Figo i Guti u dresu Reala (© AFP)
Figo i Guti u dresu Reala (© AFP)

Florentino Perez #3: Guti je moron, Figo okrenuo svlačionicu Reala naglavačke

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.07.21. | 10:41

Novi snimci predsednika madridskog giganta u kojima vređa nekadašnje vedete

Nekome se ozbiljno zamerio Florentino Perez. Možda je i sam pomislio da je nedodirljiv, da mu niko ništa ne može, ali izgleda da fijasko sa idejom o formiranju Superlige nije jedini problem s kojim se suočava predsednik Reala. Poslednjih dana, nalik organizovanim napadima, javnosti su postali dostupni snimci razgovora prvog čoveka madridskog giganta u kojima vređa koga stigne.

Počelo je konstatacijama da su „Raul i Kasiljas dve najveće prevare u istoriji Reala“, nastavilo porukom da je „Krsitijano Ronaldo bolesnik“, a Fabio Koentrao „budala“, da bi El Konfidesijal u etar pustio, činilo se zasterele, snimke razgovora u kojima se jasno čuje kako Florentino „plete“ po još dva fudbalera svetske klase: Luisu Figu i Hoseu Mariji Gutjerezu Gutiju.

Izabrane vesti

Prvo o Portugalcu, na traci koja je 2006. godine zabeležila Florentinove reči kojima Figa označava kolovođom rešenja atmosfere u kraljevskom klubu.

Figo je taj koji je svlačionicu okrenuo naglavačke. Kurvin sin. Isti kao Raul. Njih dvojica su najgori u Realu“, napao je Perez Luisa Figa, iako ga je u eri Galaktikosa doveo iz Barselone, a 2005. najurio sa stadiona „Santjago Bernabeu“.

Još „sočniji“ bio je prema Gutiju, s tim što reči o bivšem reprezentativcu Španije datiraju od 2012, dva leta pošto je napustio klub.

On je magarac! Ponaša se poput jarca. Čudak. Sam je sebi najveći neprijatelj. On je idealan za Radio Kadenu Ser ako želi da angažuje retarda. Moron. Sramotan je, niko ga se neće sećati zbog svih utakmica koje smo zbog njega izgubili“.

Teške optužbe. Ne bismo se začudili da ih bude još. Samo u četiri dana tri različita snimka dospela su u javnost. Svi izvučeni iz naftalina. Nekome se Perez ozbiljno zamerio.


tagovi

Real MadridFlorentino PerezLuis FigoHose Marija Guti

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara