Komentari na vest

Epicentar ludila: Čekao se princ Napulja i posle 38 godina je grad eksplodirao

M

Mavrogenidis

pre oko 2 godine

Prepadoh se ovih umotanih baba sa slike uz naslov "princ iz Napulja"!?
R

Realizam

pre oko 2 godine

Hahahahahahah, isto...
d

denula

pre oko 2 godine

trabzon ima 800 000 na wikipediji gde beograd ima 1 200 000 ..zapravo ima mnogo više..ceo grad navija za njih a ove sezone su sklopili vrh ekipu..uzeli su najboljeg igrača lige bosanca viscu ..imaju vrhunsku ekipu koja će biti još jača kad se vrati gervihno..na levom krilu je nwakaeme nezaustavljiv..budu li se a hoće još malo pojačali biće i sledeće sezone glavni favoriti za titulu a bogami i ozbiljni u ligi evrope..za ligu šampiona su ipak klasa ispod
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ove godine su osvojili i cekace to jos bar 30god. Samo zbog toga sto je velika 3 -galata fener besiktas bila nikad slabija, ovaj prosecan tim je sampion. Bili su konstantni, a nwakaeme zervinjo kornelius su odavno prosli zenit karijere. Tu jedino Bakasetas je igrac za ligu petica. Naredne sezone ce bit kao Basaksehir,zivi bili pa videli.
D

Djurgården

pre oko 2 godine

Greska velika. Ne navija nego zivi za Trabzon. Oni su fanatici do bola. Realno najteze gostovanje za sve istanbulske timove,posebno Fener. Ljudi ta kolicina mrznje prema njima pa to nije realno. Pa oni su pre nekoliko godina pucali na autobus sa igracima,cini mi se da je u to vreme igrao RVP za Fener. A vidi slavlja sirom Austrije,Nemacke........ Brate da sam fudbaler ja bih za ovakve navijace umro 200%
A

Ammmmmamam

pre oko 2 godine

A smete da spomenete Erdoganove navijacke afinitete? Sto onda isto ne uradite i za naseg predsednika?
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Pa pomenuli su ih pre neki dan kad vam je platio licencu za Evropu, pa vam platio transfer. Da ne pricamo o tome koliko je dao za vas rukometni, odbojkaski i vaterpolo klub, dok je kosarkaski van svih okvira, sa najvecim budzetom u istoriji kosarke u Srbiji...
@

@Džoni

pre oko 2 godine

To sve skupa nije ni deseti deo koliko dobijaju Čović i Terzić. Možeš pisati bajke, ali je realnost - realnost...
A

Anel SA

pre oko 2 godine

Čestitke Trabzonu, veličanstven uspjeh i proslava!
G

GostNeutralac

pre oko 2 godine

Jedva cekam da neko prekine Zvezdin i Partizanov niz titula u Srbiji, odmah im se prikljucujem u slavlju!
a

aloHa

pre oko 2 godine

Prekinuli Obilic i u staroj Jugi Vojvodina.Nazalost u fudbalu tesko u skorijoj buducnosti.Ipak su crvene petokrake drzava.
S

Sport15

pre oko 2 godine

Bravo za tekst!
b

boris n

pre oko 2 godine

Ovo bi isto bilo i kod nas kad bi Pazar uzeo titulu
G

Gostic 09

pre oko 2 godine

Ha ha ha ha ha 😂
S

Sandzaklija

pre oko 2 godine

Samo jedan klub se voli! Forza Gencelbrigi
D

Djurgården

pre oko 2 godine

Genclerbirligi je pravilno,vidi se da si da si ga izbegavao na kladzi😀😀😀😀😀
Г

Гробаритис Тоталитаре

pre oko 2 godine

Заборавио си Вележ Мостар, који по лудилу за локални клуб не заостаје ни мало за Сплитом и Хајдуком
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Joj buraz, ne lupaj, Mostar ima 100 000 stanovnika, a Hrvati navijaju za Zrinjski. Svi da mogu da dođu na stadion, žene djeca, muškarci, svi, to nije za jedan osrednji stadion u Evropi. Split ima 350 000 stanovnika. Poljud ima 33 000 sjedećih mjesta, stadion Veleža 7000 kapacitet.
@

@rodman

pre oko 2 godine

Mlad si izgleda. Za Velez navijaju svi Bosnjaci iz Hercegovine kao i polovina Srba a i pola Bosne. Velez je kult. Omiljen i danas i u Beogradu. Rodjeni!
n

nekad bese

pre oko 2 godine

Za Hajduk navija ne samo ceo Split,nego i cela Dalmacija,pola Hrvatske,vise od pola njihove dijaspore.Vise je Srba navijalo za Hajduk nego za mnoge srpske lokalne klubove zajedno.U Mostaru Hrvati navijaju za Zrnjski.Inace u bivsoj Jugi su OFK,Velez,Zeljo,Vosa bili romantika i prava fudbalska prica sa dusom.
@

@Rodman86

pre oko 2 godine

Ako ti je ovo godište, onda moram da ti kažem da sam starji deset godina. Vidi ovako, moja sad već pokojna baba posle rata živjela kao izbjeglica u Trebinju. Ja iz Beograda zapalim za Mostar uz petak uveče, stignem ujutro, a za nekoliko sati kreće se za Trebinje. Tamo malo kasnimo, ne stićem ni da se javim babi pre utakmice iako je znala da dolazim. Završila utakmica, idemo kod moje babe, ona iznela nekoliko vrsta pita i sve po redu i rasporedu :) Kažem ja baba pobedili smo...kaže baba- pa znam sine, slušam ja svaki prenos. E to je Mostar. Moja baba od tada sedamdeset godina, u drugom gradu, ne propušta prenose tog jadnog i kukavnog Veleža iu jadne i kukavne današnje BiH lige. A vjeruj mi, 80%naših baba i deda su takvi :)
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

E prijatelju, imam i previše godina. Pričam ti realnost. Iz Bosne sam i znam situaciju. To je tako mali nivo. Kažem ti stadion Vrapčići ima 7000 kapacitet. Broj Bošnjaka u Hercegovini nije četvrtina stanovnika Trabzina. Bosna kao zemlja mala da bi pričali o nivou o kom se ovdje priča.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Izvinjavam se babi. Ne vrijedi se raspravljati, čuj pola Bosne. Pa više od pola Bosne su Sarajevo, Banja Luka i Tuzla. Obzirom da imaju svoje velike klubove, niko od njih skoro ne navija za Velež. Uz svo moje poštovanje i simpatiju za Velež, naravno da ne navijam za njih. Srbi navijaju za klubove iz Srbije, tako da si se ti nalupetao baš dobro. Svašta si ovdje natreštao onako ne znam iz kog razloga.