Komentari na vest

Egzotično pojačanje u komšiluku: Sarajevo dovodi igrača kojeg je Votford svojevremeno platio 10.500.000 evra

O

Ovaj momak

pre 10 meseci

Da je došao u Tsc ili Vošu bio bi top pojačanje, gde je njima mozak, a 26 godina ima!
S

SA1946

pre 10 meseci

Sarajevo se pojacava od zimus, 12 bodovoa bili minusa od evrope, gazda odrijesio kesu u januaru i evo opet sada, Bosanska liga je trenutno losa samo po sudjenju jer se sve stima u korist Borca, Vico (Borac) stima sudije, al nece jos dugo slijedece godine izbori novi, a ove sezone ni sudije nece pomoci, Sarajevo dovelo top igrace. igraj bordo bijeli, ole ole!!!
S

Sega89

pre 11 meseci

Kakva lakoća i brzina u igri kad se pojavio,šta se desilo u medjuvremenu pa je nestao sa fudbalske mape to zna samo on…
c

cjepka123

pre 11 meseci

E, baš će u Sarajevu da se revitalizuje....može samo da nabaci masu od ćevapa sa Baščaršije.
h

hepek

pre 11 meseci

Svako ima svog Van La Paru :D

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Reaguj Tsc,Cuka,Vosa, kakvo Sarajevo.
v

vdvdd

pre 11 meseci

Eto to su pojacanja za Sarajevo koje igra smesnu ligu da ne bude uvrede u odnosu na SL barem po koeficijentu zvanicnom. I prema tome svi nasi ili vecina bi trebalo da dovodi igrace iz Sarajeva i ostalih klubova narocito BiH kao sto rade Hrvati, ali i da imaju prednost kod igraca ovakvih kada ih dovode. Jer je logika da nasi mogu bolje uslove da pruze igracima, nema veze sto je to Sarajevo i Milan je Milan pa ne moze da se nadmece sa Lestrerom finansijski. Sarajevo je jos zimus dovelo ozbiljne igrace za nase uslove i to mislim na Zvezdu i Partizan. Brazilac u spicu bi igrao za sve nase klubove, bio najbolji strelac Litvanske lige, isto tako Keremeh nekadasnji igrac Radnika bio je najbolji asistent Zalgirisa, doveli mladog Gruzijca koji je reprezentativac, itd. I odmah su pokazli kakva su pojacanja, uz to dosli besplatno. Pa umesto nasi koji idu u Evropu da pokupuju ili dovedu igrace iz Bosane, CG i liga bivse YU, ima ih dosta bez ugovora, oni dovode neke isluzene igrace iz Kine i ko zna odakle. Sarajevo vec sada ce biti ozbiljan rival bilo kom nasem timu i izbacice gotovo svaki nas tim sem vecitih pre svega Zvezdu tesko dok Partizan ima sanse. Ostali nasi nemaju sanse da ga izbace zbog nasih strucnjaka iz skautinga i uprave po klubovima.
p

pitam se....

pre 11 meseci

Kajav je onda Zrinjski kad je Sarajevo toliko jak klub?!
G

Gosten

pre 11 meseci

Pokazali su kakva su pojacanja tako sto su treci ili cetvrti u Bosni 🤣
7

799

pre 11 meseci

kakve ti nebuloze pises..toliko je Sarajevo bilo dobro,da ih je Zrinjski ostavio 30bodova iza
B

Belgrano

pre 11 meseci

Zvezda bi Sarajevo dobila u dvomecu nekih 7 razlike.
S

Sale2323

pre 11 meseci

Brate ne mlati... Čuj Sarajevo i naši timovi. Zrinjski im 20 bodova više osvaja u ligi svake godine, a isti nije lani mogao Slovan da prodje za ulazak u LK. Liga im je za dva koplja ispod naše, mada koliko vidim, slabi smo mi na Bosance i dalje, voleli smo nekad te klubove, Želju, Sarajevo, Velež, pa ponekad i ovakva vrsta priče. Ali daleko su oni sad od naših. A Sarajevo je ipak glavni grad jedne države, pa naravno da će neki strani igrači otići tamo.
C

Coaaa

pre 11 meseci

Koliko je ovaj brat propao ovo je neverovatno..a bio je među najboljima na svetskom za u-20 čini mi se 2017-te kad su ih Englezi sa Foden-om i Solanke-om dobili jedva u finalu a Penaranda je promašio penal za Venezuelu..au za izneverovati..