Komentari na vest

Dudić probudio Kragujevčane, Železničar zasluženo preuzeo fenjer

Boban Bovan

pre 7 meseci

ovaj sef Linta doao u Pancevo zbog dobre kinte, drugo ne interesuje, nadam se da ce u ponedeljak prepodne dobiti pedalu iz kluba, zamislite da Zelja u prvom poluvremenu imao jednu polusansu i negativan rezultat a da na poluvremennu trener ne izvrsi izmene pozutelog Purtica, sporog Pantelica i nezainteresovanog Romanica koji nekoliko utakmica nema nikakav ucinak, pitam se koje ovom coveku dao licencu za vodjenje ekipa
D

Deyan X

pre 7 meseci

Izgleda da je Zeleznicar stvoren da se isisa sto vise novca iz gradske kase Panceva, jer ovoliki broj fudbalera(bar 20 dovedeno) koji realno i nisu toliko losi, a ne mogu da odigraju dva dupla pasa na utakmici govori o tome. Plus radovi na stadionu od preko 650000 e, pa treneri sve gori od goreg... Kao da neko namerno "pravi" racun bez pokrica.
T

Trezeker

pre 7 meseci

Vide se znaci života, ali je to i dalje neubedljivo. Dopadaju mi se mlađarija Radničkog, pre svega par štopera. Danas je i Đorđe Jovanović bio znatno bolji nego do sad. Činedu i Bevis se nameću kao sve bolje udarne igle, videćemo kako će se pokazati ostali stranci. Uz pravog Vidosavljevića i bržu igru, ovaj tim ima čemu da se nada do kraja sezone.
d

d. g.

pre 7 meseci

Radnički nije imao krizu igre već krizu rezultata. Imaju opet tim za plej of.
k

kendisport

pre 7 meseci

Kriza igre moze 3-4 utakmice, ali kad ti u devet kola uzmes jedva sest bodova e pa to je već i kriza igre a i rezultata. Ali svakako gotivan klub zaslužuju bolje rezutlate
d

darinho

pre 7 meseci

Istine radi, bitno je reći, da je Radnicki igrao 6 puta na strani i samo 2 puta kod kuće. Užasno težak raspored, nadamo se da idu bolji dani za kragujevacki klub.
V

Veks98

pre 7 meseci

Nisam znao da je Fedja Dudic preuzeo Radnički.Dobar je trener za mlade igrače,motivacija mu je jača strana.
r

rfc

pre 7 meseci

Cinedu dosta potcenjen igrac pre svega od strane navijaca Radnickog, definitivno je najbolji spic koga imamo!
G

GostKg

pre 7 meseci

Veći je problem što Joksimović nije znao da ga koristi. Mada on ni ostale strance nije koristio ni ove a pogotovo prosle sezone. Kao i problem tumbanja golmana a svima je jasno da je Leković najbolji.
K

KG KG 034

pre 7 meseci

Lepo sam ja rekao da je Linta najgori trener na svetu, mislio sam da ce da izdrzi do nove godine al izgleda nece ni toliko.