Komentari na vest

Fudbaleri Čelsija razmišljaju o odlasku, ali ima i dobrih vesti: Prodaja se nastavlja, Najki ne odustaje

G

Gfrufstkxgkxtb

pre oko 2 godine

Zasto Roman ne ugasi klub to je njegovo pravo sta ga drkaju
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Jadniiii fudbaleri Celsija, sirotinja, kako ce preziveti sad 2-3 meseca bez plate...
В

Вукоје Мазић

pre oko 2 godine

Која диктатура!!!
G

Gostbasters

pre oko 2 godine

Sad su našli da pametuju da im ruski kapital ne valja. Kad ih je doveo do evropskih tirula to im nije smetalo? I što sipao pare u engleski klub
0

0211

pre oko 2 godine

Šanse da propadnu su iste kao i da ugase internet.
g

gost133

pre oko 2 godine

Hoce to kad je klub privatna pr cija nekog oligarha a ne u vlasnistvu drzave/navijaca! Nije mi ih uopce zao i zapravo mi je drago sto se ovo dogada, ne vezano za politiku i rat u Ukrajini i to sto je Abramovic Rus. Kad je klub privatna pr cija nekog oligarha onda su ovakve stvari kakve vidimo danas lako moguce i nije mi uopce zao. Dok oligarsi nisu poceli ulaziti u fudbal postojala je neka emocija i place igraca su bile koliko toliko normalne! Svojim dolaskom i prljavim novcem oligarsi su to unsitili! Jos bi volio da slicna sudbina zadesi i ostale privatne pr cije Real, ManUtd, Psg i City pa bi se onda trziste u fudbalu i place igraca normalizirale.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Sraman komentar, jos kaze Real privatan klub...Real je jedini klub na svetu koji moze da potrosi koliko hoce i da to ne oseti na svojoj kozi jer ce sve pokriti grad Madrid i drzava Spanija,zato su oni najveci klub u Evropi jer su jedini koji nikad nisu oskudevali s parama dok su drugi imali toplo hladno periode.
M

Magnus

pre oko 2 godine

U Britaniji su SVI klubovi u prvom rangu "privatni". I City i UTD, i Arsenal i Liverpul... U Italiji takođe, kao i većina u Španiji i Francuskoj. i šta sad
g

gost133

pre oko 2 godine

@Magnus U Premijer ligi najvise i Serie A i to su lige koje se nalaze na jako trulim temeljima i ne moras mi vjerovati ali jednog dana ce taj balon puknuti pa ce ti biti jasno sta sam pricao! Jedina financijski zdrava liga je Bundesliga i njihovom poslovanju nitko ne moze prismrditi! Samo cekaj da svi ti veliki klubovi iz Premijer Lige, La Lige i Serie A krenu vracati dugove pa cemo viditi gdje se tko nalazi i kako ce tko zavrsiti!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Kakva bi to kosmicka pravda bila da celsi ove godine uzme LS...ne mogu ni da zamislim kako bi se gospoda osecala.
B

Bos lonac

pre oko 2 godine

Baš me zanima kako Arapi gledaju sa strane na sve ovo.I njima se lako može slično dogoditi,dovoljno je da ih neko dovede u vezu sa teroristima i ode mast...Živi bili pa vidjeli,liga im je vaskrsla sa Romanovim dolaskom,šta se može dogoditi sa odlaskom na ovakav način!?
У

Уо

pre oko 2 godine

Нешто размишљам, зашто нису Кроенкеу овако отели Арсенал, док је Америка истовремено бомбардовала разне државе?
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Уо-Sam si sebi dao odgovor SAD....Sve najveće moguće sile uz njih,izuzev Kine.Nisu oni sami ratovali u Avganistanu,Libiji,Iraku,Siriji,imali su pomoć,pola sveta uz njih,ko sme da ih dirne...
У

Уо

pre oko 2 godine

Мислим да је требало схватити иронију у мом коментару, веома је очигледна. Наравно да знам одговор. А то да је цео свет или пола света уз њих то је тотална будалаштина. То се сервира да је тако. Мало ли је једна Русија, Кина, Северна Кореја са 20+ атомских, Ирак, Белорусија. И многе земље разорене од стране САД и бивше колоније... Јачи су 5 пута, али су мало другачији. Да је однос снага обрнут, да САД имају ту силу, Русије не би било.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Уо-I ja sam bio ironičan.Kad uz sebe imaš britance,francuze,saudijce,turke u svakom započetom ratu od Avganistana,Iraka,Libije.Sirije itd to mu dodje kao pola sveta,a gde su ostali sa bilom kakvom podrškom...No nebitno,ne merim ko je jači,eto rata pa nek se dokazuju.Na prvi pogled nije delovalo da je tvoj komentar ironičan...
У

Уо

pre oko 2 godine

Кад би почео неки рат, а надамо се да неће, видео би колико би Француза на пример било лудо да иде да гине за интересе Натоа и Америке. Та бројност је само на папиру. Све би се распало као кула од карата. Једва чека неки Норвежанин да иде да гине у Украјини. Више би само Руси десетодупло скупили војника него све земље натоа заједно. То је у пракси, јер није исто борити се за своју земљу и ићи негде за интересе неке друге.

Marko Pavlovic

pre oko 2 godine

To je ono čuveno uefalonino nemešanje sporta i politike. Dole uefalona, dole fifaduga čarapa
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Trebao bi odbijati prodaju sve dok se klub ne unisti.
K

KAKVA

pre oko 2 godine

farsa