Fridel sipa pohvale: Kad Petrović stane na gol Čelsija, niko ga neće skloniti

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.23. | 20:45

"On je vrsta golmana sa kojim je ceo tim, a posebno odbrana, veoma sigurna"...

“Đorđe Petrović bi trebalo da bude na radaru premijerligaških klubova. Mogao bi da bude starter u praktično bilo kojem timu Evrope, iako ima prostor za napredak, naravno. Koliko sam video od njega, dugo vremena nije bilo boljeg golmana u MLS ligi"...

Ovako je pre samo dva meseca govorio čuveni Bred Fridel. I izgleda da su ga u Čelsiju čuli. Mladi srpski golman do kraja nedelje trebalo bi da i zvanično postane Plavac u poslu vrednom 16.000.000 evra. Toliko će, kako javljaju mediji, leći na račun Nju Inglanda.

Izabrane vesti

Očekivano, Fridel se još jednom oglasio kada se raščulo o velikom transferu. Ovoga puta prorekao je veliku karijeru Petroviću na Stamford Bridžu.

"On je sjajan u zaustavljanju šuteva i retko ima loše procene prilikom skoka. Bio je daleko najbolji golman u MLS ligi. Mislim da će dobiti šansu, a kada je dobije, ne vidim da će neko skloniti sa gola. Vidim ga dugoročno kao prvog golmana Čelsija", kazao je Fridel za Skaj.

"On je vrsta golmana sa kojim je ceo tim, a posebno odbrana, veoma sigurna. Osećate se prijatno kada ga imate u timu. Reakcija na bočne lopte, defanzivno postavljanje - sve to zaista sjajno radi".

Đorđe Petrović je izdanak škole fudbala Čukaričkog, tako da će se i Brđani opariti od ovog transfera.


tagovi

Đorđe PetrovićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara