Komentari na vest

Drvlje i kamenje po Kaisedu; Poketino: Ne zbunjujte naše navijače

B

Burazengija

pre 4 meseca

Dobar igrac ali nema samopouzdanja, utopio se u Celzijevo sivilo i ne cudi sto je los. Jedno je sigurno, da ce biti bolji, gori sigurno ne moze biti.
P

Piklee

pre 4 meseca

Šteta što imaju revanš, uložiš milijardu i izbaci te midlzbro bi bilo baš ekstra
G

Gost1312

pre 4 meseca

Ali kako se stvari okrenu lagano, Liverpool plakao za zadnjim veznim na ljeto, htio Caiceda i Laviu, ovog prvog bukvalno krenuli da pokupe i voze na potpis, a on zbog agenta i veceg procenta zarade ode u Chelsea, Lavia ode jer su ov dali vise takoder, a onda Caicedo igra sezonu ispod svih ocekivanja da Jedan Wataru Endo kojeg je Liverpool uzeo kao anonimusa od 30 god igra vrhuski pogotovo u zadnje vrijeme cak i cupao neke utakmice. Lavia uopste ne igra zbog povrede, mnogo srece za Liverpool na kraju sto se tice kupovine.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Koja zamjena teza.. prije svega svi "crni igrači" hoće u Čelzi zbog imena u prošlosti kao što je Drogba, Kante, Makelele, Esien, a ne zbog para, i to su ovi što si ih naveo i rekli. Endo nije anonimus, čovjek bio kapiten Štutgarta, ali i da je tako, nije bolji ni od Lavie ni Kaiseda, bez obzira što su ovi preplaćeni. Čelzi je godinama, pored Sitija najaatraktivniji za igrače, svojevremeno su bili na korak dovođenja Ronaldinja. Poštujem Liverpul, ali da toliko lupate po portalima, ne može.
K

Kleo

pre 4 meseca

Ti znas da je on zbog agenta i procenta presao u Liverpul, kao da pricas o Celsiju i Veneciji, pa kao otisao u Celsi zbog para. Cim je Liverpul ponudio iste pare za transfer Brajtonu kao i Celsi (100+ miliona), moze se pretpostaviti da su bili u mogucnosti da mu ponude i istu platu, procenat, sta vec, tako da ta prica otisao u Celsi zbog para pada u vodu. Zasto je konkretno izabrao Celsi nemam pojma, citao sam intervju gde pise da ih je uvek gotivio, ima i njegova slika od pre 5-6 godina u Ekvadoru gde nosi dres Kantea, itd. E sad, da li je sve to istina ne znam, ali zbog para nije svakako.
M

Mikili TB

pre 4 meseca

Drogba sine toliko si se nalupao gluposti da mi zuji u usima. Cuj ti njega crnci zele u Celsi zbog Makelelea i ostalih. Kajsedo bolji od Enda? Odlicno, samo neka nastavi da igra kao do sada.

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Covek napravi ozbiljnu pauzu od fudbala i posla,relativno neuspesna misija PSG,itd...I KO,KAD,ZASTO ti je neko rekao da je Chelsea prava sredina za tebe to ce ostati da zivi kao legenda...Da su pare,nisu,da se ne zajebavamo,i u Totenhemu je imao dobru lovu,kamoli kod naftasa,sta mu bi da dodje u jedini tim koji je neorganizovaniji od onih "mojih" nesrecnika-United-a....
@

@@@@

pre 4 meseca

Inače mislim da je Poketino ok lik ali da bira pogrešne sredine.

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

Upravo to,da sebi pauzu da se odmori i dooobro da razmisli.....i ode u Chelsea 😂😂😂