Komentari na vest

Filip Đuričić desetkovao Marselj: Jovanovićev PAO nosi gol prednosti na jug Francuske (VIDEO)

G

Glyfada

pre 9 meseci

🍀🍀🍀
m

monteroo

pre 10 meseci

Nabice ih olimpik na veledromu ovo je bilo katastrofalno deset igraca i izgubili 1-0.... Gore od ovog ne mogu.
B

Bar Kohba

pre 10 meseci

Grcka je liga svakako jaca od nase, ima tu 5 jako dobrih timova koji mogu uvek da iznenade u Evropi, a konkurentni su za titulu u prvenstvu domacem. Jovanovic je odavno pokazao da je dobar trener, ja sam davno navijao kad smo bili u mulju sa raznim Ćurčićima, Tumbama, Krstajicima, Pizonima da on dodje za selektora jer osim rezultata koje ima dobar je i strateg, zao mi je sto nisu uzeli titulu prosle sezone. Grke zeza jaka korupcija i problem huligana, bolju infrastrukturu i vise para od nas svakako imaju. Ovaj trener Marseja zalutao, dzaba igraci i trosenje kad ne znas da uklopis. Nadam se da ce Grci proci i sa Bragom uci u jedan uzbudljiv duel. A ako Marsej prodje u LŠ, rado bih ih video na Marakani.
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

I sad kazite nasa liga je jaca od Grcke, zato sto je na 11 mestu a Grcka na 15. Taj nacionalni koeficijent je jedna velika klackalica, danas si na 11 mestu, a za tri godine na 25 mestu. Partizan povukao bodove u LK, a Zvezda u LE dve zadnje godine, a bodovanje u lk za nacionalni koeficijent je isto kao u LE I LS, e tako smo mi dosli do tog 11 mesta, dok TSC, Cuka i Vosa ne mogu sa Florom iz Estonije da izadju na kraj a kamoli sa Paokom, Aekom, Panatinaikosom, Olimpijakosom i Arisom, tu ni Partizan ne bi mogao nista, mozda jedino sa Arisom. Cela nasa liga je nepravedna gde Zvezda dobije od drzave 20 miliona evra, Partizan 10 miliona, a Vosa i Radnicki N. po milion evra...ostali ne dobijaju nista

Usput

pre 10 meseci

I tako su Zvezda sa 20 i Partizan sa 10 na nivou realno lige evrope, tj Zvezda a Partizan ni na tom. Da država raspodeli jednako bili bi svi na nivou san marina..E pa ne bi, jer nisu klubovi samo pare od države kako potencirate..
z

za neverovati

pre 10 meseci

cuj filip djuricic iznudio drugi karton ...haha cekaj jel ste ozbiljni ??ko mu je bre menadzer
M

MENADJER

pre 10 meseci

Ko je menadzer Andriji Zivkovicu pa ne moze da ga istera niko iz prvih 11 ?
P

Popsi

pre 10 meseci

Marsej prosečan tim. Ko god da prođe Braga će ih pocepati.
p

psy

pre 10 meseci

Ozbiljan trener Jovanovic
d

dadobob

pre 10 meseci

Jalov Marseille i prije crvenog kartona, Grci blokirali njihove bekove u prodorima i odmah nema igre, morat će Francuzi puno bolje ako hoće proći danas vrhunski postavljene Grke.
S

Sascha 2010S

pre 10 meseci

Ma nikad vise za njih Posto sada znamö ko su im braca Fujjjj
I

Idi begaj

pre 10 meseci

Ovome se nisam nadao.
b

beavali

pre 10 meseci

bravo aliispasce
g

gost1237654

pre 10 meseci

Evo primera kako igra drugoplasirana ekipa u ligi. Naravno, uslov je da se liga ne namesta. Sportski pozdrav.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

U tom Panatinaikosu nema dva grka u prvoj postavi... TSC sve Srbi bez iskustva igranja u Evropi!
l

lol12

pre 10 meseci

Uslov je da postoje dve dobre ekipe u ligi sto kod nas nije slucaj.Vidis plate igraca Panatinaikosa da su nedostizne cak i za sampiona Srbije i sve ti jasno.Tako je i u Paoku/Oliju koji su 3. i 4. A da se ne namesta ne bi partizan na koji aludiras bio ni u top 5.
G

Gialci

pre 10 meseci

Изгубили сте од последњег на табели резултатом 0:4 на сопственом стадиону. И велиш да су вас морали красти да не будете други?! Нисте ни пети заслужили да будете.
P

PAOKara

pre 10 meseci

Grcka liga se namesta preko 20 godina.Grcka je nekada imala svake godine po dva tima u grupnoj fazi.Sad jedan i to uz veliku srecu u kvalifikacijima.Nije Pao jak,vec je Olimpik ispod svakog nivoa odigrao utakmicu.
.

.....

pre 10 meseci

Porediš nekadašnjeg finalistu Kupa šampiona i ekipu koja je nekad bila dominantna u Grčkoj sa TSC-om za koji ne znamo ni da li je klub star 15 godina ili je nekadašnji drugoligaš i trećeligaš ex yu fudbala AIK? Nije za poređenje.
r

raul

pre 10 meseci

@lol012 ni zvezda ne bi bila prva
l

lol12

pre 10 meseci

U najboljih 20 igraca u ligi 17 je iz Zvezde tako da ne vidim ko to zasluzuje da bude sampion ako ne Zvezda
G

Gost112

pre 10 meseci

Kako Marseille nije mogao dati samo jedan gol 😡😡
j

jdle

pre 10 meseci

Padoh i ja na dva zbog njih.. ovako losu utakmicu odavno nisam gledao, Marsej je izgledao kao srednjeplasirana ekipa neke prosecne lige..

Usput

pre 10 meseci

Pogodio keca, promašio gg... Znao sam da grci kući dobijaju ali sam očekivao nekih 2-1 na atmosferu