Komentari na vest

Falko: Da ostanem što duže u Zvezdi i igram Ligu šampiona; Falčineli: Porodica odlučuje o ostanku

t

tsoG

pre oko 3 godine

To ne moze da se shvati...
K

Kon

pre oko 3 godine

Falko, Mesi iz Toskane, hahahaha. Pazi ovo, najbolji strani igrač, nevidjen na ovim prostorima, majstor kakav se "retko" vidja.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Vidim ovde da neki umiru za Falcineli jem. Ja ne kažem da nije kvalitet, ali porediti njega i Prijovića, je smejurija. Prijović se nadavao golova u Grčkoj, što u ligi što u evropi. Falcineli je dao 3 gola u sezoni u seriji B. Jel serija B jača od grčke lige, naravno da nije. Prijović je imao platu kod Arapa 5 miliona, jel mislite da je neko lud da da tolike pare za nekog ko nije kvalitet. Plus što su ga platili 10 miliona. Da nije imao sukoba sa Arapima, i da nije pravio pauzu, Prijovića bi mogli da gledamo samo na tv. Daj bože da dodje biće VELIKO POJAČANJE.

Mr 007

pre oko 3 godine

Falko je klasa i mora ostati u klubu.Sto se tice Falcinelija,solidan je napadac,ali nista specijalno,a ne kao sto neki pisu da je vrhunski napadac.Ako mozemo dovesti Prijovica,onda neka se vrati u Italiju.U slucaju da ne mozemo,bolje je da zadrzimo Falcinelija,nego da nas Mrkela sokira sa nekim nesposobnim napadacem u evropskim utakmicama. Boaci i Hugo su bili dosta bolji igraci,ali tako je kako je.Voleo bih grofa Bozovica,haha,za skauta kluba umesto nesposobnog Mrkele,Bozovic je dovodio strasne igrace u klub.
H

Hmm

pre oko 3 godine

Borjan dragovic,milunovic, Gajic degenek Sanogo Ivanic katai Falko radonjic Prijovic
R

Rodara

pre oko 3 godine

+ Rodara premoćni.
Ć

ĆUTI BRE

pre oko 3 godine

A RODIĆ, MAJSTORE
G

Gost9

pre oko 3 godine

Prijovic je ubica(ako dodje), takav spic nam treba.
D

Dzona1985

pre oko 3 godine

obojica da ostanu I bice pun pogodak. Do leta ce se obojica pokazati, bice više motivisani sa ovako dobrom ekipom. Srećno
K

Kakvi paceri

pre oko 3 godine

Ajde kmečite, i Boaći i Prijović su bolji od Falcinelja. Kvalitetniji. Boaći bi u ovoj ligi od 38 utakmica, dao preko 30 golova.
C

CrazyKure

pre oko 3 godine

Izuzetni momci, mislim da je Falko najbolji strani igrac koji je igrao u ovoj nasoj ligi, a to ce tek da pokaze. Jednostavno se vidi na igracu da ima sve kvalitete modernog krila, brzina, tehnika, sut, upornost, samopouzdanje, jednostavno odskace od svih ostalih.
K

Keva mu iz Čačka

pre oko 3 godine

Hahahaha, LEONARDO, kebo, kakav falko, boaci...
A

Ajde???

pre oko 3 godine

Leonardo? Taj nije igrao u ozbiljnoj ligi ni klubu.Ne zasmejavaj siroke narodne mase.
Р

Радамел

pre oko 3 godine

Брзо си заборавио Марина? он је био за 5 класа бољи од свих страних у лиги икада, прави школован фудбалер.
M

Malj

pre oko 3 godine

Bravo braco zabari!
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Benvenuto !!!

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Тако је Фалко Србине у инат душманима правац Лига Шампиона а после шта нам Бог да !
F

Falcijelidiego90

pre oko 3 godine

Svaki fudbaler koji u najboljim godinama svojim igra u Srbiji znaci da nema kvalitet za nista drugo,to je prosto jedina prava istina.Sad ocekujem dole komentar pa mnogi su u najboljim godinama otisli u Kinu,pa jesu ali da bi uzeli mnoooooogo miliona,a u Srbiji se ne igra zbog para.E to je fora.Tako da te komentare Piksi majstor otisao u Japan i to hahaha manite me tih prica,oni su tamo otisli da bi se obezbedili dozivotno bre!!!! Ovi sto igraju kod nas ne mogu nigde zato su u dosli ovde.Ko je ovaj Falko,da li je neko nekada cuo za njega,gde je on igrao,ajde budite malo realni.Decko dosao ovde u 29 godina da juri afirmaciju u ligi sampiona i da se proda.Zapamtite ovaj komentar i bas pogledajte koji ce mu biti sledeci klub posle ovoga.
O

Opa Miki

pre oko 3 godine

Rekao je Terza da kupuje na leto Ronalda licno. Kaze Roki ne svidja mu se u Juveu, hoce u Long long, jaca od Serije A. Ovi iz Partizana dovode Mesija posto mu istice ugovor pa ce ustedeti na odsteti, a Mesi ne zateze oko plate, obezbedio se vec u Barsi, ovde bi sebi za dusu malobda pika. A cuo i da CR7 dolazi pa hoce da obnovi rivalitet...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

A ko je takuma asano koji je sa 24 godine dosao u partizan?
H

Hames

pre oko 3 godine

Druga je stvar kad te zovne Stankovic licno i kaze da te zeli u timu, mislis da bi drugacije dosao u Srbiju
8

889

pre oko 3 godine

Vidis, da si ovo napisao pre 6-7 godina ovo bi imalo težinu, ali da ti ovo napišeš nakon 4 titule, 2 LŠ, 2 LE, i 2 proleća u Evropi, samo dokaz da nemaš pojma o fudbalu!
I

Izvinite...

pre oko 3 godine

... ako može neki tekst o Stanoju, nije bilo odavno.
G

Gosthazazaua

pre oko 3 godine

Nezo sam se snasao odigrao 3 utakmice hahahahaha
m

mile jna

pre oko 3 godine

pipo falko.zapamtite to ime...
Š

Što pre

pre oko 3 godine

Pod hitno rešiti se štemajz Gobeljića i pajser Vukanovića.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Dobri i kvalitetni momci kao i igraci.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Falcineli ne moraš da ostaneš. Imaš odredjen kvalitet, ona izlizana priča zna da se gura, igra za ekipu, bori se itd. Zvezdi treba napadač gol mašina, koji će dati 25 golova u našoj ligi, i davati golove u evropi. Kao što je bio Boaći prve godine u Zvezdi. Falco je druga priča. Ima tehniku, ima brzinu, ima šut, daje golove, kvalitet breee. Od njega očekujem ono najbolje od početka nove sezone. Jedina loša stvar je što je potpisao na samo dve godine, valjda će hteti da produži ugovor. Da se zadrže svi najbolji, i uz 3, 4 ozbiljna proverena pojačanja, možemo da igramo u LŠ.
9

951357

pre oko 3 godine

Navedi jednog igrača sa 25+ golova koji može da odgovori u Evropi. I kaži mi, koliko košta? Mi školovanijeg napadača od Falćinelija nismo imali ne pamtim otkad. A on da ima 25+ golova u nogama svake sezone, ne bi ni bio u Zvezdi, već u Interu, Juventusu, Milanu...
9

951357

pre oko 3 godine

Navedi mi bar jednog igrača koji ima 25+ golova u nogama, a da može da igra u Evropi. I koliko to košta. Falćineli je najškolovaniji napadač kog smo imali ne pamtim otkad. A da on daje sa ovakvom igrom 25+ golova svake sezone, ne bi ni bio u Zvezdi, već u Juventusu, Interu, Milanu...
T

Tišina

pre oko 3 godine

@951357. Veze ti nemaš. Ako napadač u Zvezdi ne može da da 25 golova u ovoj poluamaterskoj ligi, gde se igra 38 kola, i gde Zvezda daje preko 100 golova, onda taj i nije napadač. Tvrdim da bi i onaj polupovredjeni Boaći dao 25 komada.
G

Gost6543

pre oko 3 godine

Pa Zvezda je ove sezone dala oko 125 gola, a imali smo problem sa neefikasnoscu pre nego sto je dosao. Cinjenica je da Zvezda daje dosta golova od kad je dosao. Bolje je da imamo 4 do 5 igraca koji daju po 10 do 15 gola, nego jednog koji daje 30 gola, a ostali nista. Ne znaci da je los napadac ako nije dao 20 do 30 gola, vec ekipa ima raznovrsnu igru, i odlicna krila i vezne igrace.
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Falko da ostane još 2 sezone da ga vidimo na delu ima potencijal,Falčineli je preskup a nije puno pokazao pogotovo u Evropi nije mnogo bolji od Pavkova za te pare može da se nađe bolji igrač.