Komentari na vest

Džentlmenski dogovor Partizana i Zdjelara

c

cccc

pre oko 3 godine

U poređenju sa ostalima npr Stojkovicem, Nathom, Sumom, Markovićem i Asanom da on ima samo 300 hiljada eura a oni po 500 a bolji od svih i važniji za ekipu. Momak kapa dole. Ali pitat će te starost gde je bila mladost.
G

Gost Pizza

pre oko 3 godine

Izadje im covek u susret i umesto da ga lepo caste oni mu još duguje od pre i daju mu povisicu od 36 hiljada lepo momku dati odmah dugovanja i sa 300 ugovor na 400k tako se to radi ovo je izgleda opet neka muljavina
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Lepo, a on moze da ode u neki klub gde ce i vise od ovoga da zaradi, dobar je igrac...
G

Gostić+

pre oko 3 godine

D R V O
D

Drvo

pre oko 3 godine

I ja imam vise smisla za kreaciju, ako cemo iskreno.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Kakvi su ovo "ugovori" kriminalni???
G

GostDS

pre oko 3 godine

"Ovako će i on i klub ućariti." Recenica koja verno docarava stanje fudbala u nas Srba.
D

Duke0591

pre oko 3 godine

Šta je ovde konkretno džentlmenski? Kakav bi naslov bio da je obrnuto? Šta bi pisalo je Partizan trebalo da dobije tih 700k i da su ga izradili na ovakav način? A kostur deal-a glasi otprilike ovako - ovo što ti se duguje da ne bi, opraštao kad budeš odlazio, ćemo ti isplatiti odmah i na odlasku možda neki deo obeštetćenja, ako se nađe neko ko bi platio obeštećenje za njega. Jajarska posla su jajarska posla, koje god ime jajare nosile. Kad se stvari počnu nazivati pravim imenom možda nam svima počne bivati bolje. A do tad? Za život u boji uzmite bromazepam od 200 i pivo. Živeli!
g

glok

pre oko 3 godine

Za koje pare igra?Za Zvezdinog svakog se zna, za partizanovog nijednog.
v

vladaaa

pre oko 3 godine

Pa da Partizan ima 7,8 takvih igraca a Zvezda oko 15.Inace za svakig Zvezdinig igraca se zna plata.
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Pa koliko sam ja vidjeo pise u tekstu plata zarada primanja na mjesecnom i godisnjem nivou
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Jedan od najplacenijih igraca u Partizanu dok kod zvezde npr ima 10 igraca koji imaju 500 hiljada godisnje.Jednostavno i tu se vidi razlika ko koliko moze da da.
d

dexiko

pre oko 3 godine

druže raspitaj se malo koliko ima lazar markovic,stojkovic,suma,asano
G

Gost e

pre oko 3 godine

Samo sto oni sa Zvezdi donose titule a Zdjelar nista,zato razlika u ceni.
8

8878

pre oko 3 godine

Tosic bio za milion € godisnje.Stojkovic ima 600 000.Nema potrebe da se spinuje.
d

dejanera

pre oko 3 godine

A da pitas onog strucnjaka zvanog Zeks da ti kaze koliko ima npr. Jojic godisnji ugovor?! Koliko se ja secam on je, pricajuci sam sa sobom, upitao Vazuru: "Da li je Jojiceva plata manja ili veca od milion evra godisnje? I zasto je veca?"
G

Gost11111

pre oko 3 godine

Vauuuu kakva vest xaxaxaxa tuga i komedija
P

PxFxCx

pre oko 3 godine

Svaka cast, pravi primjer kako se voli Partizan, ne kao zivkovic i pojedini...
G

Gostxxx

pre oko 3 godine

Naivni grci.Uzeo on 100/200k na ruke,a ugovor čista formalnost,kao da ga nema..Tako ce se odnositi prema njemu..
D

Duklic

pre oko 3 godine

" On moze da bira klub iz lige "5" " !!! :))) Neko je viknuo ovou recencu glasno.....hahahahahaha
B

Bbrdo

pre oko 3 godine

Uradili su trci klub , zbog toga ga niko nece uzeti sledeci out jer su sibicari
D

Drvo

pre oko 3 godine

Opa 336 soma godisnje za ovo drvo, a ja mislio u partizanu se igra za burek i gumene starlete iz bunkera. Dobro stojeca avangarda, nema sta.
9

951357

pre oko 3 godine

E neka smo konačno saznali koliko neko u Partizanu prima. Dakle, Zdjelar ima 300k. A koliko onda imaju bivši igrači Rome, Arsenala, Junajteda, Čelsija, Liverpula, PSGa, CSKA, i budući Sitija? Sreća pa je Partizan u aparthejdu, inače bi morao mnogo više da izdvaja za igrače i plate :D Interesantno da se Zdjelaru dugovali samo 100k (čisto sumnjam da je samo toliko), isto kao i Kljajiću i Šehoviću...
B

Bgd2

pre oko 3 godine

Opet se javlja ovaj nepismeni indijanac . Tebi je bolje da odes da zavrsis bar osnovnu skolu jer tako nepismenog te niko nece shvatati ozbiljno kao sto te i ne shvata !
G

Gost999

pre oko 3 godine

Zaradjuju manje nego bivsi igraci Lecea, Rostova na Donu, Crotonea, Jokohame, Bate Borisova, Al Itihada i sl.. I nisi mi nekidan odgovorio na pitanje, koga je to Backa odmarala protiv Partizana? Napisao si komentar evo i Backa odmara igrace protiv gromade.. Ajd da cujemo imenom i prezimenom koga su odmarali, i ko je igrao umjesto tih igraca i da im uporedimo minutaze prije Partizana? Ako si vec tako samouvjereno napisao komentar, vjerovatno znas napamet ko inace igra za njih, a ko su rezervisti, pa da vidimo. Ne moras traziti pola sata kao sto si rekao. Iskreno se nadam odgovoru, da vidimo svi jel stvarno ima podloge ovo sto pricas stalno. Hvala unaprijed na odgovoru.
K

Kraljevic

pre oko 3 godine

@951357 druze tebi treba pomoc nisi ni svestan koliko to je glava puna partizana.Mogu misliti na sta ti lici privatni zivot jezim se od same pomisli kad ovde na svaku vest se javljas.Zemljace da imalo se razumes u fudbal i da imas informacije znao bi da zvezda na plate daje duplo vise od Partizana to je svima jasno ko dan
9

951357

pre oko 3 godine

@Bgd2 - Da te ispravim: "Opet se javlja ovaj nepismeni Indijanac. Tebi je bolje da odeš da završiš bar osnovnu školu, jer tako nepismenog te niko nece shvatati ozbiljno, kao što te i ne shvata!" - za tebe sam očigledno doktor pismenosti! A to da li me neko shvata ozbiljno ili ne, boli me briga. Evidentno je da imam obožavaoce i pratioce, jer se vrlo precizno, argumentovano, elokventno i pismeno izražavam. Problem je što ti nemaš šta konkretno da kažeš, pa ajde da napljuješ malo. Jer ste vi Grobari tu bez premca, spremni ste da izvređate, napsujete i napljujete nekog na keca. Verovatno zato što od argumenata nemate ništa osim vaših bajki i paralelnih realnosti. Još si našao da mi kažeš da sam nepismen a ne umeš interpunkciju da koristiš (nadam se da znaš šta je to, ako nije, reci, objasniću ti).
9

951357

pre oko 3 godine

Pa naravno da bivši igrači Rostova, Jokohame i Lećea zarađuju više nego bivši igrači Arsenala, PSGa, Junajteda... Grobarska logika. I evo, opet ti kažem, nemam nameru da gubim pola sata života da ti tražim imena. A ako si stvarno realan kao što kažeš da jesi, i ako baš želiš da znaš ko to nije igrao (ili bar nije igrao dobar deo utakmice) za Bačku protiv Partizana, a ti lepo uzmi sve utakmice ovog dela sezone, pa upoređuj minutaže. A ja stojim iza onoga što sam rekao, nekoliko igrača nije počelo utakmicu. U svakom slučaju, isto tako sam rekao da vam je ovo prva poštena utakmica nakon 4 meseca, što će reći da se Bačka nije sklonila već je igrala koliko može. To što ste sa njima imali problema, a oni su poslednjeplasirani, govori dosta toga o vašim utakmicama u ta pomenuta 4 meseca.
V

Varela

pre oko 3 godine

951357 decko potrazi pomoc privatan zivot ti je nula
G

Gost999

pre oko 3 godine

Ali druze, ne moras mi traziti imena. Ako si to napisao, znaci vec ih znas. Pogledaj koliki si komentar napisao, zar ne bi bilo lakse napisati igrali su npr rezervisti Petrovic, Nikolic, Marjanovic, a nisu igrali standardni prvotimci npr Peric, Tepic, Maric. Minut posla, ako stvarno ima podloge to sto si rekao. Evo ja npr od stranih klubova volim Arsenal, i cim vidim postavu znam ko fali, a ko igra umjesto njega. A ti si druze napisao komentar kao da znas sve igrace napamet i znas ko im igra inace, a ko ne. Ali dobro, vidim da je ipak od sklanjalice doslo do toga da je prva postena utakmica. :D dobro, i to je nesto..
9

951357

pre oko 3 godine

@Varela - hvala što me pratiš. To je tvoje stručno mišljenje? @Gost999 - Do te poštene utakmice nismo došli, to sam odmah nakon utakmice i napisao. Kao što sam napisao i da je Bačka odigrala dobro prvo poluvreme iako je igrala u izmenjenom sastavu. Ali ono, selektivno grobarsko pamćenje, razumem da si već zaboravio ono što ti ne odgovara. Pa i ja mogu u pola dana i noći da ti kažem Lidsov i Valensijin tim i ko je koliko igrao i kako. Ali obojica znamo da je to sa Arsenalom zamena teza, iz prostog razloga jer niko od nas ne prati Bačku pa da zna. Ja i dalje tvrdim isto. Još jednom, ako želiš, pogledaj. A ako si već siguran da niko nije falio, deder reci mi njihovih prvih 11. Pošto ti očigledno to već znaš, ne moraš da gledaš.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

@Gost999 "Nekoliko igraca". Ne zna ni koliko tacno, a jos manje koji imenom i prezimenom. Vjerovatno je to procitao na RSB forumu pa samo ponavlja kao papagaj, ili je to unaprijed pripremljena prica za sve njih koji botuju po mozzartu. Davno sam rekao, na brojcanika ne treba obracati paznju kad je u pitanju domaci fudbal. Nije sposoban da gleda nepristrasno i tu se prica zavrsava.
9

951357

pre oko 3 godine

@Vixtra - a znači to si ti pod ovim drugim nikovima. Interesantno. Isto pitanje za tebe kao poznavaoca ekipe Bačke. Navedi mi njihovih prvih 11. Pošto vidim da vi Grobari znate svakog igrača u ligi.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Pogledas na transfermarkt i vidis da je po minutazi prva postava Backe Milojevic, Mijatovic, Zdravkovic, Eskic, Pantic, Jovanovic, Zakula, Zlicic, Ratkovic, Paradjina, Radjen. Od spomenutih nisu igrali Jovanovic i Zlicic, moguce zbog pravila o bonusima, a mijenjali su ih Asceric, koji je zimus stigao u klub, i Stojanovic, moguce zbog formacije sa 3 stopera u kojoj su igrali protiv nas. A ti nastavi da tripujes da se samo jedna osoba ne slaze sa tobom na cijelom ovom sajtu.
9

951357

pre oko 3 godine

@Vixtra - pa brate, ti sam sebe zakopavaš. Prvo, sam si rekao da si danas pisao nešto o meni, ja se ne sećam toga, a ne sećam se jer je verovatno neki drugi nik bio u pitanju. Dakle nije moje tripovanje, sam si rekao. Drugo, ja lepo kažem nakon zimske pauze, jer su malo promenili sastav nakon nje. Ali svejedno, ti si gledao transfermarkt da bi saznao te informacije. Dakle, nisi znao. Upravo to je i bila moja poenta, pogledao sam pre početka utakmice, video da fali 2-3 igrača. Naravno da im imena nisam zapamtio, jer me ne zanima. I sad treba opet da gledam i tražim, upoređujem sastave i slično, da bih dokazao nekome nešto? Ne pada mi na pamet. Ali eto, i sam kažeš da fali toliko igrača koliko sam i rekao. Šta sam onda pogrešno rekao? Bukvalno si dokazao moj argument, tako da, hvala ti na tome.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Falila su 2 igrača, i to zbog formacije ili bonusa, a ne zato što je trener Bačke namjerno slabio sopstvenu ekipu. To nije nekoliko već dva. Nekoliko može da bude 6, što je više od pola postave. A to da te ne treba uzimati za ozbiljno po pitanju domaćeg fudbala sam rekao nekad, prije jedno mjesec dana, što sam i napisao (ne znam kako je tebi davno = danas, pročitaj ponovo). Mislim da je bilo na neku vijest o Interu, pošto otvaram samo vijesti koje imaju veze sa Partizanom, Interom i, ponekad, reprezentacijom. Naravno da ću da gledam transfermarkt kad provjeravam informacije, misliš da sam toliko blesav da gledam svaku utakmicu u ligi?! Ti si se ovdje provalio lupajući da je Bačkoj falilo "nekoliko" igrača, a da veze nemaš ni koliko ni kojih, ja sam ti objasni zašto dva <> nekoliko i koji tačno igrači su falili. Kad hoćeš nekoga da napadneš bez razloga (u ovom slučaju Partizan) moraš da imaš tačne informacije, a ne naklapanja i "svoj lični utisak", inače će neko poput mene da ti iznese stvarno stanje i dokaže da lupaš bez veze.
9

951357

pre oko 3 godine

@Vixtra - ja jedino kao papagaj ovde da ponavljam jer vi očigledno ne čitate. Prvo, 3 jesu nekoliko. Nisam rekao pola tima, već nekoliko. A toliko je i falilo. Drugo, nisam rekao da ih je trener sklonio, već da je falilo. A pošto obično vašim protivnicima fale igrači pre utakmice sa vama, onda se dalo zaključiti da ne fale slučajno. U svakom slučaju, nije bila sklanjalica. Treće, ako neko ovde priča precizno i argumentovano, to sam ja. Samo nemoj vi grobari o argumentovanosti, najveći argument vam je da sam bolid i slično. Što baš i nije argument, već vređanje, ali to je standardno za vas. Četvrto, naravno da ne znam ko su, jer me ne zanima. Ni ti ne znaš ko su, nego si izguglao nešto za 2 sekunde i sad kao znaš o njima. A omašio si bar dvojicu, onog Letonca, i čini mi se da se Nedeljković zove lik, znam da ima dugačko prezime. I da ponovim ponovo, naravno da sam tada pogledao, i naravno da sam pogledao prethodne utakmice a ne statistiku za celu sezonu jer je naravno tim promenjen tokom zimske pauze. Dakle, moja infomacija je relevantnija jer je "up to date". To što sad neću da vam ispunim ćef i izgubim pola sata tražeći imena da bi vi opet pričali vaše pričice i ubeđivali me da je napolju 40 stepeni a ja vidim da pada sneg, to je već moja stvar. Jednostavno neću. Sam si priznao da fale igrači, sam si priznao da sam u pravu, ne znam o čemu više diskutujemo. Potvrdio si ono što sam rekao.
O

OdaniBot

pre oko 3 godine

Mogao bi Gmazura da bude predsednik FSS a.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Neko je Zdjelar a neko Živković. Svaka čast, Sale, i da dogodine kao kapiten podigneš trofej šampiona!
a

always me...

pre oko 3 godine

Kako to mislite - duguje se za plate, premije...?!
J

Jel DA

pre oko 3 godine

Ono bese Vazura rekao shvatio je sta partizan? ahahahhahah
C

Ciganin

pre oko 3 godine

U tom grmu lezi pacov!
g

gostika

pre oko 3 godine

To Zdjeki!
b

brat nas kidalica

pre oko 3 godine

Volim Zdjelara kao brata, ali realno ko će njemu da da 350k godišnje sem Partizana, jeste dobar dečko ali da se ne lažemo, kakva lj7bav na prvom mestu, a uzeo milion na kraju sve ukupno, ja se slazem! Jedino je on svaki dinar zasluzio!
D

Dzonyy

pre oko 3 godine

Jos treba neko da ga kupi za vise od 700 000
M

Mediokriteti

pre oko 3 godine

Rec dzentlmen ne ide izmedju ove dve pojave!
M

Mrkalo

pre oko 3 godine

Dzentlmen,Patlidzan i Zdjelar ne mogu u istu recenicu nikako...
M

Mojtemoto

pre oko 3 godine

A znaci zato je potpisao???!! da ne bi lopovska druzina kesirala 700 hiljada grcima! A neki pomislili ljubav i kikiriki.
Č

Čuj...

pre oko 3 godine

...džentlmenski. Pa za takav ugovor trebaš bit džentlmen, a to nije nisu ni ovi iz partizana a ni zdjelar!
Z

Znaci u tom

pre oko 3 godine

Grmu lezi pacov