Komentari na vest

Faktor poznavanja rivala: Rodić, Borjan i Katai u karijeri najčešće igrali protiv Partizana, protivteža Urošević i Natho

P

PFC

pre oko 1 godinu

Samo istupanje svih sportskih selekcija, iz svih takmičenja, možda može spasiti Partizan. U ovakvoj konstalaciji snaga svaki drugi vid borbe je osuđen na propast. Previše su jaki, sve je u njihovim rukama, a kompleksi (odavno prerasli u mržnju) samo jačaju (nikad neće oprostiti znak jednakosti između reprezentacije i Partizana kod najvećih reprezentativnih dostignuća, kako u bivšoj zemlji, tako i kasnije, a što se primarno odnosi na sportove koji nas planetarno identifikuju: vaterpolo i košarka). Cilj je da se Partizan bruka i ponižava, a ovi da pumpaju statistiku u svim rubrikama ( još malo pa stižu rekorde Reala iz doba režima generala Franka, kače se i titule pozivajući se na nekakve događaje nakon 80 godina). Uglavnom, sve ide po planu, sve je pokriveno, ništa se ne prepušta slučaju. Dosadašnji vapaji da Partizan istupi iz svih takmičenja u svim sportovima nailaze na zid koji su formirali ljudi od zadatka. Nema mrdanja dok se posao ne dovede do kraja. Mrcvarenje, brukanje za sve pare, pa kad se siti nauživaju toga, onda katanac, a ključ u bunar bez dna. Dakle, istupiti, pa koliko košta neka košta, a sigurno će biti manje u odnosu na to što nam spremaju brutalno zatežući omču oko vrata već 10 godina.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ma istupite vise iz svih takmicenja, sta cekate? Stalno nesto kukate, te cemo izaci, te ovo, te ono. Izadjite, koga briga. O cemu pises vaterpolo i kosarka? Znas li da je Partizan cekao vise od 30 godina da bude prvak u kosarci? I uspon je poceo upravo 90ih dolaskom Milosevica na vlast i guranjem i forsiranjem Partizana u svim sportovima. Nikad se nije desilo da premijer bude predsednik fudbalskog kluba kao sto je bilo kod vas. Vaterpolo takodje, Partizan upravo tada postize najbolje rezultate. Poslednjih godina, kada ne dobijate nista vise nego drugi, pokazala se ta vasa skola vaterpola i vidi se da i drugi znaju da igraju. Ispada da vam Zvezda ne da da pobedjujete u prvenstvu. Da li je Zvezda i Serif namestila da ne mozete da dobijete?
S

Srpski samuraj

pre oko 1 godinu

Menjaci pasosa, vec ste to uradili!!! Ta bruka će vas pratiti dokle god postojite! Kada god ne pobedite, ponašate se ko uvredjene devojcice, sto I jeste!
S

Savak

pre oko 1 godinu

U košarci ste imali tri 3 titule dok SPS nije došao na vlast Mirko i Ivica.
M

Miki9

pre oko 1 godinu

Bice prijateljski remi i to je to.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

За овог што коментарише под стотину никова, кажеш партизан не игра ништа, а шта па ми играмо? не ложи се.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Nikad manja kvota na 1 i 3 + ....smesno mala kvota
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Ovo mora biti remi. Poglavica ima tolko drugih problema pa bar ovde da bude mir.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Po kvotama ce se videti da li je opet stimovan nekakav remi i slicno. Realno,Zvezda je kvalitetnija í u boljoj je formi od raspalog Partizana. Mada i kada pogledas,jedna utakmica ne dokazuje ko je bolji. Zvezda je u dvomecu sa Surdulicom prosle sezone uzela samo jedan bod a bila je prva u grupi LE pa to ne znaci da bi Surdulica osvojila 11 bodova u grupi sa Bragom,Ludogorecom i Midtlandom.
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Партизан се јесте распао али не случајно, не прави се луцкаст паметнице. Али Звезда не игра ништа од када је закуцана на последње место у групи испала из Европе. Тако да је реми најреалнији резултат.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Poceo drugi deo sezone TSC izgubi,Partizan se odlepio i od tada pocelo,Partizan izgubi TSC pobedi. Posle toga Partizan pobedi TSC pobedi, Partizan remi TSC remi. Odrzava se cetri boda razlike jer je drugo mesto zagarantovano za Partizan a trece za TSC. Dakle,sta TSC uradi to ce Partizan uraditi na derbiju. Zvezdi taj derbi ne znaci nista osim prestiza.
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

Kako si ih sve raskrinkao svaka ti cast. Javi tacan rezultat kad budes znao da uzmemo neku kintu
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ovde kvote moraju biti 2,25 na zvezdu a maksimalno 3 na partizan. Ni mi ni oni ne igramo nikako u poslednje vreme. To ce biti realne kvote.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Bice onako kako vise sile pozele! A vise sile su 0re mesec dana javno rekle pred kamerama MI za zvezdu i VI za Partizan kada se pricalo o porezu! Od tog dana kao po NECIJOJ komandi su pocele da se desavaju najblaze receno “cudne” stvari u FKP, da ne kazem, pocelo je sprovodjenje naredbi tih visih sila koje nisu uspele da se iskontrolisu jer su ONI i pored silnih miliona doziveli debakl u Evropi, dok smo MI bez i jednog cestitig pojacanja, bez trenera prezimeli u grupi u kojoj je bio jedan Keln, Nica koja se igra sa Monakom i pobednik ceskog kupa! Dakle, vise sile nisu mogle priustiti jos jedno prolecno kolo Partizana, a kako stvari stoje te vise sile ce uticati i na ishod derbija kako hbu opravdali najskuplji prelazni rok u NJIHOVOJ istoriji, prenabudzeni roster koji je kako ONI kazu trebao doci do polufinala LE (po vrednosti tima i jesu medju cetiri ekipe tog takmicenja)
G

Gost@Kalca

pre oko 1 godinu

Vise sile su poslale i najjaci Serif ikada kome ste se podsmevali do juce da vas otrese u sred Beograda. Bolje se pokrij usima, Mladost GAT vam 4 komada strpala, protiv Spartaka i Radnickog vas sudije spasavaju (a taj isti koji je sudio protiv Spartaka i vasi igraci mu radili sve i svasta bez da im da i zuti karton, sudi i derbi). Tacno da vam nije sudija, za plej of biste se borili.
S

Srpski samuraj

pre oko 1 godinu

Vidim osmehe na tvom licu posle sabiranja utisaka posle kupa u košarci! Saznao si da je Faku bio iza tebe I doneo ti osmehe za ceo život! 😄😄😄
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Partizan trenutno nema igrača ni za klupu Zvezde. Jedino bi Rikardo istisnuo Pešića.
d

debeli86

pre oko 1 godinu

Koji.bre Rikardo, daj ne zezaj.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

brate u čemu bi ga istisnuo,pa njega prosečnoligaški štoper Gata učini nevidljivim...gde se ti gubiš...njihov ni jedan ne bi bio ni blizu prve postave Zvezde...
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Ajde bre miloje da ih zaledimo na -16.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Celam da vidim kvote. Ako je na Zvezdu veca od 1,65 (a i to zbog rivaliteta, realna je 1,35, to znaci da ce opet da se odigra po dogovoru, tj. X2.
G

Gostkdj

pre oko 1 godinu

KAKAVA CRNA PROTIVTEZA??? Mi ne mozemo da dobijemo nikoga gubimo od GAT-a, oni su druga dimenzija za nas tim trenutno, TUZNO ALI ISTINITO
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Biće neizvesno, biće 0:0.
Ž

Željko Pantić

pre oko 1 godinu

Sezona 2022/2023 1. Crvena Zvezda 2. TSC 3. Čukarički 4. Partizan 5. Vojvodina
W

W.W

pre oko 1 godinu

Tolika je razlika u klasi,da nema kalkulacija,trener MORA da ih motivise da krenu odmah ostro i na pobedu.Ivo dobijamo i sa pola gasa.Jednom da ih razbijemo barem sa 4:0.Mozemo,idemo do pobede!!!
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Sto mora? Ne mora uopste +13. Prica zavrsena, totalno nebitan mec po Zvezdu, i bas nas briga. Zbog tog "mora" i ide pritisak, pa igramo traljavo, i ako ovi ne mogu da nas dobiju vec godinama.
T

Tijaginjo

pre oko 1 godinu

Mir u kuci presudjuje na ovom derbiju. Daj Boze da gresim i da Milojevic ozbiljno pristupi i napadne ih, jer Partizan je za sada bar 3 puta losiji od Zvezde...Ali sve mi mirise na mir u kuci, neki remi ili cak pobeda Partizana...
N

Noke

pre oko 1 godinu

Nikad veca razlika u kvalitetu i formi vecitih rivala. Medjutim, kako poznajem Milojevica, ima da toliko duboko udje u analizu i optereti igrace, da se lako mogu pogubiti. Jos jesenas sam govorio da Partizanu ide jer je Gordan Petric nepredvidiv trener. U derbiju na JNA baci Belica kao bonusa, sto niko nije mogao da ocekuje. Onda protiv Kelna krene sa dva spica, sto takodje niko ne bi pogodio. Mnogo ga je htelo, dao je igracima neku slobodu i oni su igrali na individualni kvalitet. Zadnjih par utakmica se videlo kakav je on trener. Nema tu njegovog pecata uopste.
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Idemo Milojeviću, kao i tvoj prezimenjak, super, ultra, mega, giga defanzivno. Tri centralna beka, pa dva beka, četiri vezna, naravno sva četiri defanzivno orijentisana. To je devet. Ostaje još lažna devetka sa mnogo defanzivnih zadataka. Ne vjerujete? Videćete. Zvezda je osetno bolja ekipa u poslednjih 5-6 godina i nijednom ih nije nadigrala, na žalost. I sada kada je na plus 13 bodova, opet će da se mrse m..a i postavljaju neke taktike, osiguravanje sopstvene mreže i ostale gluposti. Srbi imaju patološki strah od gubitka koji je toliko jak da blokira svaki uspeh.
S

Ssl

pre oko 1 godinu

Kako ih to nismo nadigrali nijednom za ovih 6 godina? Hajde da počnemo od Vladanove ere - onaj derbi na proleće 2-1 (gde su dali gol iz penala u poslednjem minutu), nisu mogli da pridju. Dobili smo ih 2-1 ponovo na Rajku kada su opet dali gol pred sam kraj. Za vreme Stankovića, 1-0, pa prošle sezone 2-0, i na kraju prilično dobar derbi u finalu kupa. Za 6 godina odigrano je 14 prvenstvenih derbija od kojih smo mi dobili 4, oni jedan jedini, uz 9 nerešenih. Dobili su nas za to vreme dva puta u kupu, mi njih isto toliko. Dosta više te mitomanije kako oni nešto rade u derbiju, pa oni su i počeliovu novu eru derbija gde se igra efektivno 20 minuta, uz krljanje, zaletanje na sudije i ostalu farsu. Često se paušalno porede sa nama za Tolimirovog mandata, mi smo tada umeli da dobijemo derbi u prvenstvu, pa bi nas dočekale Dzombe i ostali njihovi satrapi (u jednom momentu u ligi je igralo PET klubova čiji su funkcioneri bili u isto vreme u upravi ili članstvu skupštine partizana) i uzimali bodove. Dosta više laži i spinova, šest godina trube kako su bolji ali eto titula nameštena, za šest godina, od prve Milojevićeve sezone 2017/2018 do 2022/23 oni nas dobiju JEDNOM u prvenstvu.
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

@ssl S obzirom da smo sve te godine imali daleko bolji tim, mogli smo da ih gazio, da im dajemo po pet komada a mi smo od 14 utakmica samo 4 dobili, kako kažeš. Premalo je to s obzirom na razliku u kvalitetu. I sve to zbog superoprezne igre i kada to nije trebalo. Evo, videćeš sada u petak, velika bodovna razlika, možeš da se opustiš, napadneš, igraš fudbal, uživaš ali ne, igraćemo bojažljivo. Voleo bih da grešim.
K

Kontraš

pre oko 1 godinu

Da se ne lazemo Zvezda pod vodstvom Brnabe igra katastrofalno, sto znaci da i derbi nece odigrati nista bolje, plus ovolika razlika na tabeli nece biti nikakav motiv igracima Zvezde kao i u mnogim prethodnim derbijima gde je bilo 15+ bodova vise...Sa druge strane za Duljaja i ekipu ovo je utakmica zivota ili smrti, dace poslednji atom snage da ovo dobiju i nekako "spasu" sezonu pobedom u derbiju...
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Da se ne lažemo, Zvezda je za ovu ligu druga dimenzija. U četiri kola primila jedan gol a dala čini mi se dvanaest.
G

Gile šampion izraziti favorit

pre oko 1 godinu

@Kontraš Na zalost sve tacno, umesto da ih zgromimo sa 5:0 jer smo bolji trenutno barem za toliko, Brnaba ce igrati na nulu a u napadu sta urade...
G

Gde si se krila?

pre oko 1 godinu

Mnogo se potrudio autor. Sto jeste za pohvalu. Ali se bojim da je promasio temu. Covek nabraja nesto sto nema nikakve veze sa ovim derbijem. Zvezda dobija igrom na 20% svojih mogucnosti. Uzmite pare na kladionici ljudi. Sad ili nikad. Manite se navijackih strasti.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Derbi je bio... Crvena Zvezda - Vosa... Pa i derbi Partizan - Mladost GLAT... 😂😂😂
n

niske grane

pre oko 1 godinu

Pazi ovo PROTIVTEZA. Protiv teza su Sanicanin, Sveta steta Markovic, Filipovic, Fejsa zvani penzija, Belic zvani raspadnuti snesko, Natko 15min jedva disem, Menig dve leve itd. Kakva protivteza, Partizan ima najgori roster u poslednjih 40 godina.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Nema potrebe da pisete o derbiju i pravite neku atmosferu nikakve drazi vise nema..
p

plitak potok

pre oko 1 godinu

U pravu si brate 100%, ne znam ko vise moze da se lozi na sve ovo..