Komentari na vest

Filipović smenjen, Santrač novi predsednik Sudijske komisije

o

osjsjak

pre 7 meseci

Kako li ce se sad suditi Železničaru,pitam za druga? Coveka toliko vole u rođenom Pavlišu,da je prosto greota da ne bude to...
M

Markoo88

pre 7 meseci

Neva vise po 2 penala u 98 minutu
n

nezvani gost

pre 7 meseci

U 156. derbiju odigranom 13. decembra 2017. Partizanu je dosuđen penal! Prvi put od 18. marta 1995 godine i jedanaesterca koji je realizovao Damir Čakar (99. derbi), crno-beli su imali priliku da gol postignu sa bele tačke. Toliko o lažima koje plasira dr crvena interpolova poternica, da su sudije Partizanove itd. 22 godine i 8 meseci nije sviram penal na derbijima za Partizan, a odigrano ih je 56 u međuvremenu.
G

Gost23

pre 7 meseci

Znači, mora da bzde sve kako Zvezda kaže...
С

Сале2323

pre 7 meseci

Кад чујем презиме Сантрач, увек ми прва асоцијација буде на паролу са студентских протеста 96-те, када је неком брату након неког пораза југословенске репрезентације и катастрофалне игре исте, а њен селектор био покојни Слободан Сантрач, пало на памет да на картону поносно напише, "СЛОБО САНТРАЧЕ"!🤣🤣🤣 Мислим и да се Слоба Милошевић смејао када су му рекли какву паролу студенти носе!
A

Anđus

pre 7 meseci

Odvija se Nušić. Odvija se Domanović.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Odmah krece grobarski spin… pa vi ste rodjaci prvi trazili smenu Filipovica! Zbog toga vam je Kralj suspendovan… zasto odmah postavljate pitanje Zvezdinog zadovoljstva! Dobro, @Sima Arauho je generalno obnevideo sa jos par svojih istomisljenika…
P

PD

pre 7 meseci

Pročitaj još jednom svoj komentar pa malo razmisli, ispada da si ti najviše obnevideo. Poenta nije što je smenjen, nego kada i zašto je smenjen. Kad je Partizan tražio smenu, Kralj popi suspenziju, a kada se lice sa poternice oglasilo reaguje Fss brže bolje. Ceo savez i sve u službi jednog kluba. Sportski pozdrav
j

jel zadovoljan Terza

pre 7 meseci

ili i ovog da smenimo??
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Jel sad dr.Terzinjo zadovoljan?Hoce li biti on delegiran da sudi derbi?Dobro,Rumenige Djokic moze da se zaposli na VMA na radiologiji jer ima rengenski vid.
3

323232

pre 7 meseci

Bosko Jovanetic jel ti on poznat to je onaj sto je Milijasu ponistio cist gol u derbiju
A

Archie

pre 7 meseci

Godinama se ''mali'' klubovi žale na suđenje i nikome ništa. zvezda izgubi dve utakmice i odmah joj smeta ovaj i onaj sudija, traži izuzeće, traži smenu prvog čoveka sudijske komisije (koji je inače njen dokazani navijač) i odmah automatski čovek dobije otkaz i postave drugog. Ovo nema ni u Zimbabveu.
г

гостиварски

pre 7 meseci

жалио се и партизан, јавор, раднички и још пар клубова...ово селективно слепило мора да престане, перица и јован су украли јогурт, јован прича да је перица украо јогурт, а перица тврди да је јован украо јогурт...
I

Ivke88

pre 7 meseci

Prati ti svog cirkuzanta Zbiljica, ostavi se Zvezde i Partizana.. Gledaj kako da budete 8-i jer za dve godine napadate titulu..
A

Archie

pre 7 meseci

@гостиварски Očigledno selektivno čitaš delove mog komentara. Ja i jesam napisao da su se i drugi žalili, ali tada niko nije mario. Čim je zvezda počela da ređa poraze i da izražava nezadovoljstvo suđenjem odmah se vrše promene u samom vrhu organizacije. Drugi kada komentarišu suđenje dobijaju novčane kazne i suspenzije. Savez i liga su u službi jednog kluba u Srbiji i to se ne krije.