Komentari na vest

Engleska Vlada kreće u rat: Po svaku cenu sprečiti evropsku Superligu

K

Kostajnica

pre oko 3 godine

Englezi su ključ. Bez njih ništa. Previše drže do tradicije i svoje lige i svojih navijača. Američki i azijski vlasnici neka ulažu u Sad i Kinu.
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ćutali ste i uzimali pare od poreza i profita, niste imali ništa protiv kada su prljave pare ulazile u fudbal, e pa sada neka vam rasture ligu.
B

Bel

pre oko 3 godine

Ima da isutiraju "vlasnike" iz klubova samo tako,to su Engleski klubovi UTD je njihov klub a ne nekog Amerikanca kakve ludacke zakone imaju i stadione ima da im oduzmu pa nek igraju po Aziji.
K

Koan

pre oko 3 godine

Uvedeš licence za fudbalere pa ko je igrao Super ligu ne može u narednih pet godina da se registruje u ostalim klubovima. Teško je zamisliti da ti "superligaši" neće otpuštati fudbalere posle par sezona. Zamislite kolika bi to bila nesigurnost za bilo kog fudbalera.
B

Bh

pre oko 3 godine

Klubovi prije svega predstavljaju državu,grad,mjesto,ulicu odakle su,razumljiv odgovor engleske vlade,evo možete li vi vašu ligu zamisliti bez Crvene Zvezde ili Partizana ili reprezentaciju bez glavnih igrača
J

Jok

pre oko 3 godine

To.nisu engleski klubovi.vec naftaski
G

Glupost

pre oko 3 godine

Mislim super lige
G

Glupost

pre oko 3 godine

Nadam se da nema nista od ovog
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Naravno da se UEFA buni, ako nema LS onda nema ni profita od LS. Ako nema profita od LS onda 1/3 od tog profita koga nema je nula. A 1/3 profita od LS uzima UEFA. Dakle UEFA nece dobiti svoj deo i zato se buni. Meni se kao navijacu Reala ovo uopste ne svidja, ja bih da ostavimo ovo kako jeste jer mislim da je bolje. Ali pricati kako se UEFA bori sa manje klubove i za fudbal je malo glupo. Da ne kazem nesto gore. Ako se bori za manje klubove, zasto se nije bunila protiv Sitija, PSZ, pa i Reala (ako je bilo toga da je krsio fer plej, zasto ne) kad su krsili fer plej? Pa verovatno je dobila svoj "procenat".
L

LOLOL

pre oko 3 godine

Ti kao navijac reala stadion reala video si samo na slikama :D
G

Gost007

pre oko 3 godine

Lolol...Pa ja sam navijac Mancester Utd pa sam stadion video samo na slikama jel nemam para jbg
T

TiP

pre oko 3 godine

Englezi ce ovo sigurno spreciti, proterace Seika, Romana i Amerikance iz Engleskog fudbala, niko nema ludacke zakone kao oni.
V

Vazi

pre oko 3 godine

Pa ce se vratiti na nivo skotske lige
z

zasu

pre oko 3 godine

Pa nek se vrate. Kao fan Liverpula zelim da propadne ovaj projekat, makar i ova sestorka propala. Nisu krivi klubovi, treneri ni igraci. Krivi su vlasnici, koji su zgadili ovom idejom fudbal svakom normalnom.
T

Toto..

pre oko 3 godine

Tako to radi jedna ozbiljna drzava, pusti da vidi da li moze da se resi problem, ako ne moze aj svi napolje
n

nikoka1992

pre oko 3 godine

Kolika je ovo industrija, kolike se pare ovde vrte, kada se ukljucila vlada jedne ovako velike drzave...
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Ja nzm u cemu je problem. Engleski FA i onako nikad nije zarezivao uefu. Ti klubovi ce i dalje igrati domacu ligu, i prihodi od TV prava ce dobijati FA. Ovo je logican slijed, samo zadiru u uefin dzep pa se oni bune.
F

Francuski buldog

pre oko 3 godine

Ti dečko ništa ne razumeš,nema ni teoretske šanse da bi oni mogli da igraju sredom tu super ligu a vikendom prvenstvo,prosto zbog tv prava i inostrane publike bi morali tu svoju super ligu da igraju sa ful sastavima,Arapi,Kinezi,Indusi hoće da gledaju Kejna,De Brujnea,Pogbu i ostale zvezde,zbog pretrpanosti rasporeda domaće prvenstvo bi praktično igrali sa kombinovanim sastavom ili čak sa rezervistima što bi se odrazilo na kvalitet ali i na sponzore.
B

Boris iz Beograda

pre oko 3 godine

problem je u tome, što ako englezi imaju 6 zagarantovanih predstavbika u superligi, nacionalno prvenstvo gubi svaki takmićarski značaj, pogotovu za te najbolje ekipe. što kaže kolega, previše je kineza. indusa i arapa koji će bogato platiti da gledaju ove utakmice - dakle ne igra ful sastav prvenstvo, već superligu. a englezima je nacionalno prvenstvo kultura, tradicija, nešto kao kod nas kad se slavi slava. e sad zamisli da slaviš slavu samo sa žitom, bez sveće i kolača-ne ide
W

Wtf

pre oko 3 godine

Čekaj malo, sad se otvoreno politika i države miješaju u sport?! Zar ovo nije do sada bio razlog za diskvalifikaciju.
J

Jovicahfh

pre oko 3 godine

Babe i zabe...jedno je kada se mesaju i tako uticu na rezultat,tabelu, a ovo je borba za nacionalni interes...kakva diskvalifikacija