Komentari na vest

Eksplozija katalonske štampe: Neprihvatljivo, nedopustivo, bačena titula, nisu je ni zaslužili...

B

Bnm

pre oko 3 godine

Pa sta je sa Mesikom? Cudotvorcem koji sve pretvara u zlato hahaha samo nek ga zadrze za 100 milki po sezoni i eto katanca na vrata. Uh dace Bog da se ugase!!!
c

crvvetr

pre oko 3 godine

Sigurno je Mesi kriv sto su primili 3 gola lol. Naravno da ce mu dati 100 miliona kada im Mesi donese 30% prihoda u godini, sto je Laporta i sam govorio. Barsa ce da propadne u svakom smislu kada Mesi ode.
G

Gost200

pre oko 3 godine

Tako je to kad prvenstvo nije namesteno, pa smo mogli 3 kola pre kraja da imamo vise kandidata za titulu sampiona, Atletiko, Barselonu, Real i Sevilju. Pamti li neko kada je kod nas bio ovakav slucaj? Verovatno jos u doba Jugoslavije...
G

Gost12

pre oko 3 godine

Nemaju oni sta traziti dok ne ode Sakira Pike,Lengle,univerzalac Roberto koji nije dobar ni na jednoj poziciji osim na klupi i kornjaca Buskec.
Г

Г

pre oko 3 godine

Са Атлетиком су играли кући а не у гостима. Апсолутно би незаслужено узели титулу и они и Реал без икакве игре и константности. Атлетико је ипак показао какав такав континуитет и надам се да ће они освојити.
M

Mykonos

pre oko 3 godine

Atletiko je pokazao takav kontinuitet da je prokockao 12 bodova prednosti iako su i Barsa i Real mnogo puta kiksali u drugom delu sezone. Dobar ti je kontinuitet. Real ovo osvaja. Vec danas Atletiku ce da otkine bodove Sosijedad.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Pa kako su krenuli sezonu nisu zasluzili ni drugi da budu, a ne prvi, nego ajde