Komentari na vest

Dok ga čekaju u Juventusu, Ridiger koketira sa Barselonom

E

Ehehehe

pre oko 2 godine

Nema sanse da ode u Barsu..pa lik je odbio vece ponude Reala i Celzija a bas ce da pristane sad na mnogo manju ponudu Barse..Nema sanse..Lik zna sta je zacrtao i koliko zeli da uzme love i to je to..Naletece sigurno neki Pariz ili neko i dace mu lovu kolku hoce.
R

Rusko

pre oko 2 godine

Izlazi na vidjelo Laporte igra. Izruziti Bartomou, usput rjesiti i Messija i polako ispocetka. U Fudbalu je uvijek bilo mucke, a posebno kod njega. Veci Lisac cak i od Pereza
S

Slanina

pre oko 2 godine

Jeste, znao je da ce biti rata u Ukrajini i da ce zbog toga oterati Abramovica i blokirati Celzi da ne moze nikome ugovor da produzi.
G

Gost666

pre oko 2 godine

Toni ce ih odrati, kad mu jedan Chelsi neda vise love sto bi finansijski slaba barca dala vise???
I

Igor78

pre oko 2 godine

Barsa vredi između 4 i 5 milijardi USD, a duguje oko 1 milijardu USD - klub duguje svega 20%-25% svoje tržišne vrednosti. U prevodu, kada bi odlučili da prodaju 25% akcija kluba investicionom fondu, bili bi automatski na NULI - eto koliko je Barsa u problemu! Čak i sa ovim dugom, Barsa može bez problema da dobije kredit sa rokom otplate 10 godina, u visini od 500 miliona EUR (što je Laporta već i završio u jednoj Američkoj Banci). Sa tih 500 miliona Barsa nema problem da plati transfer i kompletno rekonstruiše tim, a onda da sledećih godina od profita vraća dug - jedini problem Barselone u ovom momentu je ograničenju plata koje je La Liga uvela, jer su Španci uveli pravilo da plate igrača ne mogu da prelaze 70% prihoda kluba iz prethodne sezone. Zato je Barsa pukla ove sezone, morala je da se oslobodi preplaćenih igrača jer je u pretposlednjoj sezoni klub imao niske prihode zbog Covida. Ako ove godine podignu prihode, sledeće sezone će moći da podignu plate, i tako u krug. Ali sigurno je da više neće plaćati plate kao PSG ili Man City jer tu nema logike ni zarade.
G

Gost747

pre oko 2 godine

Ova Barselona bese nema para uopste?
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Guglaj Spotify contract, mozes i CVC deal ako ti je bas nuzda.
@

@slepi gost

pre oko 2 godine

Mozes da guglas do sutra, prosle sezone nisu imali za leb.