Komentari na vest

Drama na Enfildu: Havercova genijalnost, Džejmsova glupost, Salahova presuda, ali je Čelsi zadovoljniji (VIDEO)

L

Lopta se od noge odbila na ruku i ako je bio

pre preko 2 godine

Lopta se od noge odbila na ruku i ako je bio penal ali direktan crveni karton nije poklon za liverpul
P

PVC

pre preko 2 godine

Po komentarima bilo koji igrač može glumiti golmana i braniti rukama?! Poznavanje fudbala vam je duboko kao ljubav prema klubu koji je nastao 2003.
L

Luzerpulcina

pre preko 2 godine

Tvoje je iz 2021 pa si supalj ko kanta
S

Sprdnja

pre preko 2 godine

Pa plastika misli da može šta hoće kad ima novac, uopšte ne ne čude ovi bolesnici koji brane igrača Čelsija, nije bolest sve što boli !
L

Luzerpulfc

pre preko 2 godine

Ajde ajde luzerpulcici znam da ste srecni sa bodom jer na 11vs11 ni boda dobili ne bi. Toliko o navijacima i cuvenom Kopu kad su se od gola Haverca do iskljucenja culi samo Celzijevi navijaci hahahahaha
S

Suarez

pre preko 2 godine

Sjetite se Suareza protiv Gane isti slucaj penal i crveni karton sve cisto
X

Xoxo

pre preko 2 godine

Suarez se bacio i odbranio kako je isto kao ovo majke ti?
D

Deniz

pre preko 2 godine

Sa igračem manje i na Enfildu Čelsi je izdržao protiv full sastava Liverpula. Siti pa Čelsi su glavni konkurenti, zatim i Junajted. Liverpul će se truditi da otkine bodove glavnim konkurentima i da zakomplikuje trku i da sam ‘pronađe’ načina da se ‘ubaci’, ali teško, kad nisu mogli u top sastavu da dobiju Čelsi na Enfildu na punom stadionu, prvu ozbiljniju ekipu, teško da će do titule. Nadam se da će Čelsi sa momčadijom slaviti na kraju, ako ne oni onda Junajted sa novom-starom Fergijevom bebom.
G

Gost@

pre preko 2 godine

Ni ćelavko nije pomogao Liverpulu. Samo je uništio utakmicu
T

TP-1

pre preko 2 godine

Penal cist,crveni nikako !!! Sudije nastavljaju da "blistaju" u Engleskoj. Celzi na Enfildu celo poluvreme odoleva sa igracem manje. Svaka cast.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Do onog isključenja mala škola fudbala Tuhela na delu.Još su izdržali celo poluvreme.Uz City najveći kandidati za titulu ako ovako nastave.Idemo Čelsi!!!
T

Titulaaa

pre preko 2 godine

Lfc osvaja titulu. Dzabe milijarde Sitiju, Čelsiju i Junajtedu
K

Klop

pre preko 2 godine

A bio je kul tip... Ne znam sta mu se desilo, sta bi sa onim "ne aplaudiramo kad protivnik dobije crveni". Sad je doslo do toga da se zali sudiji za svaku sitnicu.
d

dare32

pre preko 2 godine

Šteta sudija je sa isključenjem uništio utakmicu.Gledali bi u drugom poluvremenu nastavak sudara titana. Čelzi je grešio dosta u drugom poluvremenu, jer su se brzo oslobađali lopte, ispucavanjem, aimaju sjajne tehničare, što su i pokazali danas kada su sjajno iznosili loptu sa svog dela terena dodavanjima. Pravili su i greške, kada su iz faze odbrane često loptom tražili Lukakua, umesto da proslede prvom slobodnom igraču, pa da sa 2-3 dodavanja lakše lopta stigne do Lukakua. Žurili su. Havertz je asistencijom do Lukakua mogao da reši meč još u prvom poluvremenu, kod 1-0, L.stojao sam, ovaj išao sa desne strane ali je po običaju zakomplikovao.
В

Видић

pre preko 2 godine

"Овај бод више Челзију значи"... Ко ову драму режира!? 🤷🏻‍♂️
a

ahahaha

pre preko 2 godine

Entoni Tejlor zajebao i Overba koliko je pokrao Celsi u poslednjih 4/5 godina, evo navijaci Celsija pokrenuli peticiju traze od FA da ga skinu sa njihovi utakmicam...
G

Gost1978

pre preko 2 godine

drugo pol fudbal buljxa
K

Kleo

pre preko 2 godine

Kakav tempo od pocetka do kraja, neverovatno. Svaka cast Celsiju sto je celo poluvreme sa igracem manje i dalje forsirao svoju pas igru i pokusavao da napada, kada je to bilo moguce. Na kraju su cak i imali par prilika. Sve u svemu, konacno dobar derbi posle dugo vremena.

Lemi

pre preko 2 godine

Penal da, crveni nikad. Ne moze da odsece ruku... spret nesrecnih okolnosti. Penal, zuti i teraj
G

GV

pre preko 2 godine

Druze ne moze da je odsece, tacno je. Ali je namerno rukom gurnuo loptu od gol linije, vidi se na snimku, ne znam sta se pravis m*t*v.
n

noleeeeeeeeeeee

pre preko 2 godine

to je pravi lukaku, vodi kontru i polomi se preko lopte
G

Gost1312

pre preko 2 godine

Nakotilo se mnogo hejtera najveceg kluba u Engleskoj. Reci da nije penal kada protivnik bukvalno sa gol linije rukom sprijeci ulazak lopte u gol je ravno ludilu (nebitno jel slucajno ili ne), hitno mjenjajte dilere. Realan rezultat 1-1 na kraju, Liverpul ce tek da uhvati ritam lagano..
G

Gost111

pre preko 2 godine

Nije junajted igra danas meku..

Lemi

pre preko 2 godine

Dobar ovaj Lukaku, prodat pre dve godine za 65 miliona kao zreo igrac, i sad je neko pametan nasao da ga plati 115. Grilis je onda bio sa 30% popusta jer je za ovog izmislio fudbal!
V

VU-CZ

pre preko 2 godine

Prvo i osnovno Lukaku i Griliš nisu ista pozicija,o ostalom necu ni da pričam jer vidim da oko fudbala slabo znaš..
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

To je ono o cemu se vecito pricao, Lukaka nema nikad u velikim mecevima, njemu jedino Konte moze da spremi taktiku gde ce da postigne preko 20 golova godisnje, on je bio dobar za Seriju A i to je to nije on za Premijer ligu, jaka je liga mnogo i samo je poleteo za parama A nista specijalno nece uraditi, lepo sam ja rekao sad kad uskoro krenu mediji da ga razapinju onda ce da zazali sto se vratio u tu ligu tamo, karager,, nevil i ostali jedva cekaju kao konsultanti da krenu staru pricu o njemu koja se vretela dok je igrao za Mancester juanajted
a

asadeno

pre preko 2 godine

Koliko simpatizera Uniteda ovde ima. Razumem da mnogi ne vole Liverpul, ali budite jednom u zivotu realni. Decko igrao rukom na gol linij, sprecio gol, najbolje da je dao Maneu crveni jer sutnuo loptu.
B

BoNaZa

pre preko 2 godine

Na utakmici Wolfsburg Bohum sviran slican penal i dodeljen crveni takodje. Verovatno stoji u fudbalskim pravilima da se dodeljuje crveni za igranje rukom na gol liniji bez obzira na nameru igraca. Trebalo bi da se koriguje to pravilo i kad vec postoji VAR da se procenjuje namera igraca, u suprotnom ubija se dobra utakmica nepotrebnim crvenim kartonom.
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Vidim da su mnogi iskomentarisali vaš tekst...Dzejms je instinktivno reagovao i prvo ga lopta dotakla butinu, pa tek onda ruku...Kakva crna glupost??? Ovo jedva da je i penal, ali ajde, a crveni karton prestrog...
S

Srecko Sojic

pre preko 2 godine

Liverpul do crvenog kartona nije mogao p*nuti. Da im nije sudac poklonio crveni i penal izgubili bi danas. Vidi se ta mrznja prema Celsiju vec godinama.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Po pravilima i penal i crveni. Igrač odbija loptu nakon odbitka, dakle nije slučajno. Da toga nije bilo bilo bi lagano 0:3 do kraja.
v

vuk sa dušom

pre preko 2 godine

Slažem se, to je i presudilo. Da loptu rukom nije pokušao da skloni od gola ne bi bio crveni.
S

Samo Chelsea

pre preko 2 godine

Chelsea je fudbalski Flojd Mejveder uvek su bili bogovi ma najjaci tim sveta ce sve klubove pobediti ali njih nema sanse, kad su fokusirani naravno.
D

Dzidzimidzi

pre preko 2 godine

Jel moguce da novinar napiše "Dzejmsova glupost"? Pa nije namerno igrao rukom, on je nogom odbranio gol, kako je mogao u deliću sekunde da zna da ce se odbiti u ruku lopta... Inače, cist penal, samo nisam siguran bas za crveni karton, kazem, odbila se lopta od noge
S

Slanina

pre preko 2 godine

Imao je pokret rukom, nakon sto je zaustavio loptu, kao da je vadi napolje.
G

Gost23

pre preko 2 godine

Strasan tim ima Chelsea. Bice uzivanje gledati ih ove sezone. Odlicna utakmica. Igralo se cvrsto i ostro. Sjajno se pokazao i mali Elliott. Nadam se da ce do kraja sezone uspeti da postane vazan clan prve postave...
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

Celsi jedino iz penala moze da primi gol... Sudija je navijac Liverpula...
M

Mitt

pre preko 2 godine

Igranje rukom na gol liniji je penal. Pa
G

Gosthhh

pre preko 2 godine

Pronašli lukakua u džepu van dajka...
L

Liv smena ekipa

pre preko 2 godine

Otreso ga Lukaku par puta :D
E

E!

pre preko 2 godine

Dzjemsova Glupost? Decko loptu nije pipnuo rukom odbila se od njegovog tela, a ovaj umobolnik Entoni Tejlor ako se ne skine posle ove utakmice sa Celzijevih utakmica, Celzi ne treba da igra kad on sudi eno covek ima kompilaciju pljacki protiv Celzija zajebao i onog norezanina Overba..... Od velike sestorke Celzi poslednji po broju osvojenih bodoba kad Tejlor sudi ,a gle cuda Liverpul prvi na listi kod njega po broju osvojenih bodova. Uzecemo titulu kao Arsenal bez poraza 2004.god osecam...
F

Ffs

pre preko 2 godine

Nikad ali nikad ono nije crveni. Penal ok razumijem jeste, mada i vece penale nisu u PL sudili tipa Odoi protiv UTDa ili kad je neko pred Salahom sakom udario i nije bio penal ali ok jeste penal. Lopta udara u nogu pa u ruku i odbija se i Dzejms refleksno ruku pomera ne mozes refleks kontrolisati. Ali crveni nikad. Ali prije svega kriv je Alonso jer je izbio loptu Mendiju prije toga. I Maunt sto nije resio dobru situaciju prije toga. Do kad ce Entoni Tejlor suditi Celziju? Svaki put kad on sudi budu kontroverze. Protiv Arsenala kad je Sancez smirio loptu rukama i dao go u Finalu i u drugom Finalu kad je Kovacic dobio crvni iz vedra neba. Unistio je odlican derbi. Covek gleda zamrznut kadar i vadi crveni to nece ni kod nas raditi sad kad su Var uveli. Celzi je ovde pobednik, veliki bod uzevsi u obzir okolnosti. Liverpul par dobrih suteva van 16 nista 100%.
T

TT tata za JK

pre preko 2 godine

Šta je glupost u tome što se dečku ruka o butine, kojom je odbranio, odbila u ruku 15cm dalje. Nije imao šanse da je skloni. Glupost je samo Tejlorova, kao i obično. Skandalozno suđenje. Pul prilično bezopasan, gomila šuteva, nijedan opasan, nijedna šansa. Čelsi propustio priliku da prelomi pre Tejlorovog specijala iz ona dva-tri zicera. Velika razlika u kvalitetu trenera.
A

Azex

pre preko 2 godine

Bez ikakve namere, a nakon prvog kontakta sa nogom ono je morao biti zuti karton. Ali retko bi ko na svetu odoleo liverpulu na enfildu poluvreme sa igracem manje.
B

Bratuska blue boy

pre preko 2 godine

Zasluzen bod, sreca pa su doktorski odigrali odbranu u dugom delu, iskreno ono nije za direktan crveni. Da je ostalo 11 na 11 bilo bi svasta.
F

FM

pre preko 2 godine

Da nije sprecio cist gol, dobio bi zuti, ovako covek na gol liniji igrao rukom, nebitno odakle se lopta odbila, a treba biti posten i reci da se nije ni potrudio da sakrije ruke iza ledja, nego je delovalo kao nameran pokret ruke. Crveni kao kuca, a da li je penal, mislim da ne treba ni komentarisati. Celzi ima paklenu odbranu, bice odlicni ove sezone, a Liverpul jos nije uhvatio ritam rekao bih.
M

Ma vaziii!

pre preko 2 godine

Koliko pristrasan komentar.Penal vise nego diskutabilan, kartoni zuti svi CFC, nijedan Liverpulu.Crveni ni blizu.
N

Nikola 1122

pre preko 2 godine

Dzemjsova reakcija nije glupost vec slicajnost, nije imao vremena da reaguje. Sve se brzo izdogadjalo a inace na gol liniji kada lopta pogodi igraca u ruku uvek je penal nebitno da li je namerno ili ne. Kada je defanzivni igrac na liniji to je uvek penal. 11 na 11 celzi pokazao vise. Gotovo svaki put kada su oduzeli loptu bili su u kontri polukontri i da su bolja resenja birana za zavrsni pas moglo je lako da bude 0:2 0:3 vec oko 30. minuta. Ovako Liverpul bez neke 100% sanse sa igracem vise. Kovacic prelomio kada je usao i odigrao Fenomenalno! Svaka nicija svaki duel sve pohapsio presekao cak se i ubacio mogao i gol da da. Liverpul moze i mora mnogo bolje.
H

Hame

pre preko 2 godine

Kada će ovaj Klop shvatiti da sa lopatama Hendersonom i Matipom nigdje nije prispio
L

Luzerpul

pre preko 2 godine

Jamesova glupost?c-c-c
n

nešto onako

pre preko 2 godine

Zašto Džejmsova glupost?!! Čovek reagovao instiktivno kao svako što bi reagovao... Ko god igra fudbal i rekreativno zna o čemu pričam...
R

RiOt

pre preko 2 godine

Ovo ne da nije crveni, vec je i penal diskutabilan, covek sam sebi ruku ne moze da odsece.A prvo je telom udario loptu.Kakvo sramocenje od strane sudije.Mec je bio vrhunski dok se nije umesao.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

U vezi penala. Lopta prvo udarila nogu, pa tek ruku sto valjda po pravilu nije penal. ALI da nije udarila u ruku, usla bi u gol, pa mislim da je to razlog zasto je svirao penal. ALI crveni stvarno nije bio. Ruka gotovo u prirodnom polozaju ( bila skoro uz tela), nije bilo namere da igra njoj, jos sto se odbila od tela u ruku. Penal da, crveni ne.
R

RealnosT

pre preko 2 godine

I rukama i nogama je sudija kopao da dobiju crveni, ali dzaba.Da je sve ostalo 11 na 11 plavci daleko bolji.Ali koliko sramotno sudjenje, crveni?Pa 2 zuta igracima plavaca, a 0 zutih igracima crvenih.Kod svakog faula su prigovarali i mahali,sutirali lopte i zavrse mec sa 0 zutih kartona.Svojski je sudija jedan vrhunski mec unakazio.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Celzi je pokazao da je bolji tim, da nije bilo glupog crvenog ovo bi dobio 2-1 ili 3-1. Nevjerovatna je njihova defanzivna moc. Liverpul nema odlaskom Vajnalduma ni tu energiju ni agresiju, nije to tim od pre 2 godine i tesko ce ikad biti. Prosto, Siti i Celzi su bolji timovi
I

Identičan skroz

pre preko 2 godine

Gol Haverca isti kao gol za 2:2 Pavkova ,Milanu u Beogradu.
H

Henry Hill

pre preko 2 godine

Entoni Tejlor je engleski Evrebo za Čelsi. Ovo je sramota šta čovek radi, njemu publika donosi odluke, pazi čovek nije ni snimak pogledao nego je samo sliku video. Penal je bio, ali crveni... Bruka. Verujem da bi Čelsi uzeo sva 3 boda odavde, ali dobro, tek je početak.
T

TiP

pre preko 2 godine

Evo Mozzart sport neka objavi kompilaciju ima na Tviteru, ja sad gledao sta covek radi protiv Celsija ja ne znam jel veci sok sto sudi Celsijeve utakmice ili je veci sok da Celzi kao klub nije trazio da ga skinu ono je bukvalno svake godine neka pljacka, pa iskljucio Celsiju najvise igraca od svih sudija u PL.
d

dvestvari

pre preko 2 godine

ako je bio penal bio je i crveni jer je sprečio čist gol,medjutim problem je što nije bio penal,odbila mu se lopta od noge u ruku,tu moraju jasna pravila da se uvedu a ne da sudije na svoju ruku donose odluke kad je odbijanje lopte u ruku penal a kad ne
p

plavac

pre preko 2 godine

ispod casti nam je,otrescemo kuci ove polutimove kojima henderson kreira napad ahahahah
s

swa11

pre preko 2 godine

Ovaj Čelsi je jedan od najgotivnijih timova! Nadam se da će reciklirati u LŠ prepotentne arapske projekte
G

Gost74838

pre preko 2 godine

Retko odvratna njuska ovaj Mane, a tek Klop, koji se zali sudiji na sve zivo...