Komentari na vest

Fudbalska romantika na Poljudu: Kalinić se vratio u Split po titulu, plata - jedan evro

B

Bruka

pre 4 meseca

Pazi ove... Ko bi rekao da u Srbiji imamo veće Hrvate nego u Hrvatskoj?! Ako je iz nacionalnih ubeđenja pa i nekako, ali ako je za klikove i klađenje na ovom sajtu, onda je veoma tužno i žalosno. Odrali bi vam kožu u Splitu samo jer ste Srbi, a vi se prodaste za šaku dodatnih evra.
P

Pjer

pre 4 meseca

Raga već 5 godina,nema gde pa da uzme još para...kao i naši polovnjaci isto,fudbaler alavi .
n

nemam pojma

pre 4 meseca

Ovo je samo predigra. Glavna lovina za Hajduk se očekuje na leto. IVAN PERIŠIĆ! Ni više ni manje. To je kao kad bi se u Patizan vratio Mitrović!
A

Arg

pre 4 meseca

Čoveku je želja da osvoji titulu sa svojim timom, a veliko je pitanje da li bi ga oni hteli uzeti da su morali da mu daju veliki novac. Bili bi pod pritiskom i oni i on. Ovako dolazi da pomogne kao navijač, ne opterećuje klub, ni sebe, a na kraju ako pomogne biće heroj.
7

79

pre 4 meseca

Neko je Kalinić a neko Stanković,Vidić... Ali neko je i Miloš Ninković
s

serMudro

pre 4 meseca

uze mi reč iz usta...imaš tu još neke koji si davali džeparac iz svog džepa i kupovali šampon i slično, ne bi bio red da ih preskačeš...recimo neki Džoni Mijailović,Milijaš... Ninković u najboljim godinama u najvećoj fudbalskoj vrednosti,a preko svega odnos na terenu,sa razbijenom glavom do poslednjeg atoma snage ne žaleći samog sebe svaku utakmicu kao da igra na život i smrt...nije dečko došao da se manekeniše nego da igra drcem do kraja svaku po našim oranicama !!!
И

И

pre 4 meseca

Zašto odmah pljuvanje po svojima? Pa i kod nas je bilo takvih slučajeva. Milijaš je odigrao takodje jedan period besplatno u Zvezdi, ako se dobro sećam i Miloš Ninković. U Partizanu je isto bilo slučajeva. Kalinić će odigrati besplatno, iz ljubavi 6 meseci, naravno za svaku pohvalu. Bilo je u našim klubovima igrača manje obezbedjenih od Kalinića, koji su klubovima opraštali 7-8 poslednjih plata, šta je to ako nije igranje besplatno. Tako da imamo i mi takvih primera. Ono što kod njih više cenim je odnos prema reprezentaciji. Celokupno.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Само је један прави Никола Калинић, све остало чиста копија..😉
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

u Srbiji da je potpisao za 1 evro i dalje bi oprastao dug kluba za raskid ugovora jednog dana
m

mita i trta

pre 4 meseca

@ metalika ...da ono kao duzni smo ti 6 evra ali ako zaboravis na 4 pustamo te haha
V

Vidal

pre 4 meseca

Primjer mnogima kako bi se trebali odnositi prema voljenom klubu nakon mnogo zaradjenih novaca u inostranstvu
S

Sega89

pre 4 meseca

A naši fudbaleri beže kao djavo od krsta da završe karijeru u našoj ligi…poštovanje ili šta već…
v

vladano79

pre 4 meseca

kod nas se vrate i traze najjaci ugovor. Da te dodatno zakopaju.
N

Nikola86

pre 4 meseca

Nemoguce je da se vratio za 1e jer je to protiv zakonito.Fudbaleri kao i svi ostali prijavljeni su i placaju doprinose,tako da moze biti da se vratio za minimalac ali za 1e ne nikako.
H

HAHHA

pre 4 meseca

Pekovic, kada se vratio u Partizan na tri meseca, igrao je za dzabe!
O

OFK Beograd

pre 4 meseca

Samo zbog novinara sa Mozz sporta koji se mnogo jako lozi na Hajduk, nadam se da ce Dinamo jos 40 godina da osvaja titule.
N

Nije sve u parama

pre 4 meseca

Blokiraju komentare samo tako. Nađi jedan jedini HR sajt koji piše o Srpskim klubovima, u bilo kojem sportu, kao što ovu pišu o Hajduku?
m

milo123

pre 4 meseca

Mozzart pise o svakoj zemlji na svetu. Iskacu clanci o zemljama Latinske Amerike, Indije, Rumunije pa i Hrvatske i Bosne. Kako je lose imati vise izbora? To sto su Hrvati ogranicili svojim ljudima da procitaju nesto zasto i mi to treba da radimo? Plus mnogi Srbi su i navijali za Hajduk. Tako da sasvim opravdano. Ocigledno se cita, inace ne bi pisali.

The Intersect

pre 4 meseca

a ispod stola 800.000
V

Veljko9

pre 4 meseca

Andrija Pavlovic je tu negde sa njim po kvalitetu
Z

Znik

pre 4 meseca

Cist populizam i ego Kalinica. Hajduku je nepotreban, mogu do titule i bez njega i sigurno im nista nece doneti, kao ni prethodne 2 sezone. Ovo je uradjeno da bi se malo pisalo i da imaju neku pricu.
g

gost2233

pre 4 meseca

ocigledno nisi pogledao minut hajduka ove sezone... Livaja nije klasican napadac, Dajaku vise krilo, Ođiđa Ofoe isto vise 10ka + mator.... oni nemaju alternativno resenje i iskustvo u zavrsnici meča , Kalinić sve to pruža , vidimo u da cela evropa kuburi sa nedostatkom sidraša i target mena... te su jos uvek prisutni na sceni igraci poput Zirua,Dzeka....