Komentari na vest

Emotivan oproštaj Lutovca od Partizana: Dovoljno je onih koji nisu uz nas, mi smo porodica koja nikad nije posustala

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

13.6.2019. "Arbitražni sud FSS usvojio je njegov zahtev za raskidom ugovora sa Radom (nekoliko neisplaćenih zarada) i uklonio prepreke za promenom sredine. Bez obeštećenja! Aleksandar Lutovac potpisao je četvorogodišnji ugovor s Partizanom, do kraja juna 2023!"
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Patetika- level pro.
P

Pero Situacija

pre oko 1 godinu

Prvo Rad, pa Partizan, pa Rid. Biće mu neobično igrati pred 8000 navijača u odnosu na 200 ili 300 na JNA! Srećno !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Problem je gde naci igraca sa ovakvim pregledom igre i ubitacnim centarsutem.
F

Fudbalski Grof

pre oko 1 godinu

Cuj zahvaljivanje sportistima u komentarima ko da su igrali besplatno ili isli na kopanje, naplate oni uvek debelo igrali ili ne. Tokom godina slusao sam uglavnom iste izjave pre i posle utakmica, tako da su im i pisma slicna ko da jedan autor pise i daje igracima
P

Parni valjak

pre oko 1 godinu

na guranje!

Sakur

pre oko 1 godinu

Nisi ti kriv sto nemas kvalitet za Partizan vec oni sto su te doveli
0

0w039339

pre oko 1 godinu

Jos jedan od onih kome je titula nedosanjani san 😂😂😂😂
N

Noke

pre oko 1 godinu

Lutovac je u Radu bio jedan od najboljih krilnih igraca domace lige. Prelaskom u Partizan, nije imao dovoljno prostora da napreduje jer je na njegovoj poziciji igrao Zoran Tosic a kasnije je dosao L.Markovic. Sve u svemu, nije napredovao i nije se snasao. Medjutim, Lutovac je svaku utakmicu dao 100% od sebe. Od krilnog igraca, preko napadaca, desnog i levog beka, on je davao zadnji atom snage da pomogne ekipi i na tome mu SVAKA CAST. SV Ried je odlicna sredina. Mali grad izmedju Salcburga i Linca, klub na svakoj utakmici ima skoro pun stadion koji prima negde oko 8000 gledaoca. Bice mu fino, igrace vise nego u Partizanu jer je kvalitet ekipe nesto poput Radnickog iz Nisa. Tereni i cela infrastruktura na vrhunskom nivou, nigde problema sa huliganima....Uzivaj Lutovac, zelim ti sve najbolje!
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

I ja bih davao sve od sebe ako je to preduslov ispunjavam ga. Eto slobodan sam na trzistu a i platu trazim 10000 evra ne mora vise.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Aleksandre, veliko hvala na svemu, posebno na velikoj borbenosti i zelji... trpeo si kritike, nosio se sa njima sve ove godine... a ti sto kritikuju, ne vide (a i ti kao njihov saigrac iako to nikada neces reci javno) da imamo igrace koji su i bez kvaliteta i bez zelje i bez borbenosti... i nije ih mali broj... a imamo i one sto znaju fudbal ali su sa fizikalijama na nivou pionira... sigurno ti je zao sto nismo uzeli titulu (veruj mi da je nama jos vise) ali s'obzirom da si vec otisao, zbog nas si mogao da kazes i na koji nacin i sta sve radi najgora uprava u istoriji naseg PARTIZAN-a... u svakom slucaju, sve najbolje u daljoj karijeri ti zelimo i veliko hvala... VOLIM PARTIZAN
b

brojcanik

pre oko 1 godinu

Od tih bez kvaliteta, zelje i borbenosti i sa fizikalijama pionira, ostali su jos fejsa i pantic,a najureni su jojic,markovic,miljkon,obradovic...
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Koliko zlobnih komentara od ljudi koji u 99 procenata nista u zivotu nisu napravili.Zive u tatinim i maminim a neretko i u dedinim kucama i stanovima i rade negde kao uhljebi sto bi se reklo.Ali o svakome znaju da pricaju i sta i kako treba.I da pljuju sto je najcrnje.Licemerje bez granica. Momak,srecno i sve najbolje u karijeri!I zivotu!
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Do finala kupa u rupi sam mislio da samo nemas pojma da igras ali posle neuklizavanja Kataiu za 2:1 ukapirao sam da si i zlonameran tako da DALEKO TI LEPA KUCA I DA TE VISE NIKADA NE VIDIMO I NE CUJEMO!
r

ranGo

pre oko 1 godinu

Eh samo emocionalna poruka a oprastanje dugova nista....? Ne,vazi se ovako
a

ahajes

pre oko 1 godinu

kojem platnom spisku? dobio papire,oprostio lovu....
G

Gost 357

pre oko 1 godinu

Ako neko nije pazljivo procitao ovu smehotresnu patetitku ... Ne radi se o rastanku Totija sa Romom ili Dzerarda sa Liverpulom, vec izvesni Lutovac odlazi u Rid jer se Partizanu ne isplati ni tih par meseci da ga drzi na platnom spisku do isteka ugovora.
S

Sport15

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima sto nije momak dosegao najveće fudbalske veličine? Pa opraštaju se i zavole i mnogo manje uspešni ljudi, od manjih klubova i radnih kolektiva…A da mi je znati čime se ti baviš i na kom si nivou kad si u stanju ovakav komentar napisati.
G

Gost dekipaja

pre oko 1 godinu

Srećno!!! Biće jedan od boljih u novoj ligi!!!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Poslednji pozdrav Partizanu...