Komentari na vest

Dva kola do plej-ofa: TSC se pita ko će biti četvrti

d

d.g.

pre 28 dana

Ja misslim da se za četvrto mesto pitaju Voša, Čuka i Radnički.
s

sveštoželim

pre 28 dana

Ja ne znam koja je svrha da Čukarički bude četvrti, klub bez navijača. Neka bude ili Radnički ili moja Voša, ne smem da zamislim da Radnički izadje u kvalifikacije za Evropu, kakva bi to mobilizacija bila u Kragujevcu. Verujem da bi Djavoli napravili spektakl, sve tribine bi bile pune. Opet ako moja Vojvodina bude četvrta, a trenutno je u najboljoj formi, neka dodje kao one godine neki klub renomea kao Sampa iz Italije. Istok i zapad biće krcat, problem je sever i Firma. Postoji to najtvrdje jezgro i momci koji su svaku utakmicu tu... Firma Bulevar, Vod i Pandora su očuvali tribinu i nisu dozvolili da se grupa ugasi. E sad ako bi Voša ušla u Evropu što bi bila senzacija, verovatnp bi igrali u Topoli i to bi bila čista glupost jer garantujem da bi takav uspeh vratio i ostale grupe na stadion i da bi sever opet bio pun. Tako da renovirajte što pre Karadjordje, sramota da treći najveći klub u zemlji ne može da igra treće kolo kvalifikacija na svom stadionu. Želim mojoj Vojvodini da izbori plasman, a ako ona to ne uradi, neka bude Kragujevac, ne vidim svrhu igranja Čukaričkog osim finansija. Dobro jutro i pozdrav svima!
B

Baxter88

pre 28 dana

Radnicki svakako ne bi mogao da igra nista u Kragujevcu, Cika Daca je raspad za sad...
Z

Zumbul

pre 28 dana

Druze, sve je u redu sto si rekao, ali fudbal se vise ne igra zbog lepote, niti navijaca, igra se za novac. I taj Cukaricki hoce u Evropu zbog novca. Takav fudbal kakav ti zamisljas se ugasio 1992/1993. godine kada je oformljena Liga Sampiona, gde se sve prtvorilo u novac. Prosto, amerikanizacija fudbala i to je to. Prihvatio ti to ili ne, tako stoje srvari.
S

Slavuj

pre 28 dana

Ne brini igraće oni na svom stadionu, jer 3 kolo neće vidjeti, kao ni ostali.
2

2305

pre 28 dana

ciribu ciriba nema vise zastava
R

RKG

pre 28 dana

Radnicki ako izbori Evropu igracu u G.Milanovcu koji je svakako blizu i siguran sam da bi taj stadion bio premali da primi sve Kragujevcane koji bi dosli na tu potencijalnu evropsku utakmicu, to bi bio spektakl.
@

@2305

pre 28 dana

Srpskih zastava u Kninu? Srpskih zastava na severu Kosova? Ne te zastave mislis?
K

Kondor007

pre 27 dana

Ja sve sto zelim je da g. Bajatovic pomogne u renoviranj Vosinog stadion . To mu je i neka duznost da to uradi . Sto se tice evro utakmica srpskih fudbalskih klubova nema to uspeha samo razocaranje isto kao i sa srpskom reprezentacijom . U Srbiji vec dugo godina srpski fudbal vodi mafija i svagdje su njihove ruke umesane , je li prodaja fudalera ili sastav fudbalske reprezentacije Srbije , svsgdje su njihove ruke umesane . Zalosno ali istinito .