Viktor Osimen (©AFP)
Viktor Osimen (©AFP)

Osimen bio bez svesti, ostaje u bolnici

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.21. | 01:05

Najskuplje pojačanje Napolija proteklog leta srušilo se na terenu u Bergamu u meču protiv Atalante

Napoli je poražen u Bergamu od Atalante (2:4) u 23. kolu Serije A, ali ono što je mnogo više zabrinulo sve u taboru tima iz Napulja je povreda najskupljeg pojačanje prethodnog leta, Nigerijca Viktora Osimena.

Napadača Napolitanaca je u finišu utakmice u Lombardiji posle sudara sa Romerom dobio udarac posle čega je ostao nepomičan da leži na terenu. Na snimku se vidi da je posle pada udario glavom u zemlju. Ubrzo su igrači oba tima alarmirali nadležne službe. Kolima Hitne pomoći je brzo odvežen u bolnicu u Bergamu.

Izabrane vesti

Na putu do bolnice Osimen je nekoliko puta gubio svest. Prema poslednjim informacijama koje je objavio Napoli, stanje Nigerijca je bolje, ali će da ostane još dan u bolnici u Bergamu iz predostrožnosti.

Osimen je proteklog leta stigao u Napoli iz Lila za čak 70.000.000 evra. Dosad nije opravdao poverenja. Na 10 utakmica u Seriji A je postigao samo dva gola. Problem su bile i česte povrede, a krajem prošle godine preležao je i virus korona.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE NAPOLI DA OSVOJI LIGU EVROPE JE 23,0.

Napoli je na sedmom mestu šampionata Italije sa 40 bodova, 13 manje od lider Intera. Ovaj poraz mogao bi skupo da košta trenera Đenara Gatuza koji je nedeljama na ivici da dobije otkaz na klupi osvajača Kupa Italije prošle sezone. Napoli u četvrtak na stadionu Dijego Armando Maradona juri dva gola minusa iz Andaluzije protiv Granade u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope.



tagovi

NapoliViktor OsimenAtalantaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara