Dzjubi malo 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 18:26

Rus nije zadovoljan ponudama turskih klubova

Dugo se pisalo o potencijalnom transferu Artema Dzjube u Crvenu zvezdu. Ruski mediji su pisali da je posle rastanka snažnog napadača i Zenita, srpski šampion bio jedini konkretan. Međutim, bilo je odmah jasno da će posao teško biti privesti kraju. Prosto Dzjuba je navikao kroz karijeru na mnogo veća primanja od onih koje može da mu ponudi Crvena zvezda.

Ali izgleda da nije zadovoljan ni onim što su pred njega stavili predstavnici turskog Fenerbahčea. Ruski mediji danas pišu da je bivši kapiten reprezentacije Rusije prethodnih dana boravio u Istanbulu. Ali da nije završio posao.

Izabrane vesti

Fenerbahče i još jedan tim pokazali su ozbiljan interes za Dzjubu, ali predložili su mu godišnja primanja između 1,2 i 1,5 miliona evra. Međutim, snažnom napadaču se nije svideo takav predlog. Zahtevao je mnogo veća primanja, tim pre što ima papire u rukama i slobodan je igrač.

Očigledno je da će Dzjuba teško u Evropi dobiti ono što traži. Posebno, što Turci nemaju nameru da povećavaju ponudu usled velike finansijske krize.

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Artijom Dzjuba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara