Komentari na vest

Filipo Falko na meti još jednog italijanskog drugoligaša

Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Хахахахахаха ПОПУЛАРНИ МЕСИ ЗА СИРОТИЊУ.
F

Falcao

pre preko 2 godine

Ja ga nebi jos prodavao.Dao bi mu vise sanse sad u drugom delu sezone.Malo vise da ima slobode u igri,jer ima dobru tehniku jer osim Kataija,Ivanica i Kange nema vise ko tako da je tehnicki napravi razliku i pritom na toj desnoj strani nemas nikog a i moze da ulazi u sredinu da bude iza napadaca.I nije ljudi lako kad dodjes u neku novu sredinu tek tako lako da se priviknes na sve to.Pogotovo sto je ovo njemu prvi put da je izaso iz Italije.Ne mojte odmah bacati drvlje i kamenje na njega.Znam sa nije pokazao nesto specijalno ali se vidi da ima to nesto samo sto jos nije doso do izrazaja a nadam se da ce doci u ovom srugom delu sezone.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Mislim da je dobio i previse sansi. I Falcineliju je bilo prvi put kad je dolazio ovamo, pa se posle prve utakmice videlo da zna da igra. Nije problem da li njegova forma moze biti bolja, problem je njegov stav prema igri i timu. Doveden je kao kreator igre, nije se ni znalo tada da li ce doci Katai. I kad god bi igrao ili ulazio u igru, on je bezao od lopte, skrivao se, umesto da dolazi po loptu, trazi je, proigrava saigrace, driblingom oslobadja prostor. I naravno trudi se, trci. Sve to nije pokazao. Kad se setim pri kraju kad je Radnik izjednacio u Beogradu, svi ginu, pokusavaju da dodju do gola, on nonsalantno trckara, u stilu ako bude bude, ako ne nista.
l

linoleum

pre preko 2 godine

odma buraz,osloboditi a bracu mituljkice i neke klince vec....
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Fudbalski najpismeniji stranac koji je igrao u Zvezdi.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Falcineli inace igra golf.
r

ranGo

pre preko 2 godine

bas cudo da tako "pismen" ni surdulice ne moze pas da proturi...
0

011

pre preko 2 godine

Poklonite ga ako drugačije ne može, nije igrač za Zvezdu.
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

U drugu ligu gde mu je i mesto a ne LŠ ili LE.SREĆAN PUT I DA SE NELJUBIMO!!!
M

Miksea

pre preko 2 godine

Zapakujte ga u paket, brza pošta ka Italiji, traži nešto dalje ili guraj klince ima tih na krilnim pozicijama mlađih koliko hoćeš iz omladinske škole.

Mr 007

pre preko 2 godine

Neverovatno je da cemo kvalitetnog igraca placenog oko 1,5mil evra oterati za dzabe,uz oprost dugova.😡 Slicnog kvaliteta je kao Katai i Ivanic,mozda je malo bolji tehnicar od njih,a losiji suter,ali male su razlike. U kvalifikacijama je igrao dosta bolje od Bena,mogla se videti sjajna tehnika,cak i sasvim solidna brzina. Videlo se da se uvek trudio,plus je igrao dobro,tako da je sramota sto ga je Stankovic proterao iz ekipe iako ga je on sigurno doveo.
B

BD

pre preko 2 godine

Vi drugar,nemate pojma o fudbalu.Falko je šta bilo od fudbalera,ali šta bilo.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Ali drugoligaski Mesi ahahahahahahahaha
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Ako je suditi po rezultatima Partizana u Evropi, estonska liga i druga italijanska liga nisu nista slabije od Ling Long cirkusa. Santa Klara je skoro pa portugalski drugoligas, pa je nadigrala "jesenjeg prvaka" nase zemlje.
K

Kon

pre preko 2 godine

Spiritus movens@Misliš kada je Estonska Levadija pobedila prvaka Srbije C. Zvezdu sa 2:1.Toga se ne sećate sigurno, ili je možda laž.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Dati ga džabe a Mrkelu gratis
K

Kon

pre preko 2 godine

Mesi iz Salenta, Mesi iz Toskane, ahahaha.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pipova sudbina je sramna. Ne zbog njega, nego zbog nas. Mi jednostavno ne prihvatamo da moramo postati ekipa koja radi sa svojim strancima. Srbija nije laka za adaptaciju. Zato najčešće od stranaca najbolje prolaze Afrikanci. Moramo malo ovim likovima da olakšamo teret ako ih već dovodimo. I to je deo posla.
A

Ajde...

pre preko 2 godine

Po čemu je teret na Kataiu,Ivaniću,Kangi i Dragoviću manji u odnosu na njega?Šta bismo im poručivali da su ispali iz grupe a ako iko ima asortiman uvreda,imamo ga mi?!
P

PitBul

pre preko 2 godine

Ovi što pljuju po Falku blage beze nemaju sa fudbalom a to su oni isti što su pljuvali Mirka Ivanića. Falko je dobar fudbaler ali jednostavno prošle sezone nije imao sreće ni malo prvo jedna povreda pa KORONA virus pa onda deuga povreda mada nisu to neke povrede ali su divoljne da ga izbace iz ritma. Plus nemoj te da zaboravite da Falko ne zna ni jedan jezik osim italijanskog nije imao komunikaiju ni sa jednim igračem sem samo sa stručnim štabom i letis šti je došao Krstičić koji zna italijanski.
A

Acika69

pre preko 2 godine

Kakave srece, covek nije ni prosecan igrac, ne moze da pravi razliku ni u nasoj banana ligi
d

drago10

pre preko 2 godine

u redu, istina,,, ali ajde sad ovako, jesu li u zvezdi znali za problem s nepoznavanjem bilo kojeg jezika koji bi olakšao prilagođavanje ekipi? zašto mu nisu platili ili naredili da ide na tečaj jezika da se lakše prilagodi ekipi? ili falka čisto zaboli neka stvar za ekipu, jer nije da je jučer došao pa nije imao vremena da se prilagodi i izbori za mesto na terenu, bilo je i drugih igrača koji su imali i povrede i koronu pa su bar ulazili s klupe... ovo nije rasprava o kvalitetu, već o tome da on po nijednom parametru nije dao do znanja da zaslužuje da konstantno igra, sve neke kratke epizode za silnu lovu koja je utrošena na njega
L

Levadija

pre preko 2 godine

Pit bul@Nije loš igrač, ali za Zvezdu nije. Kao stranac treba da pravi razliku, on je igrač za drugu ligu.
L

Luja

pre preko 2 godine

@Levadija, Falko uopšte nije loš igrač. On je očajan igrač. Onog ko ga platio par miliona evra treba u zatvor.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Platite im da ga vode...baletan od igraca,zonglercic ...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Nikad u istoriji F. K. CRVENA ZVEZDA, a koja traje više od 75 godina, nije tako ponizio klub i sve navijače Zvezde, i sve igrače i trenere, i zaposlene u klubu, od kad postoji klub, kao Terzić i fikus bez žardinjere Mrkela, dovođenjem ne polovnjaka nego fudbalskog odpada, potpuno neupotrebljivih likova, KOJIMA JE DOPUŠTENO DA OBUKU DRES CRVENE ZVEZDE.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA posle Mene. Kome ti to pričaš. Navućićeš samo Botove da ti kradu Nik, i da u tvoje ime dižu u nebesa Madjioničara. Meni to rade danima. Ni Sava ni Dunav ne može da ih opere, koliko su para bacili na polu igrače, na drugoligaške igrače, na igrače koji nikada ne bi igrali ni u jednoj generaciji Zvezde u istoriji kluba. Bacili su Zvezdine pare, bacili su NAŠE pare, pare gradjana Srbije, pare Zvezdinih navijača. Što je najgore, bacili su dosta i u svoj džep. Većina ovih slepih Zvezdaša misli da su Vidić i Koroman ludi. A kad tad će njihove reči dobiti težinu, a kad tad ćemo svi udarati glavom od zid, jer većina nije htela da čuje šta pričaju. Oslobodimo Zvezdu, Zvezda Zvezdašima.
P

Providan si...

pre preko 2 godine

Jedan te isti lik koji koristi dva nick-a: 'najveci zvezdas ikad' i 'don vito corleine' na svakoj vesti o Zvezdi spinuje Lazi i napada Terzu da bi zaradio za vucelin sendvic🌭 Providno!
s

srpski biznis bre

pre preko 2 godine

@ najveci zvezdas ikad...sta se pa ti razumes u biznis ? dovedeni su ovi igraci jel su odradjeni procenti kroz njihove transfere , jel sad jasno ? ni jedan od ovih nije bio promasaj za upravu, zapamti ni jedan . A vi se i dalje cudite zasto i kako Dioni, Falko, Risairo , La prevara , kenjas i mnogi drugi . Samo izracunaj kolko je tu para napravljeno.
E

Eh

pre preko 2 godine

Može... ako nam pošaljete Vulića i 200 000
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Falko, kao i Dioni i Rišairo, NE MOGU DA BUDU STARTERI NI U JEDNOM KLUBU NAŠE LIGE, čak ni u Kolubari i Radničkom KG,,,,,, a Radnik iz Surdulice je za njih trojicu Mančester Junajted.
9

951357

pre preko 2 godine

Brate, ajde ne preteruj. Falko bi u svakom klubu naše lige bio starter, jer u našoj ligi mi takvog tehnički dobrog igrača sem u Zvezdi nemamo. Drugo, i taj Dioni je sasvim korektan igrač, i nije njegova krivica što smo ga doveli bez razloga i što igramo fudbal koji nije za njegov profil igrača. Čak i taj Živković mučeni bi imao mesta u bilo kom timu naše lige, iako je daleko od onog Živkovića koji je obezbedio transfer u Ajaks. Ja kapiram nezadovoljstvo, ali batali više sa pljuvanjem bez pokrića i realnosti.
E

Evo ga brojčanik

pre preko 2 godine

Kada ih ti budeš platio iz svog džepa, onda pričaj bajke o njima. Oni su stranci, dovedeni su da prave razliku u Evropi, a oni ne prave razliku ni u Ping Pong ligi. Lako je bacati tudje pare, a još lakše je praviti se lud i bez odgovornosti.
9

951357

pre preko 2 godine

@Evo ga - ti majstore prvo moraš da naučiš šta je čiji posao ko je za šta odgovoran, pa onda traži odgovornost od toga od kog treba. Prvo, da li si ih ti platio pa da možeš da ih pljuješ? Nisi. Dakle, nemaš prava da ih pljuješ, ako ćemo tvojom logikom. Kad ih platiš iz svog džepa, onda ih pljuj. Oni su stranci, dovedeni su da prave razliku u Evropi, i to je tačno. Ali je l' su oni krivi što ne prave razliku? Ili je kriv onaj što ih je doveo? Je l' Dioni kriv što ne može da igra sam u špicu? Nije. Kriv je onaj što ga doveo. Je l' on kriv što mi igramo na duge i visoke lopte a on je nizak? Nije, kriv je onaj ko ga je doveo. Je l' Falko kriv što ne priča engleski pa ne može da komunicira sa saigračima? Ne, kriv je onaj što ga je doveo. Sa druge strane, ja nisam video da se oni ne trude. Možda ne mogu, ali se trude. Razumeš, nije fora da se samo pljuje. Fora je da ima smisla. A ovde ga nema. Kao, ne mogu da igraju bilo gde u našoj ligi. Gde da nije. Odi do Voždovca da li bi prihvatio svu trojicu na pozajmice do kraja sezone, odi do bilo kog drugog kluba pa pitaj. Svi bi ti rekli "da" bez razmišljanja. Zašto? Pa zato što vrede. Sve vajni stručnjaci koji fudbal uopšte ne kapiraju, ali su prvi da napljuju.
a

al najozbiljnije

pre preko 2 godine

@ 951357 ...u kom sektoru FK Zvezda ti radis ?
9

951357

pre preko 2 godine

@aj najozbiljnije - nakon ovog mog komentara ti me pitas u kom sektoru radim? Elem, iskoristio bih ovu priliku da se prijavim za posao u Zvezdi, jer razbijam kako radim procenu kvaliteta igraca ;) Ali mi ne ide u glavu da navijas za neki tim i da samo pljujes po tom timu. Pa zasto onda "navijas" ako samo pljujes? Niko ne valja, niko nije dovoljno dobar, svi su toliki uzas, a ovamo vec 5 sezona igramo Evropu, trece prolece, i obaraju se svi rekordi. Pa cekaj, kako igraci koji toliko pojma nemaju mogu toliko dobre rezultate da prave? Ili mozda ovi sto ih pljuju zapravo nemaju pojma?
G

Goeic

pre preko 2 godine

Zna li neko hoce li doci u Zvezdu Arboleda,Edmund Ado,i onaj bek iz Urugvaja?
9

951357

pre preko 2 godine

Neće.
d

dr tvorza

pre preko 2 godine

znam ja
Z

Zvezdan T.

pre preko 2 godine

Nikuda ti neces dok Silju ne vratim...casne mi moje reci.
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

Popularni Mesi iz Salenta?! Kako vas nije sramota da tako nešto napišete?
G

Gos

pre preko 2 godine

Aman pustite momka na miru više, ako Stanković odluči da ne računa na njega otići će, ako odluči da mu je koristan ostaće. Pustite ga da odigra nekoliko mečeva u kontinuitetu (i minutažom ne samo nastupima) pa onda sudite da li je promašaj ili nije.
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Jako tanak igrač,kakva prevara brate!
d

dosta lozane

pre preko 2 godine

ljudi treba da shvate da dovodjenjem ovakih igraca se zavrsavaju licni biznisi i nista drugo. Imas par igraca koji ti nose igru Kataji, Ivanic, Dragovic itd a imas par na koje pravis lovu u svoj licni dzep . Zato se ima 25-30 igraca na rosteru . Da li neko stvarno ocekuje da dodje neki Dioni ili Risario i ovde uradi ne znam sta ? pa zar su holandjani i francuzi slepi i gluplji od nas ?? dokle ce te se loziti vise ljudi ?? nadjite mi jednog stranca iz zvezde koji je ostavio trag u nekom klubu posle odlaska ?? govorim o strancima , znaci cisto izvlacenje love iz klubske kase .
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Falko može u bilo koji klub u Italiji, ALI SAMO I ISKLJUČIVO BESPLATNO, BEZ I JEDNOG CENTA OBEŠTEĆENJA + DA ZVEZDA PLAĆA NJEGOVU PLATU U CELOSTI DO KRAJA UGOVORA KOJI IMA SA NAŠIM KLUBOM. To isto važi i za Dionija, i za Rišaira. Zašto : ZATO ŠTO NI JEDAN KLUB U EVROPI KOJI DRŽI DO SVOG IMENA I SVOG UGLEDA NE ŽELI DA VIDI TAKVE IGRAČE NA TRENINGU, A TAMAN POSLA NA UTAKMICI. P. S. Zamolio bih sve botove da se hitno aktiviraju i svojim minusima ukrase moj komentar.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Samo kad mogu Gobeljic,Pavkov i Srnic.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Falka i Dionia ce bar neki drugoligaski Italijanski ili Francuski klub da zovu. Problem je sta raditi sa Gobeljicem, Srnicem, Vukanovicem, Pankovim? Njih ni takvi klubovi nece.
P

Pepa Pig

pre preko 2 godine

Bravo za komentar, da neko kaze pravo stanje u vezi angazovanja propalih fudbalera. Naravno da ce i dalje da se cuti na stadionu i naravno da nece da se oteraju ljudi koji treba svojim radom da odgovaraju na svojoj poziciji kao i u svakoj drugoj firmi. Svako moze da pogresi jednom, dva puta ali da ima niz od 20 pojacanja bez ikakvog ucinka pa stvarno je budalastina. Da je neko iz naroda birao pojacanja makar bi jednog doveo da valja.