Komentari na vest

Falčinelijev oproštaj od Zvezde: Uvek ćeš imati navijača više u meni, nadam se da ću se vratiti u Srbiju

a

a masa se pali

pre gotovo 3 godine

jos jedan u nizu koji je izvadio drzavne pare iz kluba u saradnji sa tvorzom i misterom . Furaj dalje stigao je Francuz da te zameni a i on ce pisati isto za sest meseci
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Gospodin, mislim da je najpismeniji napadac u Zvezdi. Korektno odradio ugovor. Srecno majstore.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

"Moj izbor je bio isključivo porodični"... А месецима се пише како га терају из Звезде. Срећом човек није стигао да научи Српски. Диего, људино, свака ти част и хвала на свему! Заувек ћеш остати део Звезде и златним словима уписан у рекодерску генерацију!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Falćineli je došao u Zvezdu kao centarfor (tako su ga predstavili), ali On nije centarfor, jednostavno nije gol-igrač. ALI JE POŠTENO ODRADIO SVOJ UGOVOR I POŠTENO ZARADIO SVAKI EURO. NA SVAKOJ UTAKMICI JE ZALAGANJEM DAVAO PRIMER SVIMA I IGRAO JE ZA TIM. DIJEGO HVALA ZA SVE,
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Možete da kmečite koliko hoćete. Ali jedan je Boaći, Boćko. Dečko je terorisao u našoj ligi, ai i u Evropi. Kompletan napadač, daje golove nogom, glavom, iz svih pozicija. One prve godine je odigrao, da bolje ne može. Šteta što su ga ubile povrede, mogao je igra gde je hteo.
1

1/1

pre gotovo 3 godine

Hvala tebi na profesionalizmu majstore. Hvala na borbenosti i uvazavanju nase zemlje. Srecno
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Srećno Dijego neka te sreća prati i zdravlje da te čuva tebe i tvoju porodicu deo si familije srce za tebe majstore lavovi uvek love u čoporu bićemo uvek u blizini ako ti zatreba podrška NAPRED DIJEGO
P

Porodico

pre gotovo 3 godine

Što se amabaš ssssvima uvlačiš u tople prostorije??
P

Preteruješ

pre gotovo 3 godine

@Fagmilia. Druže ne dobija se nagrada ko ima više pluseva. Ne moraš da se baš tooooliko uvlačiš.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Dijego je posteno odigrao, dao doprinos, uvek davao sve od sebe. Milion za otkup njegov je nazalost realno gledano mnogo. Dijegu zelim sve najbolje u daljoj karijeri.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

U zadnjih 20 godina more stranaca je proslo kroz Zvezdu.Neki uspesno,mnogi,tj mnogo vise njih totalno neuspesno,ali Dijego Falcineli ce ostati,bar sam takvog misljenja,upamcen kod Zvezdinih navijaca,po lepoj i uspesnoj epizodi u Zvezdi. Srecno Dijego!
D

Djuraaa

pre gotovo 3 godine

Iskreno nije bio neki golgeter,ali je skolovan napadac i timski igrac koji radi za ekipu .Opet mislim ako nisu mogli naci boljeg napadaca od onog francuza nisu ga trebali ni dovoditi,a Falcineli ja bih ostavio
G

GioGio

pre gotovo 3 godine

Opet kazem ogresismo se o ovom igracu i pre svega coveku , nadam se da nisam u pravu.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

On nije bio kombinacija i zato je morao da ode. Umesto njega je stigao onaj debeljuškasti Francuz. Od nejga su samo bili deblji onaj Brazilac Vilijams i Katai kada je došao prvi put a Grof Božović izjavljivao da ne može da trenira po vrućini. Zvezda igra sa tri ofanzivna igrača i kada se gleda broj golova on je korektno raspoređen plus je Ivanić imao sezonu kakvu ni sam nije sanjao da će imati. Nije Falćineli bio toliko loš koliko se potencira. Činilo mi se da je igranje drugih igrača bez lopte bilo loše i da se često dešavalo da i kada Falćineli uradi nešto dobro nema kome da gurne loptu. Da bi igrač bio "rasan golgeter" on mora da ima igrače koji će da ga hrane loptama. A Zvezda levo ima Rodića koji ima jedinstven talenat da prilikom centaršuta pošalje loptu tamo gde nema nijednog igrača. Desno je Gajić i Zvezda mora da uvede dekret po kojem desni bek ne može da bude pogrbljen. Tu je i Gobeljić ali dovođenje fudbala i njega u istu rečenicu je uvreda sama po sebi. Njegoš Petrović svaku loptu gura unazad, Sanogo ima problem jer ume da igra samo levom nogom dok je Nikolić u stalnom grču da ne pogreši jer se nalazi na poziciji na kojoj nikada nije igrao i pitanje je da li može da je igra, dok je Krstičić umeo da pošalje dobar pas ali ni on nije imao kvalitet za ozbiljniji fudbal. Kanga ume sa loptom ali njegova nonšalancija u igri i česte greške u pasovima u zonama koje ozbiljnim ekipama daju šansu za gol ukazuju da Zvezda nema igrače koji od nekog prosečnog centarfora mogu da naprave golgetera. Poklopilo se to sa Boaćijem u prvom mandatu i ni sa kim više ako bi se gledao broj postignutih golova. Falćineli je sledeći koji je imao pozitivan uticaj na ekipu. Nije se štedeo, videlo se da zna fudbal i mora mu se odati priznanje na tome, što ma koliko da se cepao na terenu, frizura mu se ne bi pokvarila.
H

Hahahha

pre gotovo 3 godine

Alal ti VERA bratski. Objasnio si sve.Ovo za desnog beka je maestralno.Ziv bio!!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si da odaš priznanje bratu Sekunogu Sonogo za kvalitet čistih udaraca po rundi, pardon utakmici. Tako rasni mesar se retko radja.

Mile Stručnjak

pre gotovo 3 godine

Malo prestrogo ali nije je netačno... Od "punijih" igrača si zaboravio velikog Ailtona :)
m

mogao je

pre gotovo 3 godine

i verujem da može mnogo više,ja sam ga zgotivio žao mi je što je otišao, ali jbg to je fudbal,sve najbolje mu želim
0

0211

pre gotovo 3 godine

Iskoristili čoveka i oteraše ga. A zaslužio je da ostane.
B

Bum 92

pre gotovo 3 godine

Za kratko vreme covek shvatio gde je bio... Hvala i puno uspeha u daljoj karijeri
D

DF

pre gotovo 3 godine

Zao mi je sto ide, pogotovo sto nije imao priliku da zaigra pred publikom i da stvarno oseti velicinu kluba. Dobar momak i korektan igrac, steta..
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Hvala ti majstore! Bio si sjajan i uvek podredjen timu kao da si od malih nogu bio deo Zvezde! Hvala!!!

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

zelju niko ne spori ali zvezdi je potreban golgeter ne veznjak sa karakteristikama napadaca. zvezdi treba neko kome ce daivanic da gurne loptu napred a ovaj samo da je prosledi u mrezu. to nismo imali od zigica i necemo imati skoro
Z

Zuzu

pre gotovo 3 godine

Takvoga neće naći da sam uzme loptu i da gol.
F

Fiume

pre gotovo 3 godine

Nedostajace,dugo nismo imali takvog skolovanog napadaca a to se videlo sinoc.
М

Мићана

pre gotovo 3 godine

Одличан играч.Штета што не остане у звезди.Све најбоље у каријери.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Falci...i tebi sve najbolje i da te posluzi zdravlje i sreca...i puno uspjeha u nastavku karijere...a nama si za ovo kratko vrijeme ostao i ostaces u najljepsim sjecanjima.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Sve najbolje majstore. Srce na terenu svaku utakmicu ostavljao, ginuo za SVETI DRES, zato si i bio omiljen, pravi navijaci to osete!!! Da ni jedan gol nisi dao meni je to dovoljno da vidim od igraca, tu pogibiju za Sveti Dres!!!