Stiven Džerard
Stiven Džerard

Džerard o Njukaslu: Da li ti izgledam srećno? Onda nemoj da mi postavljaš glupa pitanja... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 10:59

Tu je još jedno ime što se pominje kao prvo veliko pojačanje...

Stiv Brus je prošlost Njukasla. Uručivanje otkaza iskusnom stručnjaku prva je velika stvar koju su uradili novi vlasnici otkako su preuzeli klub - i prvi potrošen novac iz duboke kase, pošto je rastanak Svrake koštao 10.000.000 evra - a narednih dana treba očekivati i drugu: postavljenje novog trenera.

Kako se iz dana u dan nižu nova imena kao kandidati - poslednji je Paulo Fonseka za kog se kaže da je već obavio razgovor sa Aamandom Steveli i ostavio veoma dobar utisak - tako jedno po jedno veliko ime odbacuje mogućnost da usred sezone sedne na klupu 19-plasiranog tima Premijer lige.

Izabrane vesti

Poslednji u nizu to je učinio menadžer Rendžersa Stiven Džerard. Javno, pred kamerama. Učinio je to Stivi Dži sinoć nakon trijumfa njegovih Policajaca protiv Brondbija (2:0) u Ligi Evrope. Na pitanje novinarke on je odgovorio kontrapitanjima, ali poruka je bila jasna:

"Da li vam izgledam srećno? Da li vam izgledam sređeno? Onda nemojte da mi postavljate glupa pitanja", poručio je uz blagi osmeh legendarni as Liverpula.

Ostrvski mediji danas donose još jedno ime što se povezuje s Njukaslom. U pitanju je potencijalno pojačanje za krilne pozicije. Širim masama ime Luisa Dijaza (24) možda ne znači mnogo, ali jasno je da crno-beli neće od starta moći da pucaju na najveća imena. Isto kao što je jasno da će svaki klub na ovom svetu imati za cilj da ih "opelješi".

Dijaz je Kolumbijac iz Porta i stigao je u Portugaliju pre dve godine za nešto više od 7.000.000 evra. Ove sezone igra na vrhunskom nivou. Na osam utakmica postigao je šest golova i jedan namestio. Englezi navode kako bi Njukasl mogao da plati izlaznu klauzulu koja staje 80.000.000 evra?!

Nije lako za poverovati, ali dobro.

Da sačekamo i vidimo koliko će jako krenuti novi najbogatiji klub sveta...



tagovi

Stiven Džerard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara