Komentari na vest

Ferguson podržao Solskjera, sve je u rukama predsednika Mančester junajteda Džoela Glejzera

f

franjo24041902Gost

pre preko 2 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
V

Vlada Sandviken

pre preko 2 godine

I vi da radite sa Norvezaninom ne bih ste mu dali otkaz.
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Ja bi samo iz jednog razloga da ga smene dok bio fudbaler zvao se Solskjer ,a sada kao trener Solšer . Kako me to nervira kada se posle 100 godina sete kako se pravilno izgovara.
V

Vlada Sandviken

pre preko 2 godine

A kaze se solsha
G

Gost0071

pre preko 2 godine

To se mora krenuti od vrha..Glejzeri,Vudvord,Ser Aleks,Solser,Pogba,Fred...itd...svima pokazati vrata posto su ocigledno zaboravili gde su.
L

Lolčina

pre preko 2 godine

Kako da pokažeš vrata vlasniku kluba, banalan primer zamisli dođe ti neko i kaže aj izlazi iz tog auta nije više tvoje
G

Gost0071

pre preko 2 godine

Lolcina..naravno da nice sam tako mislio..nego ga treba naterati da proda klub..navijaci su krenuli al se ovaj uprpo pa im obedjao pojacanja pa se smirili..
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ser izvetrio.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Njihovo resenje je Nemac za Trenera. Pogledajte sta su Tuhel ili Klop uradili. Nema samo : Rad, Red i Disciplina.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Pa ovo su odlične vesti, ali za sve druge klubove koji će igrati protiv Junajteda. Trulo je od vrha kluba pa do trenera i igrača!
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Gost89 Apsolutno prijatelju.Videlo se to još dok je Ferguson bio tu da Glejzeri prosto nemaju predstavu šta i kako dalje a videlo se i po poslednjem timu.Ferguson je ostavio ograničenu i ostarelu ekipu.
D

Deniz

pre preko 2 godine

Žao mi je samo navijača Mančestera, ja sam navijač Čelsija, što se mene tiče neka ostane još 20 godina, ali mi je žao ljudi, pogubiše živce..
K

KROJF

pre preko 2 godine

Neverovatno mi je da neko sedi u UPRAVNOM ODBORU i ne kaže:"Gospodo da li ste svesni da imamo najslabijeg stručnjaka u četvorouglu LIVERPUL ČELZI SITI JUNAJTED?"
Ž

Žiga

pre preko 2 godine

Zaboravljaš da je, ne tako davno, i Čelsi bio u istoj situaciji sa Lampardom. Nakon katastrofe sa Mojsom, bacili ljudi pare na pijanduru Van Hala, pa na prevaranta Murinja i na kraju se okrenuli bivšoj legendi kluba. Ništa loše u toj ideji nema, s tim što ovaj očigledno nije dorastao zadatku. Pitanje je imaju li nekoga u klubu ko je u stanju da prepozna pravi trenerski kvalitet shodno napadačkom stilu igre kluba i strpljenje da krenu od 0?
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Žiga Slažemo se da Solskjer nije za Junajted? Lampard je bio ali je shvaćeno da ne može da iznese težinu.Ko je sprečio Junajted da dovede TUHELA?
H

Hame

pre preko 2 godine

Ovaj ih je uništio sa preporukom za zemljaka Mojsa i od tada sebi nisu došli.
M

Mop

pre preko 2 godine

Mojes nije uopšte loš trener. Za razliku od ovih ostalih koji su brdo para potrošili ovaj je samo Felainija doveo i nije imao ništa slabije rezultate.
H

Hame

pre preko 2 godine

Pogodilo ga nekad u Evertonu i sada u West Ham, ostatak karijere blagi užas. Sve u svemu, kao trener max domet LE
A

Alex55

pre preko 2 godine

Uz svo dužno poštovanje prema ser Fergusonu, koje vreme? Zar 3 godine vremena i potrošenih 450 miliona evra na pojačanja nije dovoljno da bar pokažeš neki napredak u igri? Čak je i Arteta, kom isto uzaludno daju vreme, osvojio dva trofeja. Solskjer je nikakav trener, jedina pozitivna karakteristika koju ima je ludačka sreća, pa tako već 3 godine opstaje jer nakon perioda loših rezultata naniže par dobrih i onda mu progledaju kroz prste. Uz to ima i podršku uprave, iz nekog samo njima poznatog razloga. Sve ostalo kod njega je jako loše. Van de Beka je zacementirao za klupu, jer se "ne trudi dovoljno", ali mu zato redovno igraju Mektomini, Fred i Megvajer, koji su operisani od fudbala. Jednostavno- neznalica.
G

Gost619

pre preko 2 godine

Ole's at the wheel. Tell me how does it feel? :D
K

Kikikikiki

pre preko 2 godine

Ala ce biti smejanja u subotu kad im Kejn spakuje 2-3 komada. :DDD
T

Tottenham

pre preko 2 godine

Kako da ne, čim Nunova Portugalska taktika "kiša oko Kragujevca" proradi! Da je sreće da nas sastave sa zemljom pa da se napokon riješimo Mourinha i njegovih destruktivno defanzivnih repova. GGMU svim srcem u subotu
G

Gost978

pre preko 2 godine

On ne zna da preokrene stvari. Taktika očajna, tim izgleda kao skup amatera na terenu. Ne zna se ko gde stoji, nema uvežbanih kretnji iz tranzicije niti prave šanse iz pozicione igre. Ogromna većina šansi i golova iz individualnih poteza. A i da je bolji trener, teško da će izaći na kraj sa egom Ronalda, Pogba, i ostalih nabeđenih zvezdica...
G

Gost4

pre preko 2 godine

Ne znam zasto ga podrzavaju i kako njemu nije glupo da, da ostavku. Ako vidis sam da ne ide, da ne znas kako da postavis i vodis tim daj otkaz i to je jedino resenje. Ovako ces samo upopastiti sebi rejting da ne budes nigde trener vise nastavis li. Jer protiv Atalante u gostima nemas sta da trazi realno, protiv city-a i totenhema takodje. Protiv city-a ide 5 komada lagano kao iz sale ima megvajera da obudale.
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Protiv sitija dobice novi mozdani.