Komentari na vest

Filmska priča: Afrikanci iz Sankt Peterburga prevarili italijanski klub za 800.000 evra

K

Kiks

pre preko 2 godine

Ne treba ti mozak da shvatis da je neko umjesan u sve to agent ili cak sam igrac jer kako ce imigranti znati tacno ko je zainteresovan za koga i to u detalje kad su u pitanju tren zavrsetka pregovora i same cifre, mislim da Spilberg pozavidi :( . Znaci sve namjesteno...
G

Gost978

pre preko 2 godine

Da li je realno da platiš 800.000 eura na račun koji ti je stigao mailom, a da ne proveriš verodostojnost?! Čemu služi telefon danas, pobogu, naročito ako radiš posao sa nekim PRVI PUT?!
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

U savremenom svetu se koristi mejl. Kad dobijes mejl od npr policije moras da odgovoris, to je verodojstojni dokument.
б

бартендер

pre preko 2 godine

Има један момак из Ловћенца, прича се да је слично тако преварио један италијански клуб да паре за трансфер који се стварно догодио уплате на један рачун у Немачкој.
A

Alll

pre preko 2 godine

Možda vam niko do sada nije rekao, ali Gornja Volta ne postoji skoro 40 godina i to je danas Burkina Faso. Šta više, smatra se uvredom (kao što Belize ne možemo zvati Britanski Honduras iz istog razloga).
W

Wat

pre preko 2 godine

Fudbalera koji igra u Danskoj ili danskog fudbalera? Lacijal sam, dao Bog da gresim, ali Lacio je pred kraj prelaznog roka bio zainteresovan za zadnjeg veznog iz Midtjilanda - Jensa Kajustea...
S

Subjektivni komentator

pre preko 2 godine

Da, ali taj igrač vrijedi više od 15 m
L

LoLa i Mina

pre preko 2 godine

@Subjektivni komentator jeste puno vise vredi celih 5
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Uplatili su samo ratu od 13 miliona koliko su dogovorili posao. 800 000 je bila kao kapara. Transfer nije realizovan bas zbog afrikanaca.