Komentari na vest

Došlo je vreme da Partizan zazire od Petra Gigića... I to s razlogom

N

Nejbi

pre 9 meseci

Cestitke_Evropskom i Svjetskom sampionu-jos kad vas Partizan natanbura onda mozete mlatit usima tu je i TSC. Sretno komsinice.
N

Nejbi

pre 9 meseci

Ova tekma se trebala odgoditi,jer smo imali tesko gostovanje. Kraju sala ha ha
N

Nejbi

pre 9 meseci

Doslo je vrijeme mali su porasli. Il su blizanci ostarili. Dzaba penali al opasni mali. 22 mjeseca al se spotaknu od zeca.
B

Best wishes

pre 9 meseci

Zasto se nije odlozila tekma da odmore Antic, Scekic i onaj Arandjel?
z

zlo klasicno

pre 9 meseci

ovo je zatvorena utakmica za projekat . nema sta da brinete
S

Stangla

pre 9 meseci

Stojkovic,Antic,Scekic 🤣 pa zar ima dalje!? Aaa ipak ima Severina,Kalulu 😂 pa zar ima dalje? Aa ima jos Markovic,Pantic 🤣 pa zar ima dalje!? Aa ima jos Duljaj,Nadj 😂 dva strucnjaka!?

Goran Tubin

pre 9 meseci

Ako dodje Savo umesto Duljaja i Uprava podnese ostavku,ovaj tim može zadati velike probleme i dancima i pored 0:5! Tamo smo igrali da ne može lošije,prvi gol slučajnost,dva gola iz nepotrebnih penala i jedan slučajan i nesretan autogol Ilica. Sve se to može stici velikom borbenoscu i presingom po celom terenu a i naravno,dobrom taktikom.
j

jesi li

pre 9 meseci

ozbiljan druže?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A oni će umeđuvremenu da zaborave da igraju fudbal.
m

mile Palanka

pre 9 meseci

pa jel moguce da u to verujes.
B

Banence

pre 9 meseci

BICE TO RUTINSKA POBEDA....A OBDA NA DANCE..OGROMNA JE RAZLIKA ALI PROBAJNO
b

banance

pre 9 meseci

javi se posle utakmice
K

Ko-kosarka

pre 9 meseci

UPRAVA NAPOLJE !!! Da i nama jednog dana svane.
I

Iggypop

pre 9 meseci

Pa to i jeste problem nase lige i naseg fudbala uopste sto veciti ne zaziru ni od jednog protivninka, mnogi se sklanjaju, sudije sviraju po naredjenju i onda dodje prosjecni danski klub i pljas... da svi igraju ko Vozdovac sinoc, da su pare od drzave normalnije rasporedjene, da je sudijska organizacija iole nezavisna imali bi puno bolji ucinak u evropi, punije stadione, naizvesnu ligu, prvaci bi se menjali i sve bi bilo drugacije... ovako samo mlacenje prazne slame, sve se unapred zna...
m

mrmr

pre 9 meseci

Lagana pobjeda Partizana!
G

Gost555

pre 9 meseci

A kako su to Vazura i Vucelic doveli klub na ovaj nivo? Nije da ih branim, ali nisu oni ti koji prave taktiku za utakmice, niko od njih nije u strucnom stabu.

Vladimir Jovanovic

pre 9 meseci

Gde zapelo za komentar pola sata vam treba da da objavite. Šta nije kako treba???
d

djdk

pre 9 meseci

Javor iz skoro 40 meceva nije pobedio partizan.Nikada.Tu se rezultat zna unapred.
?

??

pre 9 meseci

Kad javor nakupi ovoliko stranaca
d

darkok

pre 9 meseci

Alibi trener Duljaj,opet stavio u tim dve rupetine Antića i Stojkovića jer ih je on doveo u Partizan na njegov zahtev su dovedeni,u modernom fudbalu bekovi ne smeju da budu spori kao u našem slučaju jer i Antić i Stojković su prespori zato je Lazetić u TSc-u Stojkovića koristio kao zadnje veznog,za Antića nemam reči limitiran i u odbrani i u napadu treba dati šansu Šehoviću bar je mladji i malo brži i bolji u defanzivi,Drulović je probao da otvori oči Duljaju i diskretno mu poručio da Filipović igra i štopera i da je veći deo karijere to igrao taman umesto Svete štete kapirena sramota ko nam je kapiten,možda je on dobar čovek ali kao igrač je 0,umesto Stojkovića treba dati šansu malom Stjepanoviću koji igra i na poziciji zadnjeg veznog ali i na desnom beku jer to je igrao u mladjim kategorijama čak je igrao i štopera siguran sam da ne može biti gori od Stojkovića bar je brži i bolji u defanzivi.Duljaj je 0 od trenera igra se FM pa nije ti ovo igrica dovedeš pojačanja i sve ih staviš u tim i misliš da si time rešio sve jel imaš oči ti mamlaze da vidiš koliko pojedinci ne da nisu pojačanja već nisu ni za Teleoptik Antić,Stojković,Kalulu,Šćekić,Nikolić i starosedeoci Marković,Menig.Ps Uprava napolje!!!

Vladimir Jovanovic

pre 9 meseci

Što se tiče Antića i Stojkovića 100% si u pravu. Antić Anti fudbal a Šehović za njega Teo Hernandez!!! Menjaj Duljaj nemoj tvrdoglavo!!!
b

batabane

pre 9 meseci

Hvala Bogu,da neko pise bar približno kao i ja.Kažem približno ,jer ne znam zašto kao alternativna resenja za bekove pominješ samo Šehovica.Ja sam danas na nekom drugom mestu komentarisao da Šehovic mora da igra,bar da Antic shvati da je očajan,i zamenjen.Mnogo sam voleo Šehovica,i nikada nisam shvatao da neko može da ga drži kao rezervu Mileticu,i da ga prodaju.Ali sada nakon povratka me nije ubedio da je to onaj mali vihorni Šehovic.Ali apsolutno zasluzuje bar ravnopravnu minutažu.Sa druge strana ne pominješ Živkovica koji je igrao svaku 7-8 utakmicu,a na njoj bi sakupio vise dobrih poteza nego predodredjeni za d.beka,Miljkon,Miletic,i sada Filipovic ili Stojkovic,na svim utaknicama ukupno.A za Filipovica da ti kažem.Nekako glibav,šupalj,metiljav.Sliku ima ,ali bez tona.Jedino sto kažes kao neki štoper,ali samo u sistemu sa tri štopera,a po bočnoj poziciji.Klasičan štoper,sa dva štopera,ni u ludilu.Ovo drugo, sve kao što si napisao.Šcekic i Nikolic najsporiji igrači u ligi,a ni znanje ništa posebno.Pantic , bez komentara.Dečku treba psihijatar,odnosno pravi trener,da ga namesti,da mu uključi i srce i mozak.Pantic ima sve.Brzinu, dribling ,precizan i jak šut,vrhunski pregled igre,a ne igra ništa,ništa,nula.Samo pada na prvi kontakt,bez snage da se zagradi ,izdrži duel.Nije ni za klupu Partizana,a ladno je mogao da bude glavni igrač u Čelziju.Ali mozak,mozak,i srce.
s

samo gledajte

pre 9 meseci

jos jedna namestena utakmica
s

spee

pre 9 meseci

Uprava napolje!
N

Nejbi

pre 9 meseci

Doslo je vrijeme i uprava da ode uz koju sljagu nako u prolazu kad budu odlazili.
E

Erva42

pre 9 meseci

Osecam da kiksamo danas. Jednostavno ili gubimo ili X. Ona igra u Danskoj i onakva kur... po terenu i ne zna se ko gde stoji, nisam video odavno. Ako dodje nova uprava, dovesti trenera Sabaha i pustiti ga da radi. Covek nas je takticki oducuo od fudbala, sa skromnijim timom. Danci imaju ultra brzu ekipu, kad mogu da pridaju igrace za 30mil sta reci onda.
N

Nobin

pre 9 meseci

Tu je sudija za svaki slucaj
G

GostRadan

pre 9 meseci

Nakon Zvezdinog poraza, nema sanse da Partizan pobedi. Pa nije Duljaj posle sramotnih rezultata ostao trener bez razloga. Sledi repriza kao sa Mladost GAT. Pitanje je samo ko ce preuzeti ulogu Markovica. Jer dva puta pogresiti na slican nacin, bilo bi previse.
Z

Zeko

pre 9 meseci

Ne da se mi navijači Partizana moramo plasiti zaxrezultat kada se igra sa Javorom,buducnos jevtako crna da ce mo se plasiti kada igramo sa Malim Mokrim lugom,kao šta smo dočekali
l

lazete

pre 9 meseci

bice penal i crveni i nova pobeda majstora fudbala severine i kompanije... ziveo paralerni univerzum grobarski gde su oni najbolji a druge guraju
N

News

pre 9 meseci

Lagana pobeda Partizana. Sad su ih lepo promovisali preko medija a danas ce Partizan da pobedi i svi sretni. I Javor i Partizan
V

VALJAK VERITAS

pre 9 meseci

ZA OVU ,,UPRAVU" SVI SU ZA NAS BAUK !
B

Bob.f

pre 9 meseci

Jedina graska Igora je kapitenska traka ovom sa slike!!! Taj nije za beogradsku zonu a ne za Partizan
G

Gistgosy

pre 9 meseci

Opusteno, to vam je zavrseno. 4+ komada dajete