Komentari na vest

FSS udovoljava klubovima: Santrač od četvrtka novi šef sudijama

s

sladjann

pre 7 meseci

Samo se traži da se sudi pošteno.....imate war 10 sudija ,desetak kamera,i gledanje snimaka koliko god hoćete a sudije namerno greše,hoće da guraju neke klubove,a zašto?treba vas pohapsiti ,istražiti,ići na poligraf ako treba!!!!isto i FC Smederevo masakrirano od strane sudije prošle nedelje,ali smo pobedili,upiskio se sudija kada je video Novi Beograd evropskog giganta i bar 10odluka,i penal protiv Smedereva......
B

Bljuzgo

pre 7 meseci

Crvena zvezda i sve oko nje odraz morala i postenja drustva. Mozak delije za izucavanje.Mediji za zatvor.Jadna slika nekada slavne zemlje.
m

miliona

pre 7 meseci

Sjaši kurta da uzjaše murta...
g

gost89

pre 7 meseci

Terza je u pravu, vec godinama nikio nije sudio penal na 17m od gol linije, i to nije ok.
m

mikii78

pre 7 meseci

Grobari vec placu, ode im najbolji igrac...
G

Gost23

pre 7 meseci

Znači i dalje mora da bude sve kako Zvezda traži...
s

serMudro

pre 7 meseci

džaba menjaš nikove i pišeš isto,daću ti link pa pitaj UEFU
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Naravno da mora da bude onako kako veliki klub trazi, i vi kad porastete dobicete nesto. Do tada morate da se popravite, da sluste i da jedete spanac da porastete.
2

2801gost

pre 7 meseci

Znači , kad Ivica Kralj prozove sudije, njega rebnu isključenjem od 6 meseci van fudbala, a kad to uradi Zvezdan Terzić, pod hitno smene predsednika sudijske organizacije.... Toliko.....
s

serMudro

pre 7 meseci

UEFA je pozadina i još nije kraj...polako,neko će u petu ligu...
s

serMudro

pre 7 meseci

Evo dragi grobari odgovor UEFE; 25.09.2023 - 07:46 Originator: UEFA Dear Sir or Madam, Thank you for reaching out to UEFA. We have duly noted your concerns regarding the officiating of FK Partizan matches and your consent to share these concerns with the appropriate football governing body. We appreciate your commitment to protecting the integrity of European football. Best regards, UEFA Integrity
N

Nenad1246

pre 7 meseci

To ti je defolt odgovor. Ništa spektakularno.
s

serMudro

pre 7 meseci

Ne,ovo je bio defauot odgovor kada sam prijavio neregularnost; Case status New case / Assessment started 17.09.2023 - 22:32 Originator: System Thank you for sharing your integrity concerns with UEFA. We will review your incident submission and come back to you if required.You may access your message and any UEFA responses by using your incident number and password to login to your postbox on the Integrity Platform.
D

DrmoSer

pre 7 meseci

@SerMudro Smešan si. Opet autmoatski odgovor. Može da se podnese prijava na Finale LŠ da je nameštena, bilo koja utamica, dobije prvo jedan pa drugi odgovor. Malo te Dr Mađija priučio pa prodaješ pamet. Samo će da bude "Mladi ga momci koisli" u sredu, tu Mađijine pudrolije ne pomažu.
G

Gost Djape

pre 7 meseci

@DromSer - Videli smo kako vase madjije uspevaju protiv kluba kojem ne mogu ni ime da zapamtim, koliko su poznati, a vas tuku sa 5:0 umalo i sestica ali onaj naivn klinac dotaknu loptu koja je vec isla u gol. A u nasem prvenstvu pravite sve neke senzacije i prelaze, do sada je islo preko sudija, a od sad kad je postalo prozirno, pocinje preko filijala.
D

DrmoSer

pre 7 meseci

Nesrećo, ja sam "ciganštura". Imam ozbiljne godine: Osijek, Vinkovce, Mostar, Cirih, Glazgov, Drezden, Mihen, BARI!!! Ja sam Zvezdu voleo do poslendjeg dinara, a ovaj zlotvor je voli od prvog transfera. Isprao ti je glavu. Zato i gledam sa sinom utakmice sa istoka. Sanitarni otklon.
C

COOL

pre 7 meseci

Dosta mu je bilo,da nije mozda bogom dat da odredjuje sudije?
B

Bijeljina RS

pre 7 meseci

Gost Djape—— Pre otprilike 18 mjeseci smo bili u prilici da na utakmici LE na stadionu Rajko Mitic vidimo madjije vaseg kluba protiv jednog nepoznatog tima iz Danske kome rijetko ko zna i moze ime izgovoriti i koji je fudbalski nadigrao vas klub i pobijedio ga u Beogradu. Taj isti klub koji je pobijedio vas na vasem terenu je u derbiju danskog fudbala 6-o kolo bio sa 3:0 pregazen od protivnika Partizana Nordsjaellanda a po propustenim zicerima Paratizanovog protivnika rezultat je mogao biti i 7:0. Pogledaj na YT snimak utakmice od 6 minuta a igrana je 3 dana pred revans u Beogradu.Pa se sa pravom pitam kako bi se CZ provela da je za protivnika imala ove momke iz Nordsjaellanda.?
M

MegaBot

pre 7 meseci

To je poslednji čovek u hijerarhiji, mi imamo 2-3 sudije! Ko je odgovoran za to? Treba skloniti sve fosile i lešinare, isto važi i za fudbalski savez koji živi od izgreda navijača.
2

2017 oteto

pre 7 meseci

Sto bi rekao Mamica sad ste to gledali i nikad vise.
m

madjija

pre 7 meseci

Terza očistio neposlušne.
s

scarecrow

pre 7 meseci

њихова држава њихова лига њихов савез може им се, само што ћемо им добро запамтити ово, ничија није до зоре горила
д

да, да...

pre 7 meseci

...извини, Ван Даме, нисмо те препознали 😂😂😂
G

Gost1111

pre 7 meseci

Ko prati Engleze,moze da vidi kakav cirkus prave njihove sudije.Sta sude a sta ne .I niko nije smenjen i niko se nije zalio na sudjenje Ljudski je gresiti. A ovi nasi navikli da im se svire cim ih neko pipne, tazni penali i ostalo.A o poštenju Ivice Kralja moze pitati u Macvi iz Sapca.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Ljudski je grešiti u korist Partizana.

včpdr

pre 7 meseci

grobari, da vam saopstim nesto, cekacete na titulu bar joj jedno petnaest godina...
9

95

pre 7 meseci

Publika ne dolazi zbog sudija već zbog svojih klubova! Fudbal čine klubovi i njihovi igrači a ne sudije. Sudije treba menjati ako klubovi nisu zadovoljni a ovakvim sudjenjem nisu bili zadovoljni ni Zvezda ni Partizan i još mnogo klubova. Stop suspenzijama funkcionera i trenera! U demokratiji svako ima pravo da kaže svoje mišljenje!
B

Brdo Banovo

pre 7 meseci

Kako vas je mađija izdresirao da lažete!!! Igram super ligu četiri godine. Otkad je Dejan došao suđenje je i dobro i pošteno. To ti nećemo reći samo mi iz Čuke nego i iz Vojvodine, Voždovca, Spartaka, Kragujevca, Surdulice, Pančeva... Pričamo između sebe. Nije tačno da s eklubovi žale na suđenje nego na jednu utakmicu. Ostavite jude da sude na miru i prestanite da sledite ego-manijaka koji je potrošio milione na pojačanja, a gubi lagano u Mocart Super ligi čim ne namesti klubove jer sudije ne može.
9

95

pre 7 meseci

Kako onda objašnjavaš da su se i Partizan i Zvezda žalili na sudije? I uz njih još mnogo klubova. Posle svakog kola imaš nekoliko klubova koji nisu zadovoljni. Menjaj dok ne dodje neko ko je dobar! I ne sme da se desi da suspenduju bilo koga zbog komentara o sudjenju, bez obzira o kome se radi!
B

Brdo Banovo

pre 7 meseci

Smenu su tražili Partizan, zvezda i radnički Niš. Tri najnemoralnija kluba, radnički Niš nas je sakatio godinaam za vreme Kokeze. Novi Pazar i javor su se žalili na jednu utakmicu, nisu tražili smenu. Ostalih 11 klubova je zadovoljno. Dakle 13 klubova nije za smenu. Ali vi mislite tuđim mozgom, vaše pravo. Mi koji igramo ovu ligu znamo. nikad bolje i poštenije suđenje, nikad nego u poslednje dve godine. Zato su ih i oterali.
d

ddmrk

pre 7 meseci

Zrtveno jagnje posto udbasa Surbatovica ne mogu da smene!!! Jednostavno je nasim klubovima gde su na celu totalne neznalice uvek neko drugi kriv tj sudije!!
I

IVAN 82

pre 7 meseci

Ko u Tursko doba, kad Vazal zapovedi raja mora da slusa. I radi se sve sto oni zele. Ali i Tursko carstvo smo istrpljeli i preziveli pa ce mo i ovaj Diktat crveno beli nekako. Nicija ne gori do zore!!!
G

Gosti

pre 7 meseci

Žalosno je moj Ivane ako si 82god a toliko tupav.Mozak prestao s razvitkom u 7 razredu moj Ivane.
B

Baš

pre 7 meseci

mi te je nekako zao.
x

x1234

pre 7 meseci

Mislite klubu,ne klubovima!
2

225883

pre 7 meseci

Terzic ga tukao pre mnogo godina staklenom flasom na poluvremenu proti ofk Beograda pre mnogo godina(2015) kad je zvezda gubila na poluvremenu, pa je posle zvezda pobedila. Inace okoreli zvezdas gospodin iz Vrsca. Uvalio se ovde kod nas u Vrscu u fotelju i vedri i oblaci. Sve je politicki namesteno. Tada je zvezda gubila 2:0 da bi na kraju bilo 2:6. Inace doticni sudija je bio pomocni sudija na mecu.
g

gost111

pre 7 meseci

a koliko puta preokrece pertizan u ovoj sezoni rezuitat i to u nadoknadi vremena plus penali... i to su sva cista posla ?
m

molim vas

pre 7 meseci

dajte odmah pehar u rupu podno tenka da se ne zamajavamo i za.ebavamo
m

msm

pre 7 meseci

Dajte im titulu. I deset narednih! Sve im dajte sto zele, ne mora ni da se igra ova farsa.

Goran Milojevic

pre 7 meseci

једноставно је позовете баше филиале и ви са њима и иступите из лиге ако мислите да сте у праву
p

parizer sultan

pre 7 meseci

Terzo, je l' sad bolje?
9

99887766

pre 7 meseci

CZ je tumor srpskog sporta generalno. Gde god oni imaju neke ambicije, a obično je to tamo gde se sipa lova, svi ostali klubovi moraju da "umru" i u finansijskom i u sportskom smislu. Ovo je posledica činjenice da gomila političara, biznismena i kriminalaca parazitira na njima i ovakvim potezima se isključivo štiti taj interes.
O

Oli kanoli

pre 7 meseci

I CZ i Partizan su tumori srpskog sporta. Potrebna je P R I V A T I Z A C I J A oba kluba pod hitno, kako bi srpski sport prodisao.
g

gost111

pre 7 meseci

u dominaciji partizana cvetao srski fudbal, jedan klub jaci od drugoga ...... evropa drhtala, niste ni jednom klubu dali da stane na noge ..predsednici nekoliko klubova bli u njihovoj upravi al sve pravedno
6

666999

pre 7 meseci

Koliko pratim zbivanja ostao je taj korak da Zvezda sama delegira sudije za njene utakmice. Pa kada i to negdje ne donese željeni rezultat, onda da se primijeni grčki model. Derbije i sve značajnije utakmice da sude stranci. I da se UEFA dostavi spisak poželjnih sudija za njihove utakmice. I kada ni to ne donese željeni efekat, onda da konačno zaključimo da se CZ ne može dalje razvijati i napredovati, jer imaju opstrukciju od strane svih na ovoj planeti. Tako je i u košarci već godinama. Sve sudije uskršnjeg svijeta su zavjerinički nastrojeni da Zvezdu onemoguće u pohodima na titule. Najbolji su bez dileme, ali sudije ih kopaju gdje stignu. I domaće i strane.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Kada Amerikanci jedini mogu svoje sportiste da proveravaju povodom dopinga, "može" i da "celo selo voli belo, samo pop radi dop". Malo po turskom sistemu "kadija te tuži, kadija ti sudi", malo kao Roj Bin, sudija za vešanje sa Divljeg zapada. Ovde se služi i domaći i uvozni, iskopirani marifetluk, uz kafu, kao ratluk.
1

11223344

pre 7 meseci

Lice sa interpolove poternice menja zvaničnike, funkcionere... bivši ministar poljoprivrede (kvalifikacija mu je 3x izriljana bašta), postaje šef nogoloptačke asocijacije. Današnju Stradiju može da opiše samo umetnik sa pet puta većom imaginacikom od Domanovića i Nušića. Kafkijanska cirkus država u kojoj se svemu samo treba smejati i očekivati, iz dana u dan, samo najgore rasplete.

Chiske

pre 7 meseci

Napisao sam na nekoj vesti da je Zbiljic jedina jajara sto se nije zalio na sudije iako je Vosa najvise pokradena. Iskreno malo sam promenio misljenje kada vidim samo koliko je jadno ovo kukanje na sudije. E ali! Sudije definitivno rade los posao a niko ih ne kontrolise i niko ih ne analizira. Svaki put kada sudija napravi gresku po ceni da jedna od ekipa izgubi kao u slucaju NP-a mora biti sankcionisan na neki nacin. Ja bi recimo prvo opomenuo a ako se ponovo desi onda bi oduzimao licencu i ne mozes vise da sudis u prve 2 lige. Ove gluposti udovoljavamo crvenom blizancu su mozda i gora stvar od losih sudija. Jer ovim je crveni blizanac opet pokazao silu... Isto tako postoji jos jedan ogroman problem. Vecina sudija navija za blizance. E zbog toga se desava ovo sto se desava. Zato recimo kada grobarski sudija sudi Vosi koja se priblizila crnima kao prosle godine bice sigurno ostecena. Isto vazi i za ovu njihovu sestricu. I naravno da niko nece osvojiti ligu osim njih. E sada da napisem nesto u vezi sudije sto na areni gleda situacije. Dedekanja u 50% slucaja lupa gluposti. Recimo, ja sam realan i mislim da Saldanja nije napravio penal znaci nema te sile da je ono bio penal, ovaj kaze cist penal. Po njemu isto tako nije bio penal u ns za Vosu hahahah. Ali pazite objasnjenje - Nije bilo kontakta hahahahah Igrac javora maltene ima nogu Milosavljevica u makazicama bukv da je slomi. Ovaj veli nema kontakta, votitelj arene ne veruje sta je cuo hahaha. Isto tako penal je i opasna igra, recimo ako nema kontakta ne znaci da nije faul po matorom mora igrac da bude iznesen nosilima da bi bio penal hahahah. Isto tako gledam ponovo situaciju kod starta djonom u Raduloviceva "kohones" znaci igrac javora namerno drzi nogu u visini i otkida Radulovica po ponosu. Cist crveni zbog opasne igre i namernog starta po klizavom terenu. Kaze taj matorac nije ovo za crveni jer je igrac javora digao nogu da kramponi idu prema stomaku. E takav lik je ucio ove nase sudije poslu, takva jedna neznalica... Opet sam se raspisao. nema nama spasa ljudi moji dok ovakva bagra vodi savez. Vidica pod hitno na celo, ili nekog stranca...
H

Hoax

pre 7 meseci

Da si realan covece??? Kakvo crno pravicno sudjenje kod nas? Sudije zovu na telefon, prete im, prete im decom, prete otkazima familiji u firmama, gde ti zivis? To je realnost. I to sve u reziji BG blizanaca. Pa ti igraj ligu.
n

ne-realno

pre 7 meseci

Vidim pominjes penal partizana, Zvezdin koji je najociglednija kradja protiv Cuke si precutao. Ako je ono penal nad onim Serifom, onda je penal nad Saldanjom za crveni karton. I ne znam po kom osnovu to nije faul, znaci gurnuo mu loptu, prosao ga skoro ovaj ga kaci i rukom i nogom. Znaci situacija je 50/50, bas kao i kod vaseg penala, moze da se svira bez trunke razmisljanja. I gledaj, vise bi greska bila da nije svirano, nego sto je svirano. Kontakt je ocigledan, kontakt je takav da zbog njega igrac ne moze do lopte kad je okrenut prema golu i kontakt je napravljen posle situacije gde je Partizanu oduzet cist gol. Niko ne moze da me ubedi da je Severina napravio faul kod ponistenog gola, u toj situaciji igrac Radnika se namerno saplice o nogu Severine, tj. pokusava da napravi kontakt kako obojica ne bi mogli da nastave kretanje, pa kad je ukapirao da mu to nece proci ostao je da lezi dva minuta na travi bez ikakve potrebe i time otvorio prostor Partizanu za gol. Kad uzmes u obzir da je to sviano, onda i duel Saldnje sa igracem Radnika po tom kriterijumu jeste penal. i jos jedna stvar, nista vama Partizan nije uzeo, to sto vi dvadeset godina ne mozete da uradite u prvenstvu je iskljucivo vasa greska, svaka na kojoj ste trebali pobedu vi pojma nemate, ali to vam se vraca zato sto Zvezdi pruzate otpor samo kad vam ona dozvoli, postali ste najveca filijala. Zato vam se i vraca protiv drugih. kakav penal je dat Zvezdi u prvom kolu protiv vas? To ne pominjes, ali pominjes Partizanove penale iz utakmice koja nije protiv vas., Zato i nemate postovanje od strane bilo koga. Znaci delimicno si u pravu i imas istu mantru kao i zevzdaski mediji, a to je da izjednacavas stvari koje nisu ni blizu iste i donekle pravdas kako ti kazes "crvenog blizanca" uvlaceci u pricu i onog drugog i kad treba i kad ne treba.
M

Masni Feniks

pre 7 meseci

Ko jos odlaze utakmice ! Sramota za fudbal , barem ga ugasite skroz
C

Cekaj malo?

pre 7 meseci

Posle IMT i Radnika grobarima je bas po meri Filipovic i Surbatovic?
D

Duka 74

pre 7 meseci

TRAGIKOMEDIJA!
G

Gradjanin Srbije

pre 7 meseci

Odgovor ciganskim umovima, nije problem smena, nego kad je ta smena nastala. Ja znam da vecina vas ima koeficijent inteligencije izmedju 20-50, ali ajde da bar uradim svoj deo i pokusam da vam objasnim, posto nemam opciju da vam crtam. Kada se Partizan, tj Kralj, zalio i trazio smenu, SUSPENDOVAN je 6 meseci, Filipovic ostaje na funkciji. Kada se diktatorkso mezimce pobunilo, tj. Terzic na kratkome lancu, ide hitna sednica i SMENA! Vidite razliku?! Ne?! Razumljivo da ne vidite, jedva da ste uspeli da isricete tekst, kamoli da ga shvatite...
д

да, да...

pre 7 meseci

...извини, Фројде, нисам те препознао 😂😂😂
G

Gost nedragi

pre 7 meseci

Nemoj se ljutiti na njih,ipak oni nemaju mogucnost da shvate procitano. Zeleli bi oni da razumeju,analiziraju,promisle,kazu nesto svoje,a ne samo da besmisleno mlataraju po tastaturi. Zeleli bi,ali... Nemoj ih osudjivati zbog toga. Nisu oni krivi!
@

@

pre 7 meseci

Bravo
Д

Дадо Нк

pre 7 meseci

Почеле невоље у звездином рају,пошто нема никог осим њихових људи,почели су међусобно да се свађају и праве фракције.Овако постављен систем једе сам себе,циркус!
i

info iz prve ruke

pre 7 meseci

Povodom desetine prijava UEFI nameštanja utakmica u Superligi Srbije,posebno najave danima pre odigranih utakmica prelaza Partizana i u najmanju ruku dosuđenih nepostojećih penala koji su direktno uticali na rezultat i preokrete rezultata UEFA je uradila brzi skrinig pomenutih utakmica i suđenja na istim te je epilog ovaj naslov i promena ljudi na čelu sudijske organizacije...skrining svih utakmica je i dalje u toku i u fazi ispitivanja svih mogućih aspekata nameštanja rezultata te informacije nisu dostupne za javnost. Vrlo je verovatno da će neki klubovi uz novčane kazne biti izbačeni iz lige od trećeg do petog ranga.
U

Uj bre

pre 7 meseci

Da necete i Barsu da izbacite sto preokrenula za 8 minuta, ili Vojvodinu sto preokrenula za 5 minuta, kakav papak🤡🤡🤡

Sakur

pre 7 meseci

Al najjace od od sve je sto Partizan cuti,poltroni cute ne smeju da se oglase
Z

Zov istine

pre 7 meseci

Ne cuti Partizanm nego jedan privatnik iz Partizana cuti. A zna se i zbog cega...
7

799

pre 7 meseci

Partizan cuti !? Jbt, tebi ispiraju mozak na svaka 2h. Ivica Kralj je dobio SUSPENZIJU od 6 meseci zbog komentarisanja, jos u prvom kolu, a ti kazes Partizan cuti. Kako si samo ispran, ovo nema nigde
B

Bantu republika

pre 7 meseci

Lik gostuje na Areni i komentariše utakmice Crvene zvezde kao njen otvoreni navijač. Ali ako klubovi ćute na ovaj pajserizam, ko sam ja da im kvarim ako im je ovo normalno.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Filipovic ce biti opravdano smenjen, ne zbog Zvezde, vec sto je ostetio niz klubova. Najveci paradoks je da je Partizan prvi skocio na njega, a u stvari je TSC bio ostecen u toj utakmici. Od tada su svi bivali osteceni osim Partizana. I to najbolje pokazuje kad neko toliko kmeci, kuka i zali se, onda se sudije ne usudjuju da sviraju ocigledno, sve se plaseci da ce ih Partizan uzeti na zub.
B

Bnm

pre 7 meseci

SMENA JE PO ZELJI JEDNOG KLUBA A NE KLUBOVA!!! INACE KAZNA KRALJU CE OSTATI A OVAJ CE BITI SMENJEN BAS ZBOG ONOGA STO JE KRALJ REKAO ZA NJEGA. ZATO TERZI ORDEN ZA SRETENJE...
д

да, да...

pre 7 meseci

...иначе Краљ је овлашћен да даје оцену нечије људскости? 😂😂😂 Није он кажњен због жалбе на суђење, него због увреда.
B

Balila

pre 7 meseci

Pored Santrača, kandidat za predsednika komisije za delegiranje sudija je i Dejan Nedić. To je onaj gospodin koji na tv stručno objašnjava i zabavlja gledaoce. Nikada pištaljku nije držao u rukama, osim zastavice koja mu je zbog nespretnosti nažalost često ispadala. Da je sudijska organizacija ozbiljna, zabranila mi takvo "šarlatanstvo", ali predsednika Delevića to nezanima.
M

Mad house

pre 7 meseci

Ceka se sve covek ne nacita po portalima... Kokeza je postao grobar, pa je Piksi je postao grobar, sad vidim i Surbatovic postaje... neka epidemija izgleda... da li sledi kresendo sa Nedimovicem i njegovim pomocnikom Dzajicem....
s

serMudro

pre 7 meseci

nisu oni postali grobari nego su piuni menadžera !!!
G

Goust

pre 7 meseci

"Kao bivšeg sportistu, reprezentativca ove zemlje, nekoga ko je prošao sve u karijeri, najviše me je pogodilo perfidno i tendenciozno suđenje od prvog do poslednjeg trenutka utakmice, a, verujte, ja to mogu da prepoznam. Taj čovek, ako se on čovekom uopšte može i nazvati, pokušao je da uništi sve ono što mi poslednja tri meseca mukotrpno radimo i gradimo", poručio je tada Kralj. Samo posle ovoga su svi osteceni osim partizana, sto tad nista nije rekao. A MOZE SVE TO DA PREPOZNA!!!
D

Da da...

pre 7 meseci

Samo je udaljen iz fudbala na 6 meseci
9

999

pre 7 meseci

Kako da kaze kad je udaljen iz fudbala?😂 Da napise status na fb i story na WhatsApp?😂
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@da da Mož misliti. Štit zato radi bez greške.
r

reakcija

pre 7 meseci

Eto sto se ne igra derbi...Da bi ciganska 1oo ka ,,ogla da radi sta hoce,boli njih uvo za poginule i sve....av sever sljam
n

nekitutamo

pre 7 meseci

Znaci tuzna stvar u svemu ovome je Sto se odlaze ovo kolo ne zbog ljudi koji su ubijeni kako bi trebalo nego zbog zvezde I promene sudija...Nije uvek bitno samo da li se nesto desilo ili nije nego je bitno I zasto se desilo..100% drugi sudija ima da sudi derbi tada.
D

Dragan Z.

pre 7 meseci

Verujem da Radnicki iz Nisa, Vojvodina i Graficar likes this. Sledeci put, kad smene ovog, da na zahtev klubova (Zvezde i filijala) dodje Dragisa Binic ili mladji Terzic.
N

Nikola44

pre 7 meseci

Ovo je bolesno! Umesto da klubovi drhte od sudijske komisije. Ovde klubovi menjaju sudijsku komisiju. U Premijer ligi klubovima ne pada na pamet da uopste komentarisu neku sudijsku odluku jer bi ih Liga drasticno kaznila. Do se ovde klubovi izivljavaju i nad sudijama i nad sudijskom organizacijom. To pokazuje da je sistem truo iznutra. Naravno posledica svega ce biti urusavanje naseg fudbala. Nasa liga ce na listi koeficijenata drasticno padati i bice na nivou litvanske. Ali tako nam i treba kada se umesto Vidica dovodi senilni starac iz starackog doma da vodi FSS. Trazili ste, gledajte.
p

pa1

pre 7 meseci

Zašto bi klubovi drhtali od sudijske komisije? Valjda svi oni postoje zbog klubova! Klubovi igraju fudbal,publika dolazi zbog klubova a ne zbog sudija... U startu si pogrešno postavio stvari. Inače slažem se za Vidića i ne podržavam da se funkcioneri kažnjavaju suspenzijama bez obzira o kome se radi
M

Madjija

pre 7 meseci

Ne klubovima nego Terzomadjiji…. Strasno
d

da,daa,daaa

pre 7 meseci

Moje dete trenira fudbal i uspešan je baš a sad ću ga izvući iz toga,neće pripadati tom korumpiranom i mafijaškom sektoru nikada više,taj sport u ovoj zemlji je oduvek korumpiran zato i belezi repka takve rezultate,ne probijaju se najbolja deca vec deca podmicivaca. Nedimović,terzić,vučelić e to vam je slika i prilika propalog korumpiranog fudbala,treba to sve bojkotovati da je ovaj narod bar malo pametan,daj sirotinji hleba i igara i vladaj.
g

gosttttt

pre 7 meseci

Pusti dete da se raduje sa svojim drugarima u pobedama i da tuguje u porazima, ne uskraćuj mu druzenje na treninzima. Nauči ga da je škola na prvom mestu. Videće on i sam kroz godine sve. Sportski pozdrav.
n

nanas

pre 7 meseci

Fudbal ce bas propasti i nestati zbog toga sto ces ti povuci sina....prebaci ga na basket kod danilovica,obradovica,boltauzera,radovica,tu nista nije korumpirano sigurno,sve je posteno,ili sacekaj da se povampire tole,dzomba,zeka,tumba...pa ga ostavi u fudbalu
N

Ne udovoljava

pre 7 meseci

Klubovima nego udovoljava ciganima
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kralj je njakao kao Damjanov zelenko da se smeni i onda ste odjednom dobili štit koji vam je i u Topoli pogao ali vama bilo malo.
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Цигани су Европски и Светѕки прваци. Цигани су најзаслужнији што имамо пет клубова у европи. 80% бодова на уефа ранг листи су освојили цигани. Цигани су победили Ливерпул у сезони када је постао европски шамрион.
?

??

pre 7 meseci

Resenje je vidic na mestu predsednika fss. On ima ljude vec spremne na svim pozicijama. Strucne i sigurno dobro birane. Ubedjen sam da bi sve krenulo na bolje. Za koju godinu stadioni bi bili dobro popunjeni, u sudjenje se ne bi sumnjalo, treneri se ne bi menjali na svaka dva kola, mnogo manje sumnjivih meceva, sve bi bilo bolje. Ne bi vidic svoje ime ukaljao
G

Gost47

pre 7 meseci

Dejan Santrač, poznat svima kao okoreli ciganin, Ha-ha-ha-ha, tek od sada će srpski fudbal krenuti da cveta.
G

Gost 323

pre 7 meseci

Tacno,okoreli cigan . Cak svi koji su ikad uzeli pistaljku u ruke navijaju za Zvezdu . Bilo da je Srpska,vojvodjanska ,zone ili nize lige apsolutno svi navijaju za Zvezdu. Nijedan sudija nikad nije navijao za muceni partizan.Prosto neverovatno dokle ide ovo grobarsko ludilo
C

CCCZZBBGGG

pre 7 meseci

Nema zime za vas dok vam je porodica Jovanović tu. Vraća se i stari kočijaš Tole, sve je na svome. ALI IM NEĆE POĆI ZA RUKOM JER ONI NE ZNAJU 🔴⚪🔴⚪
L

Lazete cim zinete

pre 7 meseci

Spinuju navijaci jsd-a sada vise klubova trazi smenu Filipovica za razliku od prvog kola
A

A gde

pre 7 meseci

To pise da su trazili? Osim Radnickog?

Sakur

pre 7 meseci

Pa vase filijale traze kad ste se vi oglasili
B

Balila

pre 7 meseci

Sada treba javno prozvati osobu koja je bila predložila Filipovića za predsednika komisije za delegiranje. To je bio Milorad Mažić, koji je trebao posle Kipra da se vrati i delegira sudije. Filipović je bio prosečan sudija, ali je došao i do internacionalni, zahvaljujući Zdravku Jokiću i Telekomu gde radi. Bio je specifičan, nije bio omiljen medju kolegama, niti se družio sa nama. Santrač je dok je sudio često bio delegiranje Partizanu, posebno na gostovanja, pa procenite čiji je bio sudija.
A

AUuuuu

pre 7 meseci

Šta to znači da Santrač dolazi zato što Zvezda hoće nekog svog (ne poštenijeg) i valjda sada kada je svuda dovela svoje ljude imali smisla da se igra kada se sve zna ili kada mora samo kako njoj odgovara. Neće ovo dugo moraće sve da se razbije na bilo koji način jer nije prirodno.Doći će na kraju i oni pošteni i koji se ne prodaju.
B

Boža Badovinac

pre 7 meseci

Filipović je sudio finale Evropskog prvenstva za omladince, Zvezda-Partizan, ja ga pamtim kao dečaka kad je sudio Polet-Dorćol. Sigurno nije bio prosečan sudija, nije bio ni vrhunski. Ali znam da je diplomirani inženjer, gospodin i da ga kolege uglavnom vole i poštuju. Sredio je rasulo u sudijskoj organizaciji, očistio lopove, suđenje je i ove godine dobro, ali se zna ko spinuje i truje. Kad bude otišao Fića, neće proći dugo, a vapiće za njim.
H

Hajduk

pre 7 meseci

Ahahahah!!! Dobro kažeš? Nije bilo kontroverznih odluka? Nisu rešavani mečevi penalima u nadoknadi vremena?
B

Bangladeš

pre 7 meseci

Partizan i CZV vode ljudi kojima je mesto negde drugde... jedni imaju najnesposobniju upravu u istoriji kluba i ništa ne čine povodom toga godinama a druge čuvaju lebdeći duhovi. Sudije su tu najmanje bitne, oni su u domaćim okvieima samo marionete gore pomenutih.

Sakur

pre 7 meseci

Al pazi zvezdase sto hoce da predstave kako ovo nije zbog zvezde ahahahahaha cime li vas hrane kuci da mi je znati
0

058

pre 7 meseci

Glupo pitanje.Doručak ručak večera parizre za praznike i sirko.
g

goran kos.

pre 7 meseci

Haha koja sprdnja, Zvezda trazi smjenu Surbatovica a oni ga i postavili i covjek je bio jedan od vodja navijaca Zvezde. Jadna nam majka
g

gost111

pre 7 meseci

a zasto ne bi trazili smenu ako ne radi kako treba ...
M

Mop

pre 7 meseci

Udovoljava Zvezdi a ne klubovima
D

DS1989

pre 7 meseci

Posto ovog novinara Tomkovica svi znamo kao Partizanovca evo sugestija da kada su ovako neutralne vesti, bilo bi lepo da se pokaze i objektivnost novinara a ne ostrascenost... Poneta je da su sa ovim Filipovicem svi zivi nezadovoljni pa i tvoj voljeni klub Tomkovicu. Frustracije prema Crvenoj Zvezdi su sve ociglednije kod navijaca Partizana imate 4 boda prednosti imate 3 derbija do kraja pa eto uzmite titulu na terenu u prednosti ste. A od ta 3 derbija vi naravno nijedan necete dobiti i onda cemo opet slusati kako kukate...

Sakur

pre 7 meseci

A sta je objektivnost po tebi?Partizan trazi smenu filipovica nikom nista kazne se ovi iz Partizana.zvezda trazi smenu filipovi odmah ide smena,ajde objasni ti nama sta je objektivnost,prosvetli nas ti sveti covece
9

999

pre 7 meseci

Da da😂pa sto se nije smjenio kad su se kako ti kazes svi zivi zalili?? Nego se cekalo da i oni koji su ga postavili tu se pozale? Ili hoces reci da je mozda slucajnost sto je covjek otjeran nakon Zvezdine zalbe? Druga stvar, da li ce Terzic biti kaznjen za komentarisanje sudija i sudijske organizacije, bar 6 mjeseci? Ili to ne vazi za vase starjesine?😂
A

A-

pre 7 meseci

Utkud ti znas dal ce mi da dobijemo derbi ili ne?
G

GostVa

pre 7 meseci

Pravo čudo je kako jedan poziv menja sve.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Samo što ovi žele da žive "hiljadu godina". I da vladaju barem 960.
S

Sone3281

pre 7 meseci

Kako spinuju ove male komsije.. Kazu, "udivoljavanje jednom klubu" a u tekstu pise, Javor, NP, Radnicki, Zvezda.. I da znate samo, Iliev je kaznjen zbog napada na sudiju, komentarisanja, ovo su skroz druge stvarim. Sudjenje je nikad losije, nebitno za koga ko navija, to je cinjenica.
P

Piše

pre 7 meseci

Da su se zalili, a ne da su trazili smenu, ovde je jedan klub trazio i po hitnom postupku mu se zelja ispinila, videcemo dal ce tako posle delegiranja sudije za derbi, tako da promene i sudiju.
S

Sone3281

pre 7 meseci

@Piše Vidi druze, ako su se i samo zalili, valjda je to znak da nesto ne valja i da treba menjati, ili se ne slazes s tim? Zalili su se jer im jednog jutra biko dosadno pa eto tek tako? Sto se tice Jovanovica, sad ce biti da sam pristrasan ali ako neki klub trazi izuzece nekog sudije vec neko vreme, ZASTO se bas taj sudija delegrira tom klubu? Evo, ja bih rekao da je najbolja opcija da svaki klub ima mogucnost da trazi jednog sudiju za izuzeće, i da mu se taj sudija nikad ne delegrira radi "mira u kuci". Mislis li da je to okej? Nemoj da mislis da je ovo zbog Zvezde napisano, isto bih napisao za bilo koga. Ne razumem to guranje prsta u oko pojedinima, ako znas kakva ce da bude reakcija, zasto je izazivas? Nebino koji sport, koji klub.
P

Piše

pre 7 meseci

Da su se i ranijih godina klubovi zalili na sudjenje, pa niko nije mrdnuo da li nesto valja ili ne valja, poenta je da cim je Zvezda izgubila 2 utakmice posle skoro 2 godine ne valja Filipovic, a do sad im valjao dok nisu imali izgubljenu, sve ostalo je farsa.
7

799

pre 7 meseci

Prvo Sone nije Iliev, nego Kralj - da l’ zbog godina gresis ili sta, ali eto to je prvo. Drugo, vi niste trazili samo izuzuce Jovanovica, trazili ste i izuzuce Mazica, i jos par sudija u zadnjih 5-6godina. Trece, kakvog mira u kuci? Pogledaj englesku PL kakvih gresaka ima, pa nema nigde trazenja izuzeca, kakve gluposti pises o miru u kuci Kada je Kralj dao izjavu za sudije, dobije suspenziju od 6 meseci, a dr madjija trazi smenu Filipovica i to mu se ispuni, to je u redu samo kod vas i vasih mozgova sa IQ 40
J

Jsd spin masinerija

pre 7 meseci

6 godina nam ispirali mozak kako zvezda drži sudije sve, kako drzi sudijsku komisiju... ej bre.Sad se ispostavi da to nije tacno kao i sve sto oni kazu, Dajte strane sudije, pa da vidimo strane sudije kako ce kaznjavari Belica i slicne krljatore
D

Da, da

pre 7 meseci

Na kraju vaše igranje će Terza ispasti osvedočeni Partizanovac!
D

Da, da

pre 7 meseci

"igranke", pardon.

Sakur

pre 7 meseci

zvezda je sramota za sport u Srbiji
J

JSD je ssramota

pre 7 meseci

JSD je sramota srpskog sporta
G

GLAVATANER

pre 7 meseci

Ti si sramota za srpski rod.
D

DS1989

pre 7 meseci

Kaze navijac partizana kojeg neki Nordsejland napuni sa 6:0 hahahah
Ч

Чамуган

pre 7 meseci

срамота сте и једни и други. Од 1945. године уништавате српски спорт и било какву здраву нормалну конкуренцију.
v

vozdovac

pre 7 meseci

Nije vam valjao vaš Nemanja Vidić. Nisu vam dale vođe da se čujete miševi sa severa...Slavite terzu, vučka, nedimovića, džajića... Idemo sad: kosovo, ratko mladić,uroš mišić, ultrakop sve u jedan koš .... slava vam!
P

Pazisad

pre 7 meseci

Kojoj frakciji pripadaš?
D

DCC

pre 7 meseci

Santlac :)
A

Ala lazete

pre 7 meseci

Auu ala se prave naivni komsije malog ,pretili ste sudiji ,trazili smenu Filipovica, sad kao to je zvezda trazila, mi nemamo veze sa tim? a jeste gadni
n

neko treci

pre 7 meseci

Mi smo hteli smenu posle prvog kola.I sta se desilo Kralj kaznjen.Zvezda zatrazi smenu ne odigra 2 utakmice od tada i smena se desi.Da li razumete u cemu je razlika.
g

gavi

pre 7 meseci

nije partizan posle prvog kola zvanicno trazio smenu filipovica, nemoj sad da obrces pricu. kralj je kaznjen zato sto je gospodin pozvao novinare i komentarisao sudjenje, niko ni jednom klubu ne brani da se zali na sudjenje ali zvanicnim putem tamo gde je mesto za to, problem partizana je to sto im uprava preko medija plasira pricu kako su svi protiv njih i kako ih sudije sabotiraju a nikad nista povodom toga nisu uradili, zato sto to realno nije ni bas tacno. Zao mi je braco, ja bih voleo da je partizan jaci, zvezdi bi odgovaralo da je partizan jaci, pa evo kad su se spojile 2-3 sezone da oba kluba igraju evropu, to nam je donelo mnogo toga. Ali partizan nikad nece biti jaci dok navijaci pevaju pesmu koju im svira uprava, niko vam sa strane nije kriv, ni dudije, ni zvezda, bia ni cia. krivi su vam lesinari iz kancelarija. a sve dok padate na njihove price kako szte vecno pokradeni, vi ih odrzavate u tim kancelarijama
d

duh koji lebdi

pre 7 meseci

gavi druže ova količina demagogije i zamene teza koje si ti napisao pa to ne može da se čuje ni u skupštini. Kao ove priče vama je uprava kriva i te fore...kao da mi želimo ovu upravu. Znaš i ti kao i svi ostali ko postavlja tu upravu i ko o svemu odlučuje samo se pravite blesavi.
A

Ala lazete

pre 7 meseci

Cuj grobarcice, pa zar niste hteli smenu Filipovica od prvog kola, sta glumite sad?

Sakur

pre 7 meseci

I sta se desilo kada je Partizan trazio smenu?
p

perinco

pre 7 meseci

Nemoj da izmisljas!Niko iz Partizana nije trazi smenu,vec je bila samo kritika na njegov rad!
a

ala lazete

pre 7 meseci

"Ivica Kralj: Pozivam Filipovića da podnese ostavku na mesto predsednika Sudijske organizacije"
j

ja sam jaaa

pre 7 meseci

Trazio smenu, Kralj je kaznjen 6 meseci van fudbala, zvezda trazi smenu bude nagradjena smenom filipovica, odlaganjem derbija koji prr svega znaci da ce se delegirati novi sudija, sto ujedno znaci da Jovanovic nece suditi
N

Nenad B.

pre 7 meseci

@ ala lažete; Kralj je jedino i mogao da traži da podnese ostavku, jer nije mogao da ga smeni. Terzić je tražio smenu i čovek je ekspresno smenjen, pametnom dosta!
j

ja sam jaaa

pre 7 meseci

Uz to da dodam da na dan zalosti, na sportskim priredbama zastave se spustaju na pola jarbola, odaje se posta nastradalima. Nigde ne pise da se utakmice moraju odlagati
H

Hajduk

pre 7 meseci

@Sakur Desilo ste da ste okrenuli dva kola za redom iz penala u desetominutnoj sudijskoj nadoknadi. Malo li je?
f

filiš65

pre 7 meseci

Bahatosti nema kraja. Kao neutralan navijač i neko koga ne zanima ova nasa jadna liga pitam se da li je moguce da covek sa interpolove poternice vedri i oblači u srpskom fudbalu. Dotakli smo dno, zašto ostali klubovi uopšte igraju prvenstvo?
D

Druže

pre 7 meseci

Kralj je odavno tražio njegovu smenu,šta ti nije jasno.Znači udovoljava se Partizanu,na molbu ostalih.
d

dejanera

pre 7 meseci

A do kada mislite da pominjete tu Interpolovu poternicu? NIje sporno da je te poternice bilo ali da li je sporno da je Terzic bio u Monaku na izvlacenju grupa za LS 31.08. ove godine? Zasto nije uhapsen ako je poternica aktivna? A i tu Interpolovu poternicu nije podigao neko u Lionu (sediste Interpola) nego sud iz Beograda. Isti onaj kome se predao jos 2010-e!
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Druže, Kralj tražio da podnese ostavku posle 1.kola, a Filipović će biti smenjen posle 8.kola kada je Zvezda to zahtevala. O čemu ti pričaš???
M

Mangala

pre 7 meseci

Pa pominje je jer čoveku koji je bio na interpolovoj poternici se ne može verovati da radi časne poslove.
p

perinco

pre 7 meseci

Kad se sve strukture stave u korist jednog kluba!Pamtite braco Grobari sve ovo,doce i taj dan kad tad!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Taj dan je došao. E sad što vi niste shvatili da ste vi bili ti koje ste otimali, gepekovali, krali tuđe tu vam mi ne možemo pomoći.
D

Dexaman

pre 7 meseci

Udovoljava jednom klubu... Kad se jedan drugi klub (nebitno da li je opravdano ili ne) bunio, niko nije ni prstom mrdnuo...E sad je već drugačija klima. A na njegovo mesto dolazi osvedočena "poštenjačina", političke pozadine...Sve više sam ubedjen da Filipović nije loše radio (bar ne svesno i sa namerom), pa ga zato i menjaju...
i

ii

pre 7 meseci

znaci ivica kralj krene na njega i nikom nista i jos dobije 6 meseci suspenzije. ali kad terzic krene odma mora da se udovoljava zeljama a taman posla da kazne terzica gde smeju.
Z

Zaxxoo

pre 7 meseci

A Surbatovic ostaje, da obezbjedi jos koji bod/penal partizanu?
8

887

pre 7 meseci

ahaha surbatovic stari grobar ahahaha
S

Septembar

pre 7 meseci

O kako je lepo biti glup...
J

Jel si realan!?

pre 7 meseci

Mislis Surbatovic, jedan od svojevremenih vodja Zvezdi ih navijaca!??? Koliko godinica imas!?
M

Mixi88

pre 7 meseci

Pa da ode i Surbatovic penaltizan bi ispao iz lige bez 2 penala u nadoknadi svaku utakmicu.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Kojim "klubovim"?!Zvezdi i njenim filijalama?!Ivica Kralj je posle TSC-a dobio 6 meseci suspenzije a to je bilo prvo kolo ali tek kad je dr.Madjija digao glas jer je izgubio dva puta u 3 kola sto mu se nije desavalo ni u OFK Beogradu odmah smena.Tako da te price trazili su Partizan i zvezda macku o rep.
D

DS1989

pre 7 meseci

A samo mi objasni to za Ivicu Kralja jel to neki hendikep za vas? Mislim jer ne mozete da igrate bez njega? Aj molim te mi objasni gde ste vi kao klub osteceni suspenzijom Kralja jel ste slabiji u odbeani, napadu, kancelariji, tribinama? Imate 4 boda imate 3 derbija do kraja. Nijedan derbi necete pobediti jer imate strah od nas i sa bodom ste vecito zadovoljni zato i jeste mali klub nasprem nas.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

U pravu si potpuno za Kralja.Njegom suspenzijom smo i pojacani ali nije pitanje to nego kako se postupa kad kritikuje neko iz Partizana a kako kad kritikuje iz zvezde.Nasem funkcioneru 6 meseci a vase muzicke zelje se ispunjavaju.Drugo vi ste ti koji bezite od derbija,prvo odlazete TSC pa sada dan zalosti koji je u sredu odlaze utakmice u utorak i sredu?!

Golubar

pre 7 meseci

Jadan je nas fudbalski savez kad jedan klub postavlja i smenjuje funkcionere kako je njima po volji.
P

Prele

pre 7 meseci

Ne udovoljava KLUBOVIMA, nego JEDNOM klubu

Sakur

pre 7 meseci

Al pazi naslova,kako vas bre nije sramota,fss udovoljava zvezdi,gledajte sada pljacku zvezde od sledeceg kola
p

pocinje

pre 7 meseci

Eto nije ni pocelo kolo, vec pocela kuknjava, a do sad vam je sudjenje bilo korektno, cim se sviraju po dva penala u nadoknadi? Koji ste vi licemeri, nema vam ravnih. Koliko bodova su vam poklonile sudije do sad?
b

bu2

pre 7 meseci

FSS udovoljava jednom klubu a ne klubovima
1

1212

pre 7 meseci

Klubovima? Hahhaha
X

Xcmck

pre 7 meseci

Ovo onaj sto stalno gostuje na Areni.
M

Milan Nbg

pre 7 meseci

Sve dok placenicki FSSudovoljava klubovima, fudbal ce nam i biti tu gde jeste.