Komentari na vest

Drugi otkaz u dve godine: Everton otpustio Frenka Lamparda

a

artur2

pre preko 1 godinu

E kad se pisalo o panjevima da ce bit treneri liverpula i celzija za byducnost..2 kretena,nikad englez nije bio trener niti ce..neka idu da jedan trenira celtik drugi rendzers i to im je najveci domet
G

Gost566

pre preko 1 godinu

I treba da ga otpuste! Sta on misli ako mu je u penziji dosadno da mora i misli da moze voditi tim?! Hahaha nema on Frenky tebe nista.
h

hatilica

pre preko 1 godinu

Veliki Everton sa velikim Dejvidom Mojesom!! Srećna vremena. Danas je gotovo nemoguće biti trener. Imate momka od 18-20 god sa platom od 200.000 funti nedeljno . Najbolji auto vozi, najbolje žene ima. Kako ti njega da nateras da trenira, da izgara, da se bori? Nemoguće je nametnuti mu autoritet. Plus uvek ima jakog menadžera, i na kraju trener plati otkazom.
G

Gotst

pre preko 1 godinu

Podsecanje samo na debatu Arteta Lampard (pa i Ole)
K

Kombajner

pre preko 1 godinu

Taman su dostigli odredjeni nivo, a onda rasprodali nekoliko nosilaca igre i postavili Beniteza.. Od tada je bio samo pad..
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Everton skoro 20 godina pokušava da bude lš ekipa a jedini put kada su završili na tom mestu Liverpul je bio šampion Evrope pa su izvisili 2005. Hoću da kažem da sistemski troše ogorman novac, a godinama pretplaćuju igrače koji nemaju taj kvalitet a mogu slobodno reći ni ambicije. Mnogo loše vođen klub pogotovo od odlaska Mojesa.
Q

Q

pre preko 1 godinu

Everton je 2005 igrao Kvalifikacije za LS,a i Liverpul samo Liverpul od 1 kola.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Najveca krivica je na nesposobnoj upravi koja nije sposobna da dovede 3-4 zvucnija igraca na svakoj poziciji tima,kada dovedu nekog na kraju prelaznog roka radi se o igracima"cirkusantima"koji niko nije zeleo ,tako da pored Sauptemtona(koji i ne zeli opstanak)Everton je drugi najveci"kandidat"za čempionšip 2023/24...🌚😏🌚
M

Misliš

pre preko 1 godinu

2022/2023.