undefined
undefined

Eriksen napušta Inter i postaje izdajnik?

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.11.20. | 15:01

Veliki broj klubova prati Danca, ali jedan klub bi mogao da napravi pravu pometnju.

Kristijan Eriksen je u januaru napustio redove Totenhema nakon sedam godina u klubu iz Severnog Londona. Odlučio se za novi izazov, imao je ponudu Sparsa da produži saradnju, ali je ipak izrazio želju za promenom sredine. Tako je završio u milanskom Interu u tranferu teškom 20.000.000 evra, Totenhem je izvukao maksimum iz situacije, jer je Dancu ugovor isticao na kraju sezone.

Ipak, iako je stigao kao veliko pojačanje na "Meacu", bivši plejmejker Ajaksa se nije naigrao u novoj sredini. Počeo je tek 11 mečeva u dresu "Neroazura" od kako je u januaru stigao u Milano, pa je jasno da nije u planovima Antonija Kontea.

Izabrane vesti

Nedavno je i izvršni direktor Intera Bepe Marota izjavio da će proceniti situaciju, kao i da niko neće biti prisiljen da ostane ukoliko zatraži da ide. "ESPN" javlja da su Pevci odbili mogućnost da ga vrate u svoje redove, ali i da je veliki broj klubova zainteresovan za danskog reprezentativca.

 Prema njihovim saznanjima, jedan od zainteresovanih klubova je i Arsenal!

Naime, "Tobdžije" su obaveštene da Kristijan Eriksen ne bi imao ništa protiv da im se pridruži i pored toga što je sedam godina branio boje najljućeg rivala. Jasno je da bi igrač poput Eriksena savršeno odgovarao Mikelu Arteti, jasno je da "Gunerima" neodstaje kreativnosti u veznom redu, prva želja kluba je bio Husem Auar iz Liona, ali se Eriksen sada čini kao realnija opcija.

Naime, Danac bi mogao da bude prodat za svega 15 miliona evra, što bi Arsenal mogao da priušti i pored velikog obeštećenja koje je poslednjeg dana minulog prelaznog roka izdvojio za Tomasa Partija (oko 50 miliona evra). Eriksen je i sam nedavno izjavio da nije zadovoljan situacijom u klubu.

"Nisam sanjao o ovome. Pomalo je čudna situacija, navijače žele da igram više, kao i ja, ali trener ima drugačije ideje i ja kao igrač to moram da poštujem", izjavio je minulog meseca danski fudbaler.

Videćemo gde će ga put odvesti i da li će zaista zariti nož u leđa svom bivšem klubu Totenhemu. Pored Arsenala za njegove usluge zainteresovani su i Milan, Pari sen Žermen i Borusija Dortmund.



tagovi

Kristijan EriksenBepe Marota

Obaveštavaj me

Inter
Arsenal
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara