Komentari na vest

Duljaj: Nisam namerno dobio karton, mada sam znao da imam tri

O

Otac Makarije

pre 13 dana

Ovaj Duljaj tezak dilber….
G

Gost1991

pre 13 dana

Ma ne nisi. Skroz slucajno.
R

Repac Plandište

pre 13 dana

El kondor pasa iliti celavog kondora let. Znas li ti kondore koliko si providan. Pa to sto ti pricas pas s maslom pojeo ne bi. Ugazice te Klark Kent ko FAP zabu. Sa ovim su se složili....
S

Sašo.Slinavi

pre 13 dana

Ja verujem samo Zelju Jehovinim svedoku Panticu.

Bojank91

pre 13 dana

Ovaj odleteo u q kad se još i na video zapis poziva
R

Repac Plandište

pre 13 dana

Nas mozda i mozes da prevaris ali pumu neces moci. Ceka te ko zapeta puma mislim. Cita te ko otvorenu knjigu. Hvala mu na odmerenim ali nadasve objektivnim i istinitim zapazanjima. Po znanju i objektivnosti njemu uz rame jedino postovani cjenjeni i uvazeni Vladan. Ostali za klasu slabiji. Dobro mozda i ona dva bubletana crno beli randevu. Sa ovim su se složili...
D

Dragoo

pre 13 dana

Daj da potpisemo peticiju da mu se omoguci vodjjenje derbija. Nek i sudiju izaberu ako treba.. koliko kukaju na sve zivo, svako im drugi kriv. Uvijek neki izgovori....
G

Grobar 007

pre 13 dana

Verujem da si bio bolji čovek od dolaska za trenera Partizana. Postao si prenervozan, svadljiv, licemeran...To je stoga što su na jednoj strani nerealna ambicija i želja, a na drugoj strani tvoje zaista skromne mogućnosti. Zaista verujem da bi i ovakav sastav Partizana bio više nego konkurentan Zvezdi uz kvalitetnijeg stručnjaka.
3

3-5-2

pre 13 dana

Lucani-Imt skandal!
B

Baxter88

pre 13 dana

Napredak-Radnik kao i Vrsac-Tekstilac isto kolo namestene utakmice...
G

Gorpstss.Kafivi

pre 13 dana

IMT Partizan isto namestaljka. Ako moze grobarija u zatvore.
A

Astral

pre 13 dana

Alo, dal se salis??? Pa BG blizanci ti namestaju ligu i titule tri decenije unazad.
A

Alo ti

pre 13 dana

Nesko u zatvor zbog Imt-a
M

Ma

pre 13 dana

Sta te briga, bitna je Evropa, da li smo 2,3,4 to nikog vise i ne zanima.
p

prti

pre 13 dana

jesi, jesi kondore :D
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ovo je izjava u fazonu Piksijeve "Mi jesmo izgubili ali nismo poraženi".
G

Gostttt

pre 13 dana

Samo sto nisi udario sudiju trebao je crveni da ti da zbog onog bezobrazluka svi su ti krivi samo ti nisi kriv nizasta...
J

Jelenko P

pre 13 dana

Nevjerujem da BILO KO VJERUJE onome sto Duljaj kaze. Pocev od njegovih naj blizih saradnika pa nadalje. NULA i kao trener i kao osoba.
A

Aghhhhaaahha

pre 13 dana

🤣🤣🤣Kakva komedija i cirkus, znamo i mi da imamo cirkus trenera, cirkus igrace, cirkus upravu,za 8 godina 1 titula i to onaj sto izgubio Grof.
M

Mauro Tasoti

pre 13 dana

Odeš na Banovo Brdo i umesto da dobiješ utakmicu ti izgubiš bodove,bivši otpisani igrač Partizana ti održi čas fudbala,povredi golmana,napraviš lošu atmosferu pred Zvezdu, zaostaješ sedam bodova i na sve to dobiješ žuti zbog čega ne možeš na derbi.To je tek poseban problem jer se pokazalo da je stručni štab u rasulu i ne može da se nađe trener koji će voditi tim na najteže gostovanje u ligu.Duljaj je uvalio klub u gomilu problema,ne ume da vodi tim ni pored aut linije a tek neće umeti sa tribina.Trebalo je Nađu dati odrešene ruke da vodi derbi samostalno pa ako napravi pozitivan rezultat da nastavi da radi kao prvi trener.
Ž

Željko Pantić

pre 13 dana

Jesi, jesi Duljaje...
G

Gostgost

pre 13 dana

Nizasta? Pa svaki normalan sudija bi ti dao ne jedan, vec 3 kartona za onaj performans. Cuj njega, nizasta... A sta je trebalo, da mu se na glavu popnes, jer samo to jos nisi uradio?
T

TD

pre 13 dana

Uopste nisi razmisljao, bas te briga, ostavio si na cedilu!
p

predsednik

pre 13 dana

Goreg i smesnijeg trenera Partizan nikada nije imao.
N

Nunavac

pre 13 dana

Bavimo se izjavama nekog nebitnog trenera, nekog nebitnog beogradskog kluba.
B

Batistuta1

pre 13 dana

Sve providno.Izvuces se u derbiju,i onda odjednom prestanete igrati,prospete bodove kod kuće.Možeš nam to objasniti?
b

bgcz

pre 13 dana

evo ja cu da ti objasnim. Sva sreca ovog sveta ga je spasila imu derbiju. Svu srecu i sudije ovog sveta ste imali do tog derbija. Igra vam je bila nula i pre i posle derbija.
G

Gostgost

pre 13 dana

I da dodam jos nesto. Oni su izginuli u tom derbiju, i nakon derbija imali i emptivno i fizicko praznjenje, i na krajubzato i iskiksirali. Da se ne lozite na taj derbi kao nenormalni, i da ga ne igrate na 300% svojih realnih mogucnosti, mozda biste manje kiksirali posle derbija.
S

Slavuj

pre 13 dana

Duljaj se pere, a toliko deterdženta nema. Jedna druga stvar na Telegrafu mi je privukla pažnju, a to je intervju predsjednika kruševačkog Napretka, koji pljuje po Gaćinoviću zbog odlaska iz kluba nakon sramote protiv Surdulice. Rekao je jednu bitnu stvar koja je, vjerujem, zajednička mnogim iz drugih klubova u Srbiji. On kaže kako je Gaćinović predložio da protiv CZ odigraju snažno i angažovano, a predsjednik predloži da, obzirom da je CZ prejaka da se odigra taktički, dakle bez i ono malo kvalitetnih igrača, i reče predsjednik da su izgubili i tu utakmicu i još dvije. Ovo je slika i prilika onih koji vode klubove po Srbiji i koji igraju" taktički" protiv CZ. Sramota i jadno, a šta kaže na to grobarski FSS? Taj isti Gaćinović je dobio Partizan u Bgd, vjerujem da tada predsjednik nije predložio treneru da odigraju " taktički" kao protiv CZ. Bravo za Kruševac i mnoge druge.
@

@slavuj

pre 13 dana

brzo si zaboravio kako je Hajduk iz kule, Bsk i Budcnost BD odmarao prvi tim protiv partizana, a Novi Pazar dolazio sa 2 izmene ukupno na klupi i omladincima na terenu…
M

Metalac Partizan

pre 13 dana

0.prema 58 UEF a podatak.
C

Cccc

pre 13 dana

Ej moj prijatelju ako ti živiš u nadi da Zvezda ili Partizan moraju streit hoće li ih Napredak pustiti jadan si i ti i tvoje poznavanje ovog sporta. Vazda i Partizan kakvo god da su ako ne dobiju napredak i slične njemu samo je do njih i nikog drugog. Možda u ovoj ligi može da se nada realno nekom bodu TSC, Vojvodina i Čuka ovi ostali sve buranija.
1

12345m12345

pre 13 dana

super je sto si to shvatio onako kako si ti zeleo a ne kako je izjavljeno... covek je na kraju bio u pravu, izgubili su sve tri utakmice... vas je problem sto se poredite sa zvezdom kao da ste u rangu pa kad neko pobedi partizan automatski znaci da mora pobediti i zvezdu a u suprotnom su se sklonili...
7

71717

pre 13 dana

Nisam namerno opsovao sudiji majku ali sam znao da je nema
r

rupe

pre 13 dana

A da malo vi mozzartovci smanjite doživljaj. Koga više zanima i Duljaj i partizan osim možda vas.
R

RealNo1

pre 13 dana

А да мало средиш понашање поред терена?
O

Orao pao!

pre 13 dana

Poljeće soko!
Z

Zoran 91

pre 13 dana

Sokolu je bila kratka pista inače bi napravio jedan krug oko Banovog brda.
D

Duljaj legenda

pre 13 dana

podrska nadju nasem najboljem treneru zadnjih 10 godina
o

objektivan

pre 13 dana

Alo komentarises fudbal, zalutao si i ti i tragikomicar Duljaj.
b

bljuc

pre 13 dana

Nadj kaze drugacije
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

Bolela te je briga, to je istina, ostavio si ostale na cedilu!
2

2305

pre 13 dana

pred svaku poziva na fer plej a na terenu druga prica