Komentari na vest

Fudbalski revolucionar iz Švedske kojeg će Zvezda želeti da izbegne u kvalifikacijama

C

Czbgd

pre 9 dana

20 komentara ,potpuno besmislemih i nevezanih za temu. Da, ova taktika deluje suludo, ali moraš da imaš polivalentne igrače i svi moraju mnogo da trče. Verovatno i rizično , biće pogotovo kad ih svi provale.
1

1980

pre 9 dana

Ako ćemo da se plašimo Malmea onda da ne igramo uopšte.
d

d.g.

pre 9 dana

Niste napisali šta je uradio na evro sceni kao prvak.Nešto ih nisam zapazio.
B

Br1

pre 9 dana

Tek treba da igraju kvalifikacije. Osvojili su titulu krajem prošle godine
R

RealNo1

pre 9 dana

Мислите ви о Партизану. Звезду Малме не брине.
B

Bnm

pre 9 dana

HAHAHA DA IZBEGNE MALME, PA STA OCEKIVATI NEGO JOS JEDNO PONIZENJE NA EVRO SCENI, TAMO NEMA PAJE ILICA I PRVORODJENOG...
đ

đapekorleone

pre 9 dana

Je l gotov prvi set protiv Danaca? Jesu li prestale da pucaju petarde na jna posle Fejnorda ili? Đe je i šta radi Sabah, Flora fauna..
g

gaga70

pre 9 dana

ma zvezda ce zeleti da izbegne bilo koga!!!! nije zvezda tako dobra kako navijaci misle.
A

ApsolutnoJa

pre 9 dana

Zasto? Zbog cega onda da igramo LS? Covece ako dosada nismo stekli evropskog iskustva da treba da znamo kako sa kime onda stvarno...
D

Detelina sa četiri lista

pre 10 dana

Posle kairata, šerifa, omonije i sličnih velikana ovi su za nas Real Madrid
g

garinca

pre 9 dana

Druže za tvoj partizan kairat, šerif i omonija su ovom trenutku mancester siti.
l

lele3

pre 10 dana

Po meni nesto najgore sto moze u kvalifikacijama da dodje je Galata ili Dinamo/Rijeka. Prvi jer su dosta jaci tim, sa zvucnijim imenima plus vansportske stvari, a ovi drugi samo zbog vansportskih stvari koje bi bile prenaduvane mesec dana bi se pisalo vise o Maksimiru 90' nego o fudbalu.
s

sasa70

pre 9 dana

Kako to od jednom da se plase dinama??? SVI u zvezdi pricaju kako su MNOGO bolji od njih i da bi ih razvalili i da smo galaksije ispred njih!!!!
Z

Zaza Paculia

pre 9 dana

Zvezda i Dinamo ne mogu da se sretnu u kvalifikacijama. Pre nego sto uzmete tastaturu, nesto nekad saznajte, procitajte.
d

delijaa

pre 9 dana

@Zaza Paculia Bolje ti malo istrazi po internetu. Pre par godina je ukinuto to pravilo i mozemo igrati sa svima iz ex yu sem sa ekipama sa tzv "Kosova". Takodje, 2021 da je prosla Zvezda Serif igrali bi sa Dinamom jer nas je tako spojio zreb.
T

Top Gun

pre 10 dana

Džaba pavle ilić ako se plašite Malmea.
@

@

pre 9 dana

Dobili ste 6 komada od prosecne ekipe iz Danske(kako je neko omalozavao ucinak Ohija)
P

Pavel Kuka

pre 10 dana

Lex Luthor.
G

Gost1976

pre 10 dana

Zvezda bi ih rešila lagano,u Beogradu ne bi znali gde su. Zvezda je tim sa iskustvom LŠ prošle godine 6 utakmica od toga 4 protiv Sitija i Lajpciga ogromno iskustvo,većina igrača ima po 40 međunar.utakmica,reprezentativnih.. ne potcenjujte Zvezdu,imaće strašan tim na leto,Malme je poželjan u kvalifikacijama.
T

Top Gun

pre 10 dana

Ispadali ste od prvaka Kipra, Izraela, Jermenije.
h

halo

pre 10 dana

Legenda kaže da će jednom doći taj dan kad na proleće nećemo pričati kako bi svakoga lagano rešili u kvalifikacijama, a onda na leto krivili zlu sudbinu zbog raznih Šerifa i Haifa.
s

sale brale

pre 9 dana

"ne potcenjujte Zvezdu,imaće strašan tim na leto" da da real, bajern, psg, barcelona, dortmund MA SVI se tresu da ne igraju protiv zvezde!!!!! zvezda je "veliki" kluba JEDINO u glavi navijaca, inace zvezda je za punjenje golova i nista vise!!! Nije tesko biti prvak kad ti je kupljena titula!