Džejmi Vardi (©LCFC twitter)
Džejmi Vardi (©LCFC twitter)

Džejmi Vardi u Lesteru do kraja karijere

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.08.22. | 11:58

Engleski napadač potpisao novi ugovor sa Lisicama

Kada se Džejmi Vardi bude penzionisao, najmanje što Lester može da učini kako bi mu se odužio je da mu podigne spomenik.

Potpisao je engleski napadač novi ugovor sa Lisicama, na King Pauer stadionu ostaće do 2024. godine. Praktično do kraja karijere. Drži Džejmi Vardi celom Ostrvu lekcije iz odanosti i vernosti, sa King Pauer stadiona će pravo u legendu.

Izabrane vesti

Svakog leta i zime istovetna priča. Pola Premijer lige bi da dovede Džejmija Vardija, obleću velikani oko Lesterovog stadiona, a ishod – ostaje tu gde jeste. Sada već punu deceniju. Godinu dana pre isteka ugovora stavio je paraf na novi, i tako stavio tačku na transfer spekulacije. Mogu u Mančester junajtedu da zaborave na najubojitiju Lisicu.

Po novom ugovoru ostaće u Lesteru još dve sezone, neće biti iznenađenje ukoliko ga još jednom obnovi. Najbolja investicija Lisica u ovom veku – stigao iz Flitvuda 2012. za 1.240.000 vra – postigla je 153 gola na 335 utakmica i učestvovao u najvećim klupskim uspesima. Sa 24 gola potpisao je čuvenu titulu Premijer lige, a sa četiri je doprineo osvajanju FA kupa pre dve sezone.

Džejmi Vardi je prethodne dve sezone postizao po 15 golova u Premijer ligu, poslednji put do dvocifrenih brojki nije dobacio u sezoni 2014/2015, kada je pet puta tresao mrežu u šampionatu, ali i imao deset asistencija. Postao je najstariji igrač koji je osvojio Zlatnu kopačku Premijer lige i postavio rekord od 11 uzastopnih mečeva na kojima je pogađao.



tagovi

Džejmi VardiLesterLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara