Fudbaleri Steaue (©Shutterstock)
Fudbaleri Steaue (©Shutterstock)

FCSB-u visi i Evropa, Botošani mora da padne

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 11:14

Klub iz Bukurešta u očajnoj formi, atmosfera u klubu je loša, a tri boda su neophodna

Nikada nije dosadno u gigantu iz Bukurešta, FCSB-u. Kontroverzni gazda kluba Điđi Bakali nastavlja da ratuje sa igračima. Poslednjih meseci na meti su bili Srbi, Bogdan Planić i Marko Momčilović.

U nastavku sezone, FCSB ne može da se prepozna. Ima samo bod u poslednja tri kola, a samo jedan trijumf u pet kola plej-ofa za šampiona. Trka sa Klužom je izgubljena, a ekipi iz Bukurešta visi i plasman u Evropu. Prethodnog vikenda Astra Đurđu je slavila sa 3:2 iako je FCSB vodio u prvom poluvremenu sa 2:0.

Izabrane vesti

Rumunski mediji javljaju da je Bekali hteo u timu Sergija Busa, nekadašnjeg igrača Levskog i Šefilda. Bilo je sve spremno da dolazak u Bukurešt, ali u trku se uključio Dan Petresku koji ga želi u Klužu. U subotu (19.00) ekipa uiz Bukurešta na svom stadionu dočekuju Botošani. Tri boda su imperativ, gori pod nogama domaćinu, a forma je katastrofalna, atmosfera u klubu je loša mesecima, godinama...

Botošani ima isti broj bodova (27) kao i nekadašnji šampion. Posle tri vezana poraza slavio je proteklog vikenda u gostima protiv Gaz Metana sa 2:0. Na utakmicama FCSB pada veliki broj golova. Na šest od poslednjih sedam utakmica dolazilo je 3+. Ova dva kluba su ove sezone odigrala tri utakmice, a skor je identičan, po pobeda, remi i poraz. FCSB nije poražen na svom stadionu na poslednjih šest mečeva,

Početkom šampionata, Botošani je slavio u Bukureštu sa 2:0, a ima niz od tri utakmice na kojima je dolazilo 2-3 pogotka.

Kao u Srbji, virus korona stvara probleme i u Rumuniji. Sudija koji je trebalo da bude pomoćnik na utakmici FSCB - Botošani, Mirčea Grigoriju, stavljen je u izolaciji jer je zaražen koronom.

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 6. KOLO

Petak

Gaz Metan - Univerzatea Krajova 1:2 (1:1)

/Romeo 22 - Mihaila 39, Kikaldau 54/

Subota

19.00: (1,90) FCSB (3,50) Botošani (4,20)

Nedelja

19.00: (5,20) Astra (3,45) Kluž (1,75)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Rumunija 1FCSBBotošani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara