Komentari na vest

El Klasiko za potpis Bajernovog beka: Barsa ušla u trku sa Realom za Dejvisa

C

CZ***

pre 2 meseca

Dejvis je među najmanje plaćenim igračima Bajerna sa 10-11 miliona bruto. To je za njegov kvalitet malo. Traži 20, to je opet na nivou Kejna i Nojera, i to je puno, ali mislim da bi trebali da se nađu na 15-16 miliona. Ako već mora da ide, menjao bih Dejvisa za Kansela.

1902

pre 2 meseca

Odakle vam ta informacija da ga barcelona zeli :D ajd da ste napisali neko drugi vec ni manje ni vise barcelona :D ako mu agenti budu gledali ko ce bolje da ga plati onda barcelona nema sta tu da trazi :D :D ode on u Real za nekih 60-70 miliona.

JudeBellingham

pre 2 meseca

Hahahahahaha Barselonu nema pas za šta da ujede, čuj oni ušli u neku trku.
m

mile b

pre 2 meseca

U koju trku ulazi raspala Barsa . Koga oni da kupe.A dug preko milijarde.Realno u četvrtu ligu.
T

Trere

pre 2 meseca

Placi jaceee
H

Hranca

pre 2 meseca

Usla Barsa u pregovore da bi digla cenu igracu, da Real plati vise. Ako, ako...
G

Grey

pre 2 meseca

Dejvis je rupa u defanzivi, ko prati redovno Bajern zna o cemu pricam,on treba da igra krilo, a ne levog beka...
R

Raffa

pre 2 meseca

Koliko sam citao Real je u pregovorima sa Hakimijem i Dejvisom,mada je meni Hakimi realnija opcija jer njima Mendi igra odlicno na levom beku,a Karvahal je vec u godinama.Sve u svemu nisu Bajern i PSG mutavi niti siromasni da ih tek tako puste,ali danas se izgleda igrac za sve pita sto je bezveze.Pocelo je od strajka Esijena u Lionu pa evo traje i danas.Burazeru imas potpisan ugovor sa klubom koji te placa.Kakav bre strajk i odbijanje igranja ako ti jos traje ugovor.Kada ti istekne ugovor radi sta hoces,do tada bi trebalo da cutis i igras.
o

oooL

pre 2 meseca

Druže, i ti kad radiš u firmi imaš ugovor pa ako ti se nešto ne sviđa promeniš firmu bez obzira da li ti je ugovor na godinu, dve ili za stalno, tako da igrači treba više da se pitaju.
@

@oooL

pre 2 meseca

Jes al firma za tebe nije dala 20,30,50 ili koliko već miliona drugoj firmi da dođeš da radiš za njih. Eto zašto se igrač ne pita dok je pod ugovorom.
R

Rale97

pre 2 meseca

Ostaje u Minhenu, glupost cista da napusta Bajern...
q

qwertyyy

pre 2 meseca

Trka u jedno. Ako ga Real zaista trazi tu samo mediji mogu da ubace drugi tim u bzv pricu.
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Ne bih replicirao na ovu vest koja me ni ne interesuje previše, ali. Fokusiram se na bahatost vas Realovaca. Toliko ste silni, ne znam šta bih napisao? Znači, ako Real uperi prst svi ostali treba da se momentalno povuku, jer nemaju šanse. Otkud onda onaj Siti, PSG, Bajern, MUN , Čelzi i ostali Engleski klubovi? Razumem da se označe 2,3 fudbalera svetske klase kao apsolutni prioritet, da se neće žaliti para, to uglavnom i biva. Ali da će Real moći da napravi reprez. sveta, ne znam baš. Zar i za njega ne važi FFP? Smanjite malo s tim hajpom, neprijatno je i čitati ovde. Skromnost je vrlina.