Komentari na vest

Dudić: Sutra s upravom o ostanku! Treba nam šira rotacija, ne možemo sve da prodamo

K

KikiLopa

pre 22 dana

Sve vise sam misljenja da Fedja ne bi mogao da vodi vecite, Vosu, cak i TSC, pogotovo ne na duze staze... Nesto popup Lalata, bez ubrzanja.

Jovan Rašković

pre 22 dana

Nikad mi nece biti jasno, ali bas nikada, zašto su se onakva 3 stadiona gradila u Leskovcu, Loznici i Zaječaru a jedan Niš i Kragujevac imaju RUINE, njima su novi stadioni nešto što gori pod nogama za odigravanje utakmica i koji apsolutno zaslužuju kao 2 najveća grada centralne i južne Srbije!
l

ljubine livade

pre 22 dana

@Jovan.... kako ti nije jasno Jovane ? Ne grade se stadioni tamo gde treba, već gde kaze politika, tj vrhovni vodja u ovom slučaju.
D

Dragan 1985

pre 22 dana

Jovan Rašković@ Zato sto drzavu vode ljudi kojima se citav svet smeje. Ni u Madjarskoj, ni u Poljskoj, ni u Rusiji, ni u Rumuniji gde je iskljucivo drzava gradila stadione, nisu gradjeni stadioni cetvrtoligasima i treceligasima, samo se u Srbiji gradi bez imalo mozga. Ceferin kad je bio u Zajecaru, covek nije mogao da veruje zasto se gradio stadion cetvrtoligasu.
?

??

pre 22 dana

Ja ne znam sto mrzite toliko ovog coveka, skroz je realan u svojim intervijuima. Prica onako kako misli, a nije mu pogresno misljenje
k

kragujevac 69

pre 22 dana

zato sto ovaj narod ne moze da pogleda istini u oci svi smo odrasli na mitovima i lazima
N

Nik66

pre 22 dana

@kragujevac 69 O kakvim mitovima je rec? Hajde ne pricajte gluposti... Inace, Dudic je apsolutno u pravu!
p

peto mesto

pre 22 dana

Trener kao stvoren za Jedinstvo Bihać.Napravio mu Perović sjajan tim.
n

nije dobro

pre 22 dana

Najgori scenario je peto mesto i Evropske kvalifikacije od drugog kola za ligu konferencije. Nema para, moraš nešto da uložiš, a sve će to da trpi nova sezona, verovatno ponovo grčevita borba za opstanak. Još ne igramo u našem gradu, sve je to došlo iznenada, a trebalo je da sačeka da prvo dobijemo stadion, da idemo korak po korak. Zabrinut sam za budućnost našeg kluba.
A

Antiverkovac

pre 22 dana

Pa nista, vrati Verka i polako TRECA liga
R

Ryan

pre 22 dana

Evo ovaj već kuka, ajde jadan ne bio,Radnički je za tebe premija, nego zaboravlja iz kakve je šuplje države došao da radi u Srbiju.
B

Bubamara_

pre 22 dana

Aj ne prdi svega ti! Došao je u šupalj klub u još šuplju ligu i uspeo da napuni stadion, a ti kad nešto napraviš u životu javi se da kritikuješ!
p

polk

pre 22 dana

a dosao je u ekonomskog tigra od drzave , odi na jug srbije da vidis tugu jad i bedu
R

Runda N

pre 22 dana

Duda svaka cast, Radnicki svaka cast, nadam se da iduce sezone nastavis igrati najljepsi fudbal u Srbijanskoj Ligi. sportski pozdrav
J

Jdjdjd

pre 22 dana

Čist vazduh, sveža voda! Neka se samo naprđuje!
P

Pedjast3

pre 22 dana

Druze najljepsi fudbal i najbolji u Srbiji igra Zvezda,na stranu liga ,ulaganja,ali nemoj da lazes!
Х

Х Х

pre 22 dana

Не постоји србијанска лига, али СРПСКА лига постоји.
d

d.g.

pre 22 dana

Možda je ovako najrealnije. Za mene sezona iz snova: -fudbal Zvezda dupla kruna, Radnički Evropa - košarka Zvezda obezbeđena dupla kruna uz metlu -odbojka Zvezda prvak, Karađorđe Evropa.
p

pčelar

pre 22 dana

Igrao i imenjak iz Niša tu jevropu,pa odmah te sezone borba za opstanak,samo polako i biće sve u redu...
N

Nenad1246

pre 22 dana

Ispao bi Niš ali igrači Inđije nisu smeli da igraju u revanšu.
k

kagegeka

pre 22 dana

Iskreno se nadam da ce otici, hvala za sve ove sezone, ali pocinje da postavlja opasne ultimatume a niko nije veci od kluba, pa ni on. Ocekuje da mu sad Radnicki koji je do juce dovodio igrace za smesne pare, sad odjednom dovede ludilo pojacanja i opet za dve sezone bankrotira? Neka hvala, vec nam se to desilo 2012 i par godina nakon toga.
k

kikoman

pre 22 dana

reci mi da si lajsna bez da mi kazes da si lajsna
k

kagegeka

pre 22 dana

@kikoman Ako ne znas kako klub funkcionise, bolje ni ne komentarisi. Klub je vec zimus bio preopterecen igrackim kadrom i platama i morali su neki igraci da se puste tipa Colovic, Cinedu...Tako je kako je.
K

Kabasti

pre 22 dana

Pa mora i grad sad malo vise da ulozi, a i sponzori. Takodje treba i nekog igraci prodati, Gluscevic ili Aleksic, ali nikako ispod 3 miliona. Aleksic kako je danas igrao vredi i celih 5. Ne treba srljati, samo sistemskim radom moze se napraviti dugotrajan uspeh.