Komentari na vest

Ferdinandova paljba po Mančester junajtedu: Igrali su kao Džekil i Hajd, Megvajer kao mamuran

K

KhanBG

pre oko 2 godine

I dalje tvrdim da im je dolazak Ronalda unistio i ono malo igre sto su imali, i da bi mnogo bolji bili bez njega, a da je Ole ostao.
G

GostIvke

pre oko 2 godine

Dosta se kritikuje Megvajer i da se ne lazemo , covek je zasluzio , ima tu nesrecu da ce kada god napravi gresku odmah da bude glavni krivac zbog cene koju je Junajted platio . Ali niko ne kritikuje Varana koji je bleda senka onog igraca iz Reala ? Ocajno se postavlja deluje totalno nemotivisano i mislim da se debelo kaje sto je otisao iz kraljevskog kluba
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Da nije Varana... Ove utakmice bi i gubili.... Seti se Megvajer-Lindelof skoro je bilo. Pa to ie da covek ne veruje da su u PL. Onakve greske... pa ono nisam mogao da verujem da je moguce. Ali ova panjina, nema takvog stopera sto moze da mu maskira nedostatke. Nemoguce.

Katalonija

pre oko 2 godine

Gospode, kako je ovaj Megvajer postao profesionalni fudbaler i kako je neko toliko platio za njega?!? Pa on konstantno ispada kao iz džipa... Treba napraviti kompilaciju njegovih ispadanja, pa to je urnebesno ... PS Verovatno i jeste mamuran...
D

DarkoKi

pre oko 2 godine

Njima treba bukvalno dva nova stopera u Varana,bekovi losi znaci par bekova,zadnji vezni bar dvoje umesto Matica i Freda,dva napadaca posto odlazi Kavani a Ronaldo je gotov..znaci treba dosta novih igraca i plus dobar trener i gomilu igraca koje treba prodati.A to nije posao za jedan preazni rok.A pomeni je Ten Hag bolje resenje od Poketina..nzm..Ovaj tim je selektiran od 3 menadzera i Vudvorda a svaki ima drugaciji stil..znaci ako dovode drugog menadzera treba ga pustiti da sam selektira tim po negovom ukusu i opet to se nemoze uraditi za jedan prelazni rok.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Sve to sto si nabrojao za jedan prelazni rok ?
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Izgleda da će UTD kao i Liverpul biti 30 godina bez titule, a za razliku od Liverpula početkom 2000ih, imaju sve pare ovog sveta. Oni moraju da zamene sve ljude u klubu, počev od ekonoma do čelnika kluba. Bukvalno ne znaju trenutno šta rade.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Kakva prodaja Lestera, pa biće upisano u istoriju da su ono drvo Megvajera prodali za 90 miliona €, ej ljudi moji, Vlahović plaćen manje, Halaand će biti plaćen manje! Neverovatne stvari, Junajted je na transferima “u minusu” više od milijarde za 10 godina, a pogledajte igru!
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Bilo je i pre loših kupovina i precenjenih fudbalera, ali ni jedan nije toliko uticao na igru i rezultate sobzirom da je većina tih igrača igralo u napadu ili sredini terena. U odbrani svaka se greška vidi , što bi rekli dala baba dinar da uđe u kolo a dva da izađe.
G

Gostić

pre oko 2 godine

Evo moj sin sa 8 god igra odbranu... mogu ga imati za 10ak miliJona... bolji posao od "kapitena" bi odrađivao...

Kukaa

pre oko 2 godine

Lola Smiljanić da je englez koštao bi 40m u ono vreme. Strasno sta se radi samo zbog toga što si Englez a ekipa sramna da sramnija ne može biti. Megvajer bi bio top štoper tako da su neke 70e, 80e.... Čovek je ubedljivo najgori štoper trenutno ( u istoriji nije baš bilo je jačih glava u odbrani pogotovu u Arsenalu )
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Najbokji posao u istoriji fudbala je napravi Lester kad je Megvajera prodao Junajtedu.
t

trpke

pre oko 2 godine

pogba srbenda
j

juve

pre oko 2 godine

Digao je tri prsta da pozdravi Srbe
T

TRI PRSTA

pre oko 2 godine

Pogba, srbine!