Komentari na vest

Dosadni Bajern pokazao koliko je veliki: Fajnal for za šampiona Bundeslige?

U

Uo

pre oko 2 godine

Plejof u fudbalu je najgluplja stvar ikada izmišljena, a usvojena. Konkurencija je velika, ali plejof je meni na prvom mestu, pa 10 mesta prazno.
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Neko bude četvrti na tabeli sa 20 boda manje od prvog,i da ima šanse da bude prvak!!!?ha ha hAaaa,glupost godine!!!!
G

Gost123

pre oko 2 godine

covece, zoves se sladjan...
E

Enzo

pre oko 2 godine

Surovi kapitalizam na snazi u svakoj sferi biznisa, zivota, sporta itd... Plejof je najveca glupost u fudbalu koja postoji i jedino ima smisla ako bi se igralo po grupama pa na kraju najbolji iz grupa/divizija igraju medjusobno. 34 ili 38 kola je i vise nego dovoljno da se vidi ko je najbolji klub u toj sezoni. Ako je Bajern posle 34 kola prvi ili City posle 38 kola, sta ima oni vise da igraju i da se takmice?!?!?! Nego kad se ogranice iznosi transfera, udeli menadzera u transfere i visine plata igracima...Tada ce lige biti zanimljivije i fudbal bolji.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Ja nisam za ovo iz prostog razloga zamislite imate tim koji vodi na prvom mestu sa 20 bodova vise i onda na tom fajnal foru im se povredi 3-4 bitna igraca i ispadnu koliko bi to bilo fer… Svakako Bajern ce biti i dalje najjaci jer pre svega drugi klubovi ne mogu finansijski da im pariraju. Kad budu imali slicne budzete kao npr u Spaniji, Engleskoj i Italiji gde prva 4 ili bar prve dve ekipe imaju slicne budzete onda ce se nesto i u budnes ligi promeniti. Ovako Bajern ima 5 puta vise para od prvog pratilaca tako da je logicno da pokupuju najbolje.

stojkee@gmail.com

pre oko 2 godine

U budućnosti će jedino Nemačka liga moći da parira Engleskoj, jednostavno je, ozbiljna su drzava, ozbiljno su tržište, Italijani će za 15 godina biti slabiji od Francuza ako se nešto krucijalno ne promeni, da ne kažem posreći...
Y

Yika

pre oko 2 godine

Italijani su bili i biće najzastupnija liga na svetu
G

Gandalf.treci

pre oko 2 godine

Vrlo moguće, al ce i dalje bit 10 puta zanimljivija od dosadne francuske lige. Serija A je ovo godine možda i najzanimljivija liga u Evropi uz englesku naravno. Ostale su konnasa samo što u njima ne igraju panjevi i sve sljasti , i tako već par godina u nazad:D
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Zato i IMAJU STRAH OD SUPER LIGE i sličnih stvari.Kriju se pričom o moralu koga nemaju da bi mogli da drže monopol da osvajaju titule,nabijaju rekorde.
U

Uia

pre oko 2 godine

Nemaju oni strah od SL. samo.ne zele da.neko ko je poslovo u minusi 10 godina i razbacivo se da za mjesec dana dode u plus jer bi dobili 350 mil evra za nastup. Svi koji su za nazor lete u SL samo da ispeglaju minuse znaci nije nikakva sportska zelja.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Naravno da imaju strah.Jedno je kad za protivnike imaš MAJNC KELN FRANKFURT DORTMUND itd potpuno druga stvar su REAL LIVERPUL SITI PSŽ. PLEJOF je predlog da se pokuša da se spasi BUNDESLIGA jer je BAJERN PROGUTAO i metaforički i bukvalno.
G

Gaxter

pre oko 2 godine

Najveći klub na svetu u svakom segmentu-FC BAYERN MÜNCHEN!
V

Vrlaz

pre oko 2 godine

Ovo cak i nije lose.

K R O J F

pre oko 2 godine

Nema šanse da Bajern pristane na ovo