Edvard Ibrović Flečer (©edward.fletcher.562)
Edvard Ibrović Flečer (©edward.fletcher.562)

FSS nastavlja da skuplja bisere: Junajtedov talenat igraće za Srbiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 12:44

Edvard Ibrović Flečer nastupaće za mlađe kategorije naše reprezentacije

Uspeli su iz Fudbalskog saveza Srbije pre nekoliko dana da ubede Luisa Zečevića Džona da odabere Srbiju umesto Engleske, krilo Arsenala našlo se na spisku mlađe kadetske reprezentacije, a na Terazijama su nastavili da ‘rudare’ i sakupljaju bisere.

Još jedan srpski sin priključiće se Orlovima, reč je o Edvardu Ibroviću Flečeru (15), piše Informer. Talentovani vezista Mančester junajteda nije prošao ispod radara ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, i on će, kao i Luis Zečević Džon, u budućnosti nastupati pod srpskom zastavom na reprezentativnim takmičenjima.

Izabrane vesti

Intenzivno su vođeni razgovori sa majkom Edvarda Ibrovića Flečera, jer su i Englezi želeli da igra za njihov državni tim. Momak visok 177 centimetara i težak 60 kilograma, koji pokriva pozicije u veznom redu je, ipak, odabrao Srbiju.

Fudbalski savez Srbije je u kratkom vremenskom intervalu odneo još jednu pobedu. Prethodno su se, pored momaka koji nastupaju za mlađe kategorije dva ostrvska giganta, pozitivno izjasnili Lazar Samardžić i Mile Svilar – debitovali su za seneiorsku reprezentaciju – kao i Milanov defanzivac Jan Karlo Simić.

I dalje nije izgubljena nada da bi za Srbiju mogao da se odluči i Aleksandar Pavlović, pošto ga Julijan Nagelsman neće pozvati za utakmice u martu, a nedavno je vezista minhenskog Bajerna bio prilično uzdržan oko budućnosti i toga za koju reprezentaciju će zaigrati. Sve opcije ostavio je otvorenim.



tagovi

Edvard Ibrović Flečerfudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara