Komentari na vest

Edijeva partija karijere: Enketija het-trikom potpisao najubedljiviju pobedu Arsenala od početka sezone (VIDEO)

k

khanbg

pre 6 meseci

Kako to mislite da je igrao sa Seviljom ligu evrope? Presaltajte se na 2023 drugari.
R

RealNo1

pre 6 meseci

Арсеналу и даље фали топ нападач. Жезус се превише повређује, Нкетиа у јачим утакмицама нема шта да тражи.
K

KvaziTreneri

pre 6 meseci

I dalje citam komentare nekih koji pisu komentare poput nekih mjerila i ponekad. Jel vama taj Arsenal toliki trn u oku?
c

come on arsenal

pre 6 meseci

Šefild je ubedljivo najslabija ekipa u ligi i ova ubedljiva pobeda, nije pravo merilo, ali je Arsenal, ipak odigrao sigurno i ubedljivo, iako je Arteta, tumbao tim. Sa Nketijinim hettrikom, završena je priča o kupovini špica, iako je očajnički potreban ovom timu Arsenala, jer je Žezus već prečesto povređen a Nketija, nije vrhunski kalibar, niti je blizu kvaliteta, svog tima. Mislim da bi Ivan Toney bio odlično rešenje za napad Arsenala a i za mentalitet, previše finog tima. Neki će reći nije vrhunski, kao npr. Osimen, nije igrao u velikom timu, nije ništa osvajao... ali bi dolaskom u Arsenal, sve to promenio i potpuno se dokazao. Haverc je definitivno promašaj i čak ni danas, protiv prelošeg Šefilda, nije uradio ništa značajnije.

suaddjoz@gmail.com

pre 6 meseci

Nije Šefild merilo, ali znao je da oznoji Siti, Junajted i Totenhem, koji su ga dobijali 2:1. Lagana utakmica, data je šansa igračima koji manje igraju, što je značajno za njihovo samopouzdanje, jer nikad ne znaš kad će da zatrebaju. Što se špica tiče, ovo nikako ne stavlja tačku zbog Žesuseve sklonosti povredama. Više je bio povređen ove godine, nego što je igrao
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Nketia het-trik i to kakav. Sva tri gol fenomenalna. Tomijasu prvi gol ikad u dresu Arsenal. Jos da ga Emil Smith-Rowe dao... Ali nema veze, asistenciju covek upisao. Sefild nije neko merilo, ali opet 5 komada je 5 komada.
G

Gost300

pre 6 meseci

Zato je bitno da je ona raga odigrala 90min.(haverc) da nije imao 2 dobra kontakta sa loptom,imao dobru priliku i naravno promasio,majko mila koliko je mlitav,ne pamtim da sam to u zivotu vidio,uvija se ko skuvana spageta...
7

737

pre 6 meseci

Prvi gol u karijeri uopste
2

23

pre 6 meseci

I dalje im treba top napadač da bi bili spremni za naslov. Ovaj i jesus mogu biti dobri i odlični ponekad i to je maksimum.
9

999

pre 6 meseci

Eto reci koji je dostupan napadac, a da je odlican uvijek, a ne ponekad.

gunner4life

pre 6 meseci

Za vrhunskog napadaca mora se cekati ljeto. A i to je pitanje koliko ih je dostupno? Mogu neku jeftinu opciju potijerati kao Tonya sada na zimu ali daleko je i on od same svijetske klase sto im je potrebno.
p

pero7

pre 6 meseci

Kraso i Serif
2

23

pre 6 meseci

Pa evo nekoliko dobrih opcija inekoliko riskantnih boniface, girasi i openda iz bundeslige. Iz pl alvarez, watkins, toni, david iz lila, martinez, osimen možda i vlahović. Eto svi oni su i više nego vrijedni kocke a kvalitetu imaju. Možda sam neke zaboravio.
T

Topdzija

pre 6 meseci

Одавно лошији тим нисам гледао. Добили их са 30% снаге.
9

999

pre 6 meseci

Ove 3 ekipe sto su usle iz Championshipa sad su najgore sto su igrali u PL.. Ovaj Sefild nece osvojiti 10 bodova do kraja sezone. I opet neko kaze da je Totenhem imao tezak raspored na pocetku, u prvih 8 kola igrali sa svim ovim cirkusantima. A i pobijedili Sefild golovima u 98 i 101. min.

gunner4life

pre 6 meseci

Ma ovdje iz kola u kolo ljudi donose nova misljenja ali dobro tako to ide. Po meni licno mislim da je Tottenham vec ucesnik LS za narednu sezonu. Chelsea je Chelsea, United se neocekivano raspao ove sezone. Newcastle isto losiji a realno Spursi su kvalitetniji od Ville i Brightona. A umalo da zaboravim sledece sezone ih 5 ide u LS
[

[oo

pre 6 meseci

kolko si los tim kad ti enketija zabije 3 gola