Foto: Starsport
Foto: Starsport

Falčineli dobio negativan test, ponovo u trenažnom procesu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 14:19

Italijan nakon negativnog nalaza opet na raspolaganju Dejanu Stankoviću

Nedelju dana nakon što je dobio pozitivan test na korona virus i završio u samoizolaciji, Dijego Falčineli je ozdravio i pridružio se saigračima na treninzima.

Vest da je italijanski napadač opnovo na raspolaganju Dejanu Stankoviću objavila je Crvena zvezda uz napomenu da se testiranja igrača vrše na svakih nedelju dana.

Izabrane vesti

"Dijego Falčineli je dobio negativan nalaz na korona virus i to znači da se Zvezdin napadač vraća u trenažni proces. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji", navedeno je u saopštenju šampiona Srbije.

Podsetimo, Falčineli je 4. marta dobio pozitivan nalaza te je iz tog razloga bio van stroja prethodnih nedelju dana. On je prve simptome osetio posle gostovanja Milanu, ali je pred duel sa TSC u Senti dobio negativan nalaz, ipak stručni štab poštedeo ga je tog gostovanja u želji da ne rizikuje da mu se zdravstveno stanje pogorša. Nakon toga, Flčineli, ali i Falko, dobio je pozitivan nalaz zbog kojeg je propustio utakmice sa Čukaričkim i Mačvom.

Napadač će posle dobrih vesti krenuti da se priprema za susret sa Voždovcem u okviru 27. kola koji crveno-bele očekuje u ponedeljak od 16.05 časova u Zaplanjskoj ulici.

Od septembarskog dolaska iz Bolonje u Crvenu zvezdu Falčineli je odigrao 23 susreta i zabeležio devet golova uz dve asistencije.



tagovi

Dijego Falćineli

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara