Komentari na vest

Doktor Oktopus: Tibo Kurtoa – 19 odbrana i nijedan primljen gol u četiri Uefina i španska finala

S

Sedorf

pre preko 1 godinu

Jel cestitala Sofija Luki osvajanje? Jos pamtim kako ga je Anceloti pohvalio posle onog gola na treningu
f

fdsghsrg

pre preko 1 godinu

37 odbrana samo u nokaut fazi. To je u prosjeku 5,3 po utakmici. Od svih golmana većih klubova samo dvojica su jednom imala 4 odbrane, a Oblak 5 protiv Junajteda. Courtois nije imao manje od 4 odbrane u svim utakmicama, osim u prvoj utakmici sa Cityjem kada je imao samo jednu odbranu, a Real je dobio 4 komada. Istovremeno, Real nije primio gol samo u finalu, a pritom je Kurtoa imao 9 odbrana. To, ali i same utakmice, pokazuju da je Real imao ozbiljnih problema u odbrani. Uticaj Courtoisa na osvajanje Lige šampiona je zaista potcijenjen.
A

Apis1917

pre preko 1 godinu

Kurtoa je zadnje 3 godine najbolji na svetu,nema tu šta .
U

Uo

pre preko 1 godinu

Nedovoljno cenjen tokom cele karijere, verovatno zbog toga sto nije atraktivan. Covek ima 2 metra, nestvaran raspon ruku i na sve to jos zna i da se postavi. Samim tim u 99% slucajeva nema potrebe da pravi neke spektakularne parade da bi odbranio. U poredjenju na primer sa Kasiljasom koji je visok 183 cm (ispodprosecno malo za golmana), pa mu je samim tim bukvalno svaka druga intervencija bila spektakularna, jer nije mogao mnogo toga da dohvati ako se ne baci i opruzi koliko god moze. Kurtoa nije toliko atraktivan, kao sto nije bio ni Van Der Sar na primer, ali radi posao.
G

Genius

pre preko 1 godinu

Najbolji kod najboljih!
K

KKKKK

pre preko 1 godinu

Nikada mi nece biti jasan Chelsea, nisu imali strpljenje za njega nego doveli Kepu za 100 miliona. Mogli su imati golmana za do kraja karijere.
p

plavac

pre preko 1 godinu

čelzi je jednog Čeha oterao u arsenal da bi ugodio ovom kmečalu i opet mu nije valjalo nego je on tražio transfer,jurili su kumovi on i debeli azar da igraju kod zidana.
@

@KKKK

pre preko 1 godinu

Sećanje te loše služi, Kurtoa je hteo da ide i odbijao je da trenira, Čelsi je bio primoran da ga proda. Tek posle je doveo Kepu.
Z

Zuka7

pre preko 1 godinu

Poslednjih par sezona, 2-3 tacnije je najbolji golman na svetu. Posle one sezone i ispadanja od Ajaxa nema greske
p

plavac

pre preko 1 godinu

dok god de hea se aktivno bavi fudbalom biće najbolji na svetu,ima krede još 10 sezona da brani u tobolcu i da prima 5 komada svaku utakmicu od amatera i dalje će biti najbolji
@

@Plavac

pre preko 1 godinu

Какав црни де хеа рођаче? Чиме се дрогираш?
G

Gostaaa

pre preko 1 godinu

De Hea haha qq
K

Kredit

pre preko 1 godinu

@plavac prosuo si se kao niko do sada. Cestitam. De Hea hahahahahahaha