Komentari na vest

Flik u Barsi do kraja Laportinog mandata: Ugovor do 2026

V

Vesela druzina

pre 23 dana

Ugovor na 1+1 sezonu.Jel to zbog toga sto Laporta nije siguran hoce biti para za drugu godinu ugovora?
S

Scaloneta

pre 23 dana

Ili zato jer se nada da bi mogao da nagovori Klopa sledeće leto ili možda Pepa Gvardiolu ako ne produži ugovor. Ostavio mogućnost. Male su šanse da se to desi ali makar im neće biti svezane ruke.
B

Babaroga99

pre 23 dana

Nemac i Španija , hahah ! Kao KAFU DA KUVAS SA KISELOM VODOM Nemacki stil i Barsin . Nema Barasa igrace za Flika . Svi znamo kakav fudbal igra Flik. Ovi su mrtvi .
d

dezavu

pre 23 dana

Bernd Suster, Ginter Necer, Uli Stilike, Toni Kros
F

Fru

pre 23 dana

Kako je Barsa nisko pala.
G

Gosttt

pre 23 dana

U sustini jednostavno. Ugovor na 1+1, ako napravi nesto ostaje, ako ne onda noga nakon 1 godine, ne moraju mu platit odstetu i mogu napadat Kloppa npr
R

Rale123

pre 23 dana

Evo prilike za Čelzi ili Bajern da uzmu Xavija!!!!!
Б

Блок

pre 23 dana

Након одличне сезоне у Бајерну .Баш сам помислио да л је он "кривац" за преокрет сезоне или су играчи бојкотовали прошлог тренера. Мислио сам да ће бити лош у новој сезони у Минхену .Међутим он није остао .Узео Њемачку ...и био катастрофа. Барси би топ посао био по мени тренер Ђироне.
J

Jdjdjdjd

pre 23 dana

Krkic= Salihamidzic
r

robinvp10

pre 23 dana

Steta za Cavija mogli su da grade dinastiju oko njega i da prave jednu lepu pricu ali strpljenja nije bilo dovoljno,Real je svakako spustio tapiju na narednih 4 od 5 titula tako da sumnjam da ce Flik uspeti da poremeti onakav balans moci u korist Reala,mozda im se omakne da ispuste jednu La Ligu u narednih par godina,Barsin igracki kadar nedorastao najvisim ciljevima trenutno fali im spic na duge staze jer Leva ima mozda jos dve godine vrh fudbala i fali im vezni igrac lider jer oni koji su sada tu svakako to nisu,Real je imao Modrica i Krosa da izmedju ostalih iznesu smenu generacija u Barsi ne vidim lidere tog kova i to je mozda najveci problem...
S

Stefan C

pre 23 dana

Ima. Gavi, Balde, Pedri, Yamal. Kako nema. Ima itekako. Ima i Gundogana.
S

Stefan C

pre 23 dana

Ce uzmu halanda i jozuu kimiha. Bice to strasna Barca.
К

Кљаки

pre 23 dana

Интересантно. Немац у Шпанији,Барселони. Два различита стила,приступа фудбалу. Каталонци не трпе неуспехе,поразе. Често и своје намажу да не пишем са чиме. Занима ме како ће се снаћи тамо под условом да је вест тачна.
H

Hansi niks u ćoškove

pre 23 dana

A Bajern je trpio poraze dok ga je Flik vodio?Sa njim na klupi utrpali su Barsi osam komada,jedini problem mu može biti ako ga neko dočeka sa palijom u ćošku da poravnaju ceh.
К

Кљаки

pre 23 dana

@Hansi niks u ćoškove Ниси најбоље разумео..
d

dobija otkaz

pre 23 dana

u decembru.
a

alexx

pre 23 dana

Barsa ne zna gde "bije" ! Prvo moli Cavija da povuce ostavku i da ostane a sad ga isteruju iz kluba ! Cini mi se da nisu ni oni sigurni sta rade niti da imaju neki plan ! Doslo je do pada celokupnog kluba i to mora polako i planski da se sredi a ne ovako stihijski i na brzinu !
Đ

Đukin fan

pre 23 dana

To traje već 3 sezone i ovom stihijom se sigurno stabilizovati neće!!!Prazna kasa je ključ krize ko i u većini tzv velikih klubova u Evropi!!!Ćavi nije kalibar za ambicije kluba to zna i on i uprava,koliko ovaj Nemac tu može da promeni situaciju veliko pitanje?!? Bez transfera minimum 4-5 igrača za prvi tim i nivoa Barce nema ni od njega ništa !!!Ukanalio Bertomeu celu blaigranu niko ništa da uradi ne moze