Komentari na vest

Falčineli dobio negativan test, ponovo u trenažnom procesu

M

Menjaj ovo

pre oko 3 godine

Kako je odvratno ovo novo za ostavljanje komentara. Maltene ne može sa mobilnog telefona da se ostavi komentar. Kada se nekome da minus, oni mu upišu plus. Sve u svemu katastrofa. Ono ranije je bilo mnogo bolje i preglednije.
S

Stojko Fudbalerski

pre oko 3 godine

Taman da se lagano spremite za derbi ti i drugar ti Falko...pa da ovima preko napokon zacepimo usta i pokazemo ko igra fudbal a ko samo prica i siri teorije zavjere o mezimici i namjestenom prvenstvu!!! Vrijeme je da ih konacno "otresemo od patos" i naravno ucutkamo ove karikature zvane Vuletic i Pantic!!!
D

Derbi

pre oko 3 godine

Zvezda je prosle godine bila prvak bez pobede u derbiju,grobari tvrde lazna titula. Dobro onda su lazne jos 4 Zvezdine titule jer je bila prvak bez pobede u derbiju i 67/68 80/81 83/84 91/92...Ali sta cemo s Partizanom, koji onda ima 8 laznih titula jer je cak 8 puta bio prvak bez pobede u derbiju: 61/62 64/65 75/76 85/86 01/02 02/03 04/05 07/08. Dakle grobari kad vratite 8 laznih titula, ostaje vam samo jos 19. Ne isplati vam se da o tome baljezgate kao sto i sami vidite...
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Smejurija, smejurija, pa u krug. Samo me zanima dakle će taj bezobrazluk ići. Dokle će te da se iživljavate nad ljudima. Samo me zanima dali to rade iz neznanja ili namerno. Čovek koji je napravio taj test je jasno i glasno rekao da test nije uopsše siguran. Propaganda je čudo.
T

Ti si

pre oko 3 godine

Slucaj za psihijatriju lol
z

zak

pre oko 3 godine

A sad, Dijego, u nove pobjede i neka te zdravlje posluži.
F

Familija

pre oko 3 godine

Samo napred gazi familijo