Milorad Vučelić i Dragan Đurić
Milorad Vučelić i Dragan Đurić

Dragan Đurić: Primićemo pet komada od Zvezde! Ovi će otići, ko dođe, moraće kod psihijatra

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.09.18. | 09:13

Bivši predsednik crno-belih drvljem i kamenjem po aktuelnoj upravi u Humskoj

Navijači su podeljeni kad je u pitanju bio mandat Dragana Đurića. Imao je rezultate, pod njegovim vođstvom Partizan je uzeo šest titula, ali je uprkos redovnim nastupima u Evropi i unosnim transferima klub ostavljen u dugovima. Međutim, ako su oko njega podeljeni, oko ove sadašnje uprave su barem na južnoj tribini jednoglasni: ne radi se dobro. To su Grobari i pokazali transparentom na južnoj tribini u minimalcu protiv Bačke. Samo što su oni još i bili blagi prema aktuelnom rukovodstvu u odnosu na Đurića. Nekadašnji predsednik crno-belih u intervjuu za Informer drvljem i kamenjem udara po naslednicima.
Partizan od osnivanja nije imao gori tim… Njima je najlakše da odu. Sad ko dođe u Partizan naj…o je, morao bi da ide kod psihihatra… Boli upravu d..e za Partizan! Kakvi su nam ono odbrambeni igrači? Nemamo sredinu, nemamo napad… Ma nikad gori tim nismo imali”, decidiran je Đurić u izjavi za Informer.

Nisu samo odbrana i sredina na udaru. Poseban red odvojio je Đurić za napadača Rikarda Gomeša, mada je utisak da je on među najmanjim krivcima za krizu u igri crno-belih.
Ono napadač? Onaj visoki? ona roda iz druge lige Portugalije? Nikad pre nismo dovodili igrače iz druge lige i predstavljali kao velika pojačanja”.

Izabrane vesti

Da se do kraja ogoli Đurićev utisak o kvalitetu ekipe…
Meni je drago što je Zvezda u Ligi šampiona, oni rade ono što sam ja uradio. A mi se mučimo protiv Bačke. Pa to je katastrofa! Šta ćemo raditi protiv Zvezde? Pa primićemo pet komada! To je tragedija”, zaključio je Đurić intervju za Informer.

U istom listu Zvezdu je kontekstu Partizana pomenuo i bivši trener Vladimir Vermezović.
Zvezda je ušla u Ligu šampiona i to navijače Partizana više boli nego što oni nisu u Ligi Evrope”.

Kvalitetom ekipe nije zadovoljan ni Milivoje Ćirković, strelac pobedničkog gola u penal seriji protiv Njukasla kada je Partizan debitovao u Ligi šampiona.
Finansijski loše stojimo, pa dolaze igrači koji su jeftini ili dovedeni za džabe, a samim tim sve vam je jasno. To je neki određeni kvalitet”, kaže Ćirković za Kurir, dok za Srpski telegraf konkretno i o najskupljem pojačanju u istoriji Partizana – Sejdubi Sumi.
Suma nije igrač za Partizan. Viđe nije fudbaler nego što jeste. Ništa nije pokazao, a pare su bačene”.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan ĐurićMilivoje Ćirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara