Komentari na vest

Fudbal ili borba za život: Igrači Hondurasa napuštali teren zbog hipotermije na -19 °C, oznojeni dresovi kao ledenice

D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Nasi klubovi ili reprenzentacija da su pobedili dizali bi sebe u nebesa a sto se tice poraza bilo bi do vremena,jel mi uvek imamo razlog.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Treba zabraniti ovakve ekstremne situacije. Nije isto igrati na visokim ili niskim temperaturama. Ovde su dva igraca dobili hipotermiju, nekoliko njih zavrsilo jos na infuziji. Sudija nije trebao da dozvoli odigravanje meca. I u Rusiji je hladno, ali se tereni greju, nisu zaledjeni i samim tim prijatniji su za igru. SAD su favoriti i sramota je da su kao domacini protiv slabijeg Hondurasa pribegavali ovako necem.
z

zmi zmi

pre preko 2 godine

Kanada igrala u Edmontonu protiv Meksika, koji je oko 1400-1500 km severnije od Mineapolisa! A to sto se po Boliviji igra na 5000 ili koliko vec metara, to nikom nista.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

A gde je sudija da reaguje , cuj -19° pa kao da su u Sibiru.
C

Coan01

pre preko 2 godine

Tako je bilo i u kvalifikacijama ako se dobro sećam za Brazil,na sličnu foru su dobili Kostariku kada je napadalo oko 5cm snega i sudija nije prekidao igru,onda su ih Kostarikanci namerno razvalili u revanšu i praktično ih izbacili iz učešća
A

Antic1988

pre preko 2 godine

E to je prednost domaceg terena i treba je iskoristiti maksimalno
P

Paštas

pre preko 2 godine

Pa išli su i ameri kod ovih da igraju na +35

Boka123

pre preko 2 godine

nije problem preterana hladnoca ili toplota, nego nagla promena od 40 stepeni u roku od dan-dva. Da su dosli nekoliko dana ranije navikli bi se, isto vazi i za amere kad idu u toplije zemlje.
c

cirkus grupa

pre preko 2 godine

Kanada to radi konstantno , sa Meksikom su igrali pre dva meseca na istim uslovima