Simone Edera i Radživ van la Para (©Reuters)
Simone Edera i Radživ van la Para (©Reuters)

Edera bi mogao u Seriju B

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 20:45

Sve će se znati do 1. februara

Propao je dolazak Simonea Edere u Crvenu zvezdu, stručni štab Dejana Stankovića se posle dublje analize odlučio za Filipa Falka koji će od subote najverovatnije zvanično postati novi igrač srpskog šampiona, a to ne znači da krilni napadač Torina neće promeniti sredinu do kraja zimske pijace.

Edera je i dalje van takmičaskog tima uprkos promeni trenera u redovima Granata, pa ni Davide Nikola ne računa na njega. Interesovanje postoji sa više adresa, a poslednji klub koji bi hteo da se dokopa Ederinih usluga je - Ređina.

Izabrane vesti

Nekadašnji učesnik Serije A danas vodi žestoku borbu za opstanak, a trenutno ga samo bolja gol-razlika čuva od zone plej-auta, dok je zona ispadanja na samo jedan bod daleko…

Ređina nije jedini klub iz Serije B koji se interesuje za Ederu. U igri je odnedavno i Kremoneze koji je u boljoj poziciji na tabeli tek za nijansu pošto ima bod više od Ređine. Oba kluba Ederu žele na pozajmicu do leta.

Od ranije se takođe pominje i transfer u Trabzon koji je danas na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani dobio Uefu posle usvojene žalbe zbog duplog kažnjavanja za isti prekršaj. UEFA je u obavezi da isplati Trabzonu 4.000.000 evra odštete, pa će tako biti novca za eventualni transfer.

Edera u Torinu zarađuje 400.000 evra.



tagovi

ReđinaTorinoSimone EderaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara