Komentari na vest

Dortmund nalepio cenu na Halanda – 180.000.000 evra

П

Пантела24

pre oko 3 godine

Класика, сад иде ценкање... Нормално је да неће добити те паре, али кад тргујеш онда поставиш горњу цену па чекаш договор. Што си тиче Халанда дечко је вансеријски играч! Само људи заборављају да је фудбал тимски спорт у којем играју још десет саиграча, тако да не може сам да добије никог. Јако је битно и где ће отићи с обзиром на тактику и тренера који ће га тренирати. По мени би требао да оде у Бајерн или Сити, јер ће тамо да расте, биће још бољи! Ливерпул наравно али мислим да није реално. У Реалу се не би лепо провео, јер немају везни ред нити тактику која би му одговарала. Отимаће се око њега већ ово лето, сигурно, јер следеће лето ће бити већа конкуренција! Надам се да Мбапе неће отићи у Реал!

07.08.16

pre oko 3 godine

Ova cena nema logike.sledece leto ce ga neko dovesti po klauzuli,dakle 75 miliona.S tim sto taj klub moze vec ovo leto da mu na ruke ko zna koliko,i da ga kaparisu za sledece leto.Tako ce verovatno i biti.Naravno uvek postoji sansa da se za tih godinu dana povredi,ali povreda moze da se desi i po prelasku u novi klub.Imace jos godinu dana da raste,da se razvija,da igra,tako da cisto sumnjam da ce ovog leta biti trasnfer,pogotovo sto je korona osakatila klubove finansijski.Mislim da sledece leto,2022 Mbape ide u Real,i da ce tesko Real dovesti i njega i Halanda,pa stoga mislim da ce Haland u Siti 2022g.Sto se Dortmunda tice,prosto onu su postali razvojni klub i nista vise.
M

Man kann

pre oko 3 godine

Ma pametan Dortmund. Ko hoće, nek kešira. Ko neće, ostaje još sezonu da dere u Dortmundu, pa onda u Real
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Nije niko lud da plati ovo. Jeste dobar i sve, ali zasto bi ga neko toliko platio kad moze 105 miliona manje sledece leto? Pogotovo u ovo vreme. Naravno, ovo leto mogu da zarade vise od tih 75, ali mislim da je 110, 120 neki maksimum i to sve sa bonusima.
R

Realno123

pre oko 3 godine

Samo da ne bude bum kao piatek iako je momak u top formi i sve. Ako mu se potrefi pad forme sa prelaskom u veci klub bice kao sa Jovica. Mada dortmund zna sta radi realno je da ga mogu prodati za 100 miliona u ovoj krizi a sledece godine za 75. Ako bude u ovoj formi 25 miliona nije nista za sigurne golove koje donosi.
f

fq

pre oko 3 godine

druze, ovaj ne moze nikako bit ko Piantek, imas igraca koji bljesnu jednu sezonu kao npr Silva u Portu, onaj napadac ali vidis da daje neke mutave golove, ovaj igrac svaku utakmicu dominira i bude najbolji, ocigledno da je supertalenat, i nije niko je "one season wonder"
G

Gost123

pre oko 3 godine

Znaci postavili su cenu 180M i tako ce verovatno odbiti sve klubove da bi ga sledece godine otisao za 75M. Svesno planiraju da izgube oko 50ak miliona evra.
G

Gost44

pre oko 3 godine

Ako ce ga sledeće godine prodati za 75.. A sad traze 180... To nije gubitak od 50 mil vec od 105 miliona... A tebi je veliki gubitak bio odsustvo sa časova matematike....
k

kal...ko

pre oko 3 godine

Mislio je 50ak miliona jer bi ove sezone lagano mogli da ga prodaju za oko 125... za 180 tesko... oni su mogli izlaznu klauzulu staviti i mnogo vise, ali razlika ne moze da se racuna u odnosu na tu neku neralnu sumu, vec u odnosu na realne pare za koje ga mogu prodati ove sezone, e to je gubitak. pozdrav!
G

Gost123

pre oko 3 godine

Kakva crna matematika, kontaj malo bolje. Stavili su cenu 180M koju niko nece platiti, maksimum koji mogu da dobiju ove godine je verovatno 120M ali ni to jer klubovi nemaju para. Ukoliko ga ne prodaju ove godine za oko 120M ili barem 100M onda gube oko 50ak miliona jer sledece godine ide za 75M.FFP ne dozvoljava niti jednom klubu da ga kupi za 180M jer ove godine nije bio toliki obrt novca, tj.profit klubova. Vecina je otisla u minus.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Ne konta dete trziste.
e

ej

pre oko 3 godine

protiv srbije je vredeo 67.centi :D
s

sqfq

pre oko 3 godine

uporedi s kim igra u holandiji,a s kim u Dortmundu i sve je jasno, ne bi ni Lewandowski bio to sto jeste da igra u Malagi
a

as

pre oko 3 godine

Pogrešio si, Haland je mađar, ne holanđanin.
P

Plavac

pre oko 3 godine

Sta se ljudi lože kad je Terzinjo zaršio pozao.Dobro došao u najveci klub na Balkanu bro
M

More bre

pre oko 3 godine

Hahahahahahaha,ta je dobra,i ako je Murinjo bio 160,mbape220 ,ovo je onda fer cena