Komentari na vest

Džajićev Izvršni odbor imenovao Nedimovića za zamenika predsednika

markojolovic1995@gmail.com

pre oko 1 godinu

Туга, чемер, јад, српски фудбал.
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

Ekipa,mlada,vredna i perspektivna....nema sekiracije,problemi Srpskog fudbala su proslost...novi kuk brzi mozak...fijiuuuu
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Ovi Džajini,sve mladi i dokazani i perspektivni...znaju kako se resavaju problemi....
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Abolirani dobija novu anatomsku fotelju za novi kuk...novu funkciju jer je mlad i perspektivan i nove vitamine jer brzo misli i sporo čita....
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Za Džaju stiže nova fotelja za novi kuk. I vitamini jer turbo misli 300 na sat...SRAM VAS BILO...
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

je l to kao ono Vesic "zamenik"gradonacelnika a Radojicic "gradonacelnik"

бартендер

pre oko 1 godinu

Немогуће, па ово нико није очекивао! Недимовић? Ко би рекао… Па ко може да врши притисак на Џају, има нови кук, мозак му ради 300 на сат…
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Početkom 1990. godine u državi Zair, predložen je parlamentu za ministra sporta izvesni gospodin Banga. Opozicioni poslanik je protestvovao, rečima: - Molim Vas Banga je već osuđivan zbog korupcije i On ne može biti predloženi kandidat,, u pitanju je čast države Zair. KANDIDATURA GOSPODINA BANGE JE ODBAČENA. E, gospodo i prijatelji ! Ono što Zairski Banga nije mogao,,,,, nije mogao da bude ni jedan od kandidata za javnu funkciju 90-tih godina prošlog veka ... KOD NAS,U XXI VEKU.... OVAJ NAŠ BANGA, NE SAMO , DA JE MOGAO DA BUDE, NEGO JE I BIO, I TO KAO JEDAN JEDINI KANDIDAT (za svaki slučaj), I GLE ČUDA, KAO TAKAV JE IZABRAN I POSTAVLJEN. ,,,,.... Kao što znate ovo nije ni vic ni anegdota, još manje pijačarska priča OVO JE ŽIVA ISTINA.
g

goooossssttt

pre oko 1 godinu

A šta? Vi ovo niste znali?
G

Gost99999

pre oko 1 godinu

Ahaahhahahahahahahahhahahahahaahahhahhahahahahhahahahahahahhaah
d

darkok

pre oko 1 godinu

Naj kasnije do nove godine ide priča ovako,Džaja se zahvaljuje na ukazanom poverenju ali je odlučio zbog zdravstvenih problema da se povuče sa mesta predsednika FSS-a,a do sledećih izbora će FSS voditi pod predsednik čuveni poljoprivrednik nedimović 👏😜pa ovo nema nigde na svetu,svi smo ovo znali i pisali mesecima unazad i neznam kako ih nije bar malo sramota,a ti narode budi ovca i dalje motaj kablove i ćuti!!!
G

Gostinečki

pre oko 1 godinu

Zasto bi Dzajic napustao funkciju kad se od starta zna da je samo marioneta? Sada i zvanicno. Nedimovic ce svakako vuci konce, matori je samo fasada i kao takav odlican svrsi
P

Prijepolje

pre oko 1 godinu

Podrška za Mejta Dzajica
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Ako nedimovic ume da nabroji 20 nasih igraca ja cu sebi razneti mozak... p.s. Vezi Dzaju gde ti gazda kaze
D

D90

pre oko 1 godinu

Ministar poljoprivrede koji izjavljuje da je čupao metlice u pšenici,o cemu mi pričamo više
d

dzajic 2.0

pre oko 1 godinu

On je samo tu kako bi drzavni projekat bio Jos bolje podržan nista drugo!! Kriminal nad kriminalom!!
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Abolirani poslužio ko smokvin list za 24 h i sad će zapravo sve u savezu kako se i očekivalo da sprovodi Vučić preko onog malog kompleksaša iz SM!!!
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

onje "aboliran" da bi vi bezmozgasi mogli da ga pljujete posto nisu imali dokaza grobari Tadic i Dacic nasli da ga hapse umesto pravih lopova Zeku i Bjeku
D

Dojčilo

pre oko 1 godinu

Znači ne možemo bez političara....Zbogom srpski fudbalu!!
N

Nenad 1246

pre oko 1 godinu

Džaja je ovo sjajno izveo! Nedimovića na funkciju nego šta! Sledeće što će Džaja da uradi je da se smanji SLS na 10 ekipa. Zaustaviće izgradnju nacionalnog stadiona a te pare će biti usmerene na renoviranje terena u SLS, prema evropskim standardima. Zatim, Džaja će doneti propis kojim se zabranjuju koreografije i ispaljivanje topovskih udara, dimnih bombi i petardi na utakmicama, uz velike kazne klubovima. Svaki je početak težak, ali važno je krenuti s mrtve tačke. Podrška za reformatora Džajića!
e

esex@Nenad 1246

pre oko 1 godinu

Nažalost, ti se zezaš ali sve to što si napisao to bi uradio Nemanja Vidić, da je on predsednik FSS! Džajić neće ništa uraditi od toga, jer za tako nešto nema saglasnost Supermena iz Feketića! Jadna moja Srbijo!
D

Delegat

pre oko 1 godinu

Još jedan Vesić. Bravo! Čestitam svima koje nije sramota.
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Ja kao navijac partizana mogu da kazem da su bjekovic i tumbakovic dva ljudska otpada i da mi je zao da njih neko naziva legendama kluba
s

sprdnja

pre oko 1 godinu

Ljudi kakva je ovo sprdnja, moj Dzajo sta si sebi dozvolio. Ali jbg dug drzavi se mora vratiti
S

Starac Fočo

pre oko 1 godinu

Ima slabu bešiku, priteralo ga pa se iskrivio malo. Stavku u budzetu koja je tice pelena za odrasle, udvostruciti.
N

Nexu

pre oko 1 godinu

Cekajte ljudi, jesam li ja ovo dobro shvatio? U sadasnjem vazecem statutu ne postoji funkcija zamenika predsednika ali je izvrsni odbor na tu trenutno nepostojecu funkciju izabrao bivseg minstra poljoprivrede Nedimovica??? Pa ovo nema ni u Svazilendu hahahaha...
g

gost127

pre oko 1 godinu

To je bivsi ministar za poljsko mleko
H

Heavy metal

pre oko 1 godinu

Sve je onako kako smo i mislili (znali) da će biti.
K

Kon

pre oko 1 godinu

Neočekivano, iznenađenje za sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Koncizni , šarmantni, šaljivi bivši ministar na novom zadatku. Ali sve je to isto, poljoprivreda ili fudbal, ne zna ni jedno ni drugo. Jb te fudbale.
s

slavuj

pre oko 1 godinu

Do ljeta Džaja se povlači, boli ga vještački kuk, a i opšte zdravlje narušeno a mijenja ga nepostojeći zamjenik predsjednika FSS, bar po statutu. Dakle eto Nedimovića velikog gudbalskog radnika amatera, bivšeg stručnjaka i ministra poljoprivrede, ma ko je stručniji od njega, obzirom da tereni u Srbiji liče na oranice i livade za ispašu stoke, tu je on kao stručnjak poljoprivrede kao riba u vodi. Umjesto premija za rezultate on će dijeliti podsticaje kao za vrijeme ministrovanja. Kada on zapne tu je fudbalski radnik Gašić inače sa najvećom preporukom kao sin sadašnjeg ministra, a ima ih još. Primiču se stari fudbalski stručnjaci kazanu u savezu,koji je pun, a oni ponijeli velike kutlače da se nađe. Bjeka, Tumba dno dna , za šaku pirinča prodali se i dali legitimitet aboliranom i Terzi koji vlada iz sjenke i cereka se, a sve nadgleda svevideći lebdeći duh. Bijedno, da li može gore?
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Kratak je put od legende do kanala.
S

Slavija

pre oko 1 godinu

Nedimovic predsednik Dzaja obican Fikus .
G

Gospoda

pre oko 1 godinu

kad procitam ovako nesto, ne mogu a da se ne setim legendarnog Laneta Gutovica i izjave: "kad udje u fotelju, kao da je usao u salamuru, 100 godina moze da traje"
D

Drula Frula

pre oko 1 godinu

Dragane, secas se (valjda) kad smo te izvadili iz bajboka, oprostili ti delo pa postavili u Zvezdu? Sad je na tebe red da ispostujes. Nista ne moras da radis, samo klimaj glavom i potpisuj sve sto ti Nedim poturi. Ok?
B

Bnm

pre oko 1 godinu

JA BI REKO DA GA NA OVOJ SLICI PRIDRZAVAJU
g

gostx

pre oko 1 godinu

ta prica znaci,pa mogli su onda tozu mijailovica i ovde da stave

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Ove metuzaleme moze samo kuga da unisti zajedno sa nasim fudbalom. To kad se dokopa fotelje samo govnjivom motkom mozes da oteras.
G

GostNiš1

pre oko 1 godinu

Svuda gde su pare tamo umuvaju političara da bude glavni. Sad će se graditi stadioni a možemo samo da pretpostavljamo koliko će da koštaju više s obzirom da trebaju svi da se utale.
G

Gost018

pre oko 1 godinu

pa kostace verovatno vise nego hajberi sto vredi...i to onaj sa 5000 sedecih mesta ...ovi preko 10k sedecih mesta ne smem ni da zamislim...ali bice to prave lepotice ili sta vec
B

Bocvana

pre oko 1 godinu

Srpski fudbal je odavno na aparatima, juce je zvanicno i ugasen, makar za mene. Nadam se da ce stadioni biti prazni . Njima zelim sve pare ovog sveta i nista drugo!
N

Novak majstor

pre oko 1 godinu

Ne treba nikoga ovda da podsecam kako se Rio Ferdinand povoljno izjasnjavao o Nedimovicu kao saigracu kad se prisecao zajednickih dana u Mancesteru.Nedimovic je kao igrac bio poznat da je isao glavom tamo gde niko nece nogom,sigurno ce tako biti i na ovoj funkciji!
H

Harry Potter

pre oko 1 godinu

Mozda Nedimovic ima carobni stapic? Politika, poljoprivreda, ovo-ono
H

Hasselbaink

pre oko 1 godinu

Pa tereni nam liče na oranice, verovatno je zbog toga, a i nadam se da će uskoro sve stadione pretvoriti u njive, dosta smo se igrali fudbala.
R

Reality check

pre oko 1 godinu

Pitajte se posle sto odlazi svako ko ima grama mozga iz zemlje, sport u nasem slucaju je identicna slika drustva. Dovidjenja.
Z

Zvezda Srbija x

pre oko 1 godinu

Najbolje moguce resenje !Grobar Vidic nece proci!
C

Cune

pre oko 1 godinu

Sramota!!!
m

murinjo

pre oko 1 godinu

99% fudbalske srbije je znalo kako ce se ovo zavrsiti. Dzaja vraca neke stare dugove nekome van fudbala, nekome je obecana funkcija prrdsednika odavno, uz onu nasu cuvenu " strpi se koji mesec i bice sve kako smo se dogovorili"... a zdrav razum, logika, mi koji nemamo nikakvu korist od toga ko ce biti predsednik, i dalje stojimo u cosku, gledamo i nemamo pravo reci dok se nepravda odigrava pravo pred nasim ocima.
F

Filip9922

pre oko 1 godinu

Ja mislio Bugari najgori, ali evo, tu smo mi da napravimo još veći cirkus…
S

Scenario

pre oko 1 godinu

I onda se za par meseci Dzajic povlaci iz “zdravstvenih” razloga, a na konja seda Nedimovic kako je i bila prvobitna zamisao…
A

Acaaaaaaa

pre oko 1 godinu

Ma i ne mora da se povlači, još bolje ovako, iz senke povlači poteze, Džaja klima glavom
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ajde bre koga vi folirate. Glavni vaš kandidat je bio Nedimović, ali ste znali da nema nikakve šanse protiv Vidića, da će narod da se pibuni pa ste poturili Džajića. Ali uskoro se dešava sledeće, Džajić se zbog šatro bolesti povlači, a Nedimović postaje prvi čovek Saveza. Lepo ste to sve smislili, samo ste zaboravili da ima nas koji smo vas odavno provalili. Sve je ovo jedna farsa i cirkus. Samo bezveze maltretirate ovog čoveka koji ima blizu 80 godina, da vam pod stare dane bude marioneta i pijun. Poledica vam je sve objasnio, lepo je rekao Džajiću, OVA TVOJA POBEDA JE USTVARI TVOJ NAJVEĆI PORAZ. Game over.
i

iskreno

pre oko 1 godinu

Ko ebe dzaju... ovo je njegov obraz, tako da ko ga sisa... Krivo mi je nase dece kojoj cemo ostaviti samo sivilo i nista vise.....
J

Jaaaaa

pre oko 1 godinu

Samo me sada zanima da li će podpredsednik i dalje da igra za Granačar iz Kuzmina ili je to sada malo u sukobu interesa? Pošto su vidim kao predzadnja ekipa za vikend pobedili ekipu koja je ubednjivo prva sa 1-0 u "pošteno" odigranoj utakmici 🙄
b

beograd na vodi

pre oko 1 godinu

Velika podrska za Dzaju I Nedima!Zvezda SRBIJA VUCIC STABILNOST
N

Nexu

pre oko 1 godinu

Prijatno.
s

svi vi

pre oko 1 godinu

Placenici sistema cete doci na sud pre ili kasnije. Za sve sto ste pisali i lagali , sirili dezinformacihe... za sve cete platit!! Ali tad ce biti kasno za pokajanje, zato vrati pare terzicu i pljuni ga u lice...
d

džaba pišete

pre oko 1 godinu

Ovde preko interneta se ne menja sistem i lopovluk. Tako grobari 6 godina menjaju upravu preko ovog portala. A nikoga nema na stadionu. Nego na stadion pa da se čuje šta narod misli!!
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Zasto se ovome niko nije iznenadio? Ja taman kad pomislim da smo dotakli dno, uverim se da tonemo jos dublje.
m

molim za savet

pre oko 1 godinu

Uuuh ima li neko savet kako da napišem komentar o ovom čoveku a da se ne iznerviram i da komentar ne bude uvredljiv?
G

Gosthfj

pre oko 1 godinu

koliko postaju providni,samo jos masa da upali mozak
m

mare fkv

pre oko 1 godinu

Providni su odavno, masi je mozak ukljucen, ali nije kao da masa ima volju da nesto menja. Sto bi rekao moj drugar - ''Ako vam je dobro, onda nista...''