Edinson Kavani (©Reuters)
Edinson Kavani (©Reuters)

Edinson Kavani neće ponovo kod Emerija, ide kod Gatuza

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.08.22. | 10:18

Preokret u slučaju novog kluba za iskusnog Urugvajca

Već viđen bio je Edinson Kavani u dresu Viljareala, ali nije postigao dogovor sa Žutom podmornicom. Probala je to da iskoristi Nica, čiji trener Lusijan Favr izuzetno ceni 35-godišnjeg golgetera. Bio je prioritet na Azurnoj obali, pominje se čak i da mu je ponuđeno 5.000.000 evra za potpis, međutim, po najnovijim informacijama, Kavani je izabrao Valensiju.

Neće ponovo sarađivati sa Unaijem Emerijem, koji mu je bio trener u Pari Sen Žermenu, niti će se vratiti u Ligu 1 posle godinu i po dana provedenih u Mančester junajtedu, već će kod Đenara Gatuza, piše RMC Sport.

Izabrane vesti

Kavani је po završetku prošle sezone postao slobodan igrač, a nekoliko klubova pokušalo je da ga angažuje ovog leta. Uz pomenute Nicu i Viljareal hteli su ga Boka Juniors, Atletiko Madrid, Rajo Valjekano... Po svemu sudeći, Valensija je pobedila u trci.

Na Mestalji Kavanija vide kao zamenu za sunarodnika Maksija Gomeza, koji želi da promeni sredinu. Pominjali su se Borusija Menhengladbah, Fenerbahče, Everton i Njukasl, ali niko još nije zvanično poslao ponudu od 12.000.000 evra, koliko Valensija traži za njegov transfer.


tagovi

Edinson KavaniLetnji prelazni rok 2022Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara